Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
dakujem 🙂 tak snad to dalej pojde ok.. drzim palce aj vam vsetkym, nech mate //
@adria88 prečo pozri moj.
@butterfly333 neviem, to bola len otázočka, ja len, že som sa s tým ešte nikdy pred tým nestretla 🙂 vždy mi teplota rástla postupne, tak som nevedela, ale vidím, že je to úplne normálne, len ma to trochu prekvapilo 🙂
Baby rano som merala teplotu 3x po sebe a dost velky rozdiel v teplote som mala. Prva bola 36,81 potom 37,67 a posledna 36,61. Tak teraz vobec neviem aku mam zapisat,mate aj vy taketo skoky?
@salmas tak to su dost velke rozdiely som zvedava co baby napisu
baby mam prosbu pred nedavnom sme zacali snazilkovat a zacala som merat aj bazalnu teplotu zial nie hned od zaciatku cyklu takze nie je uplne presna ide o to ze mam nepravidelny cyklus momentalne som 48DC co je 5 dni po priemernej dlzke kedy som mala odhadovany nastup mrchy. OVU potvrdena BT aj DR. bola 31 DC. krcok je vysoko, tvrdy a stale uzavrety na 43DC teplota klesla a tak som ocakavala mrchu ale posledne 2dni opat stupa... predpokladam, ze mrcha meskat moze aj koli zapalu mocovych ciest, v pondelok by som si mala ist pre antibiotika a pokial sa nahodou zadarilo tak by to mohol byt problem myslite ze by som mala pre istotu testnut alebo je to zbytocne?
@foxinecka888 urcite ano,dnes,zajtra
@helenhelen ozvi sa úžasnej @lauritkatesty 🙂
@helenhelen ano uz sme si pisali, treba pozret čo 36,5 je tvoja predovulačna alebo poovulačna.
@helenhelen ved vyzerá dobre
Ahojte, rada by som sa spytala na názor. Začala som si merať BT prvý mesiac , nie úplne od začiatku cyklu ale 8, 9 a 10 dc sa držala na 36,6 , potom 11 den 36,4, 12, 13, 14 - 36,8 a potom este stúpla na 37, 37,2 , az doteraz (20 dc stale okolo 37, 36,9...) podla teploty som predpokladala , ze ovulácia prebehla 11 dc, cítila som ten den aj vaječník, ale zmiatol ma úplne hlien, ten som mala plodný bielkovy pred zvýšením teploty asi 3 dni do toho 11teho dc , potom 12 den uz biely hustý ( to ma utvrdilo , ze ovulácia prebehla ) ale potom sa znova objavil plodný bielkovy hlien 13 a 14 dc... Myslite teda, ze to prvé zvýšenie teploty este nemuselo znamenať ovulácii a ta prebehla az 14 dc??a poovulacne zvýšenie je az to nad 37? Moze teplotu ovplyvniť napr. ze sme prave v obdobi prvého zvýšenia začali kúriť v izbe?? Este som zabudla poznamenať ze v noci z 12 na 13 den som mala poh styk a další den sa objavil znova plodný hlien..moze byt, ze to bol v skutočnosti ejakulát , aj ked nemyslím, ze ten by sa dal naťahovať ako hlien a ze by bol pozorovateľný az dva dni...Zaujímal by ma nazor niekoho skúsenejšieho nez som ja , kedy teda k ovulácii pravdepodobne prislo, dakujem 🙂
Ahojte, mala by som ohľadne bazálnej teploty 3 otázky:
1. Dočítala som sa, že najpravdepodobnejším dňom ovulácie je posledný deň nízkych teplôt. Ako ale mám vedieť že tento deň je tým dňom najnižšej teploty a zajtra mi vystúpi?
2. Ako vyzerá graf bazálnej teploty, keď som v období dojčenia a menštruáciu nemám? Líši sa to nejako, či je to úplne rovnaké, teplota klesne po ovulácii, len nenastane krvácanie?
3. Čo znamená rozhranie? Aký to má význam? Ako napr. na tomto obrázku: https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12...
Za každé vysvetlenie veľmi pekne ďakujem! 🙂

@lublub gratulujem ☺