Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lauritkatesty Ďakujem Ti za odpoveď. Robím si aj ovu testy, akurát som napísala do fóra s ovu testami v čom nemám jasno. Takže nemá význam si meriať BT ak v noci vstávam, však? Totiž je aj blbé že nikdy neviem v aký čas sa malý zobudí, môže mi ten naplánový čas celý rozbombardovať.
@fiora94 no nie, moze ti to teplotu zvyšit... mala by si mat aspon niekolko hodin spanku za sebou aby bola teplota ustalena.
@lauritkatesty Oki, ďakujem. Tak asi ostanem pri ovu testoch. Si aj v skupine ovu testy pre skúsené a neskúsené? Či prekopčím sem svoje otázky?
@fiora94 som tam.kuknem vecer.somnmimo
@lauritkatesty baby prosim vas co myslite moze sa jednať o uhniezdovanie?
@foxinecka888 podla mna nie, je to taky obyčajny pokles v LF. nie kazd takyto pokles musi nieco nutne znamenat. 😉
a v tehu grafochv obec nemusi byt implantacny pokles.
@lauritkatesty Dakujem ❤️
@foxinecka888 np 😉 niekedy take poklesy namotaju a nič z toho. 😅
@lauritkatesty nam uz sa dlho nedarí takže sledujeme už všetko, bohužiaľ márne 😞
@foxinecka888 ano prešla som si tym tiez. preto to uz beriem s rezervou..
@lauritkatesty raz sa hadam usmeje šťastie aj na nas. A Dakujem ti za podporu si skvela
@foxinecka888 🤐 ♥
@lubika1982 maš graf z minuelho cyklu ?
Nie zacala som si merat az teraz, minuly mesiac som si merala az pred ms aby som vedela asi kedy pride
@lubika1982 a este aky dlhy mavas cyklu.. lebo toto nie je velmi jednoznačne. chybaju mi tam teploty. teda hore jak to je označene tie dni cyklu ???
prva teplota je ktory den cyklu ?
Prvu teplotu som merala 10.10. to bol 11DC a mavam cykly okolo 30 dni. Zacala som si merat lebo som zacala uzivat inofolic a vitex a chcela som vediet ci mam vlastne ovu. Mam endometriozu a zvyseny prolaktin obcas tak neviem
@lauritkatesty , prosim ktory den ovulka? sedi to podla grafu, leo menzes zatial nikde, a teplota uz bola klesnuta...
baby keď tak pozerám tie vaše grafy tak premýšľam prečo mne to tak skáče časový rozdiel medzi meraniami je max 15minút môže to byť spôsobené clostilom a tým, že od stredy vkladám do vnútra estrimax? OVU ešte neprebehla, to viem určite. a na štvrtkovom kontrolnom sone boli ešte folikuly na svojom mieste. Momentálne som 12DC
@jajoda no meriam ešte len druhý cyklus a prvý som merala len asi od polovice a tam to tak neskákalo preto som teraz rozmýšľala či to nemôže byť od liekov.
ale minulý mesiac som mala cyklus 50dnový a ovu bola až na 31DC potvrdená aj OVU testom, potom som brala duphaston od cca 33DC 10dni a teraz vlastne od 3DC na 5 dni ten clostil. Včera folikuly mali už 20mm takže ovu by mala prísť skôr len na sliznicu mi dala estrimax ale nie na normálne užívanie ale si to vkladám čo najhlbšie do vnútra ráno a večer.
no ja mam PCO a vacsinou anovulacne cykly a hlane nepravidelne 28-64dni, HP katastrofateraz sme zacali vlastne to riesit koli babatku
@lucik284 tebe teploty skacu a ja mam zas opacny problem tento mesiac.. moja teplota sa uz 6 dni nepohla a ja netusim, ci ovulacia prebehla alebo nie. 36,6 je moja hranicna predovulacna teplota. Do vcera som si myslela, ze ovu nebola kvoli tomu malemu narastu teploty ale vcera ma zacali boliet prsia ako pri PMS. Tak neviem, mozem mat PMS ak nebola ovulacia? Cykly mavam 26-29 dnove... achjo, asi len cakat kam sa teplota pohne konecne 😖
@131313 fúha tak ty to máš tiež zaujímavé, ja by som si myslela, že je teplomer KO 😀 😀 ale priznám sa či je to normálne neviem. Mrchu dostať môžeš aj bez OVU, ale či je sprevádzaná PMS to netuším, lebo mám málokedy PMS či OVU bola alebo nie, ale zase ja mám bolestivú OVU, takže viem či bola alebo nie.

@fiora94 ahoj ,no teplotou to zistiš az spätne, ze ovulacia prebehla. preto sa testuje aj ovu testami , tie ukazu ovulku vopred a BT to len potvrdi.
ale moze ti napomoct aj hlien.
hmm no graf by mal byt v podstate tiez ovulacny, aj ked nemas ms. v obdobi ms by to malo trosku klesnut, pripadne mozes zaspinit kratko a potom zase pokracuje cyklus..
ale chcelo by to meriat dlhodobo.. ci uz vlastne k ovulacii dochadza v tvojom pripade. dojčenie moze ovu blokovat.
na druhej strane ak v noci vstavaš -tak meranie velmi nema vyzam, moze to byt skreslene.
rozhranie je pomyslena čiara pre lepšiu orientaciu, ktora ddeluje predovulačne a poovulačne hodnoty.