icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jajoda
22. okt 2016

@anka08 ja si myslím 13 DC, ale nie som žiadny odborník 🙂

babymaminka
22. okt 2016

@jajoda ak sa mozem.opytat od akeho dc si brala clostyl ked az tak neskoro si mala ovulku?

babymaminka
22. okt 2016

@anka08 snad sa seknem.su tu aj ovela skusenejsie baby no mne to pride ako anovulacny.cyklus tiez ho asi mam ...

jajoda
22. okt 2016

@babymaminka brala som ho od 6DC, nebola som na folikulometrii, ovu som určila podla testu a bolestí v podbrušku. Meriam aj BT ale celkovo mám dosť vysoké teploty, poovulačné mám až do 37,3.

babymaminka
22. okt 2016

@jajoda kludne to moze byt aj tehu podla tych teplot tak.drzim palce 🙂 no je mi to divne ja chodim na folikumetriu aj bez clostylu aspon 4x do mesiaca s clostylom.by som.chodila aj.viackrát teba akoze vobec gyndos nepozoroval?ved to sa nesmie su to velmi silne lieky pri tomto.lieku sa zvykne uz 13dc pichat pregnyl

131313
22. okt 2016

@anka08 13dc... ved tam mas narast o 0,2 stupna, ovu bola 😊

lauritkatesty
22. okt 2016

@anka08 vyzera to ze si 14 dpo , ovulka 13 dc- robila si tehu test ? ak to zajtra este viac klesne .dojde ms 😖

kotuliatko1990
22. okt 2016

Ahojte baby ako Zistím kedy mam plodné dni? Nemám pravidelnú menštruáciu a preto je pre mňa problém to Zistiť. Poradíte mi niekto? Čítam že ma zrná teplotu zvýšenú?

kotuliatko1990
22. okt 2016

Pomohol niekomu mikroskop na plodné dni aj otehotnieť?

lauritkatesty
22. okt 2016

@kotuliatko1990 ovulacnymi testami najlepšie v kombinaci s pozorovanim hlienu a potom si to mozes v doomacich podmienkach potvrdiť meranim bazálnej teploty. tam to ukaze spätne, či ovulacia prebehla.
ovu mikroskop na sliny som mala, mne to ukazovalo to papradie hore dole. cize tomu nie som moc naklonena.

lauritkatesty
22. okt 2016

@eviiik prepáč u0lne mi usiel tvoj prispevok.uz asi dosla ms co?

jajoda
23. okt 2016

@babymaminka ziadne vysetrenia,ani odber krvy. Folikulometriu mi urobila 6 dc ako som zacala brat clostil a na dalsiu mam prist az po mesiaci

babymaminka
23. okt 2016

@jajoda tak toto je veru nezodpovedne sama by som.si ziadala ked uz do seba musim davat take silne hormony ☹

eviiik
23. okt 2016

@lauritkatesty, dostala. Aj ked je dost slaba. Ale posledne mesiace to tak mavam. Hlavne ked ovulujem zjedneho vajecnika. Z coho to mozem mat? Mam 35. Uz blbnu hormony?

lauritkatesty
23. okt 2016

@eviiik nemusi byt silna.staci napriklad take tri dni plus den spinenie.pytala som sa na to lekara.ja tiez nemavam extra silne..uz roky rokuce. Este nemas tolko zas rok9v na oj. Skys pripadne gynex na harmonizaciu cyklu

foxinecka888
23. okt 2016

No baby ja dnes takto ...keby sme boli tehu už by mali byť kolajnice že? A ešte dva dni do MS. Chcem vediet vas názor 🙂

veronika1603
23. okt 2016

@foxinecka888 podla mna to vyzera nadejne..

anka08
23. okt 2016

@lauritkatesty praveze dnes teplota 36,87 °C, a aj tak som dostaka kramy. ja uz fakt neviem co si mam o tom mysliet 😀

lauritkatesty
23. okt 2016

@anka08 aha. no niekedy sa stane ze nestihne klesnut a pride mrška. 😝

lauritkatesty
23. okt 2016

@foxinecka888 ak si 11 dpo.. tak je to akurát. nečo vidim, uz nech to silnie, skus rano 😉

smajla27
23. okt 2016

@foxinecka888 ja tam tiez nieco vidim 🙂 uz niekedy neviem ci mi z tych testov aj nesvitori trocha 😀

lucik284
26. okt 2016

baby co myslite? zacina to vypadat na uspesny cyklus? Viem, ze este je skoro, na to aby to bolo tvrdenie na istotu ale prdsa... Este doplnim, ze minuly cyklus bola najvyssia 36.6

ejuska2586
26. okt 2016

@lucik284 vyzera to pekne...

smajla27
26. okt 2016

Ja som taka zvedava co sa z tohoto vykluje.. jak na husenkovej drahe 😀 ms ocakavana je az za 6 dni..

zuzanita123
26. okt 2016

Tak radte, brali by ste do uvahy teplotu ak ste sa par krat v noci zobudili aj ked nevstali a vstavali s pocitom studeneho potu?

jajoda
26. okt 2016

Ja zatial takto, dnes som robila test a negativny😥

smajla27
26. okt 2016

@zuzanita123 asi podla toho kolkokrat si bola hore.. kazdopadne si to poznac aj s tym studenym potom.. ja teda nie som odbornik, len moj nazor 🙂 a ta teplota sa to nepozdavala rano ?

smajla27
26. okt 2016

@jajoda nezufaj, na test je este skoro.. videla by si mozno iba duchov ktori by tam mozno aj tak neboli.. testni az ked ocakavas mrchu..

zuzanita123
26. okt 2016

No ani nie, od 11-12dpo som klesla na 36.6 potom som uz nemerala ze nic z toho a dnes 15dpo v den mrchy 36.85?

ejuska2586
26. okt 2016

@zuzanita123 Joj, to moze byt dobre znamenie. Vsak pockaj este zajtra, aka bude a uvidis. Testik si neskusala?