icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

smajla27
26. okt 2016

@zuzanita123 no uvidis teda ako prebehne dnes den, ci dorazi mrcha vi nie.. a ked nie, odmeraj zajtra rano teplotu a uvidis ci bude nejaky rozdiel.. bodajby nedorazila dnes 😉

zuzanita123
26. okt 2016

@ejuska2586 Ahoj, neskusala lebo to pripisujem skor tomu zlemu spanku a ani nemam doma. Tlaky v podbrusku ako pred mrchov mam uz 3 dni no uvidime co dnes ci pride a aka teplota bude rano. Ty ako?

zuzanita123
26. okt 2016

@smajla27 dik, som si uz bola ista ze dnes mrcha a ta teplota ma troska zneistila

ejuska2586
26. okt 2016

@zuzanita123 JJ, tak sa drz a daj vediet. Dufam, ze ti nedorazi a budes tehu. Ja sa drzim hore, no test bol zatial negativny. Uvidim, ci v piatok mrska dorazi, alebo nie...

zuzanita123
26. okt 2016

@ejuska2586 mozno si este skoro testovala este troska vydrz, zatial to vyzera pekne 😊

lucik284
26. okt 2016

inak baby kedy je potom najlepšie testovať? Ja viem, že ideálne je v čase mrchy, lenže to je u mňa od 28 do 65 dní, takže tým sa riadiť nemôžem tak 14, 15 DPO? Čaká nás totiž budúci týždeň kolaudácia kamošovho domu, tak nech viem čo si tam môžem dovoliť 😀 😀 ale asi sa dobrovoľne hlásim za šoféra

veronika1603
26. okt 2016

@lucik284 ja s testovala 12dpo a uz boli celkom pekne ciarky

lucik284
28. okt 2016

co myslite baby? vypada to zatial nadejne? 6DPO. max minuly cykus 36,6

jajoda
28. okt 2016

@lucik284 mne tvoj graf pripadá ako keby ovu bola na 16 DC a teraz si 3DPO. Robila si aj ovu testy?

lucik284
28. okt 2016

@jajoda nerobila som OVU testy, ale ovu bolesť, aj krčok jasne naznačili OVU na 13DC, pokles na ten 16DC bol podľa mňa spôsobený tým, že sme večer zaspali pri otvorenom okne a bolo otvorené celú noc. A aj na základe predchádzajúcich 2 vyšetrení u dr bol predpoklad, že ovu príde niekde okolo 12-13 DC.
Minulý mesiac potvrdená testami tiež prebehla pri teplote 36,2

jajoda
28. okt 2016

@lucik284 tak asi nie vždy musí byť pravidlo že teplota musí byť vyššia ako 6 posledných meraní. Má na to vplyv veľa faktorov, takže jeden z nich môže byť aj spánok pri otvorenom okne.

lucik284
28. okt 2016

@jajoda ale hlavne u mňa bol tento cyklus nejaký divný také skoky ako mám na tých 36,7 som predtým vôbec nemala 😖 a to meriam každé ráno 5:30 aj cez víkendy s max polhodinovým rozdielom, lebo občas sa o 5-tej budím, že musím na WC

matka90
28. okt 2016

Ahojte prosim vas potrebujem poradit. Ms som mala dostat vo stvrtok minuly tyzden ale namiesto neho som mala len trosku krvavy vytok ktory trval len pol hodku a uplne slabulinky bol. Cakala som ze sa mi akurat rozbieha ms ale odvtedy vobec nic. Lekarovi mozem ist az buduci tyzden kedze teraz tam vobec nieje. Test som si robila vcera ale nebol tam ani len duch. Preto by som sa chcela opytaat ci s takym niecom nematw niektpra skusenosti. Popredu vam velmi dakujem

lucik284
28. okt 2016

@matka90 mne sa obcas stavalo, ze som mavala taky "menzes" 15minutovy, ale mne to sposobovalo PCO.

matka90
28. okt 2016

No tak pco mam aj ja ale toto sa mi este nestalo, teraz som zacala brat jahnaci extrakt vitex. Tak vobec neviem na com som. Uz len pockat do buduceho tyzdna a zajst asi na vyvolavacku. Ked mi normalne ms nepride alebo nebudem mat //

matka90
28. okt 2016

@lucik284 dakujem za odpoved. No tak pco mam aj ja ale toto sa mi este nestalo, teraz som zacala brat jahnaci extrakt vitex. Tak vobec neviem na com som. Uz len pockat do buduceho tyzdna a zajst asi na vyvolavacku. Ked mi normalne ms nepride alebo nebudem mat //

lucik284
28. okt 2016

@matka90 u mna to bolo asi pred 5 rokmi, zopakovalo sa to asi 3 krat a viac nie, ale bolo to po vysadeni hak, takze to bolo kombinovane z hormonalnymi zmenami v tele.

matka90
28. okt 2016

@lucik284 jaj no tak ja som antiku brala este tak 5 rokov dozadu a zo zdravotnych dovodov som ju musela vysadit a vlastne teraz sa uz viac ako 2 eoky snazime a zatial nic tak uvidime

evicka2016
31. okt 2016

ahojte, tak sa pridavam aj moj graf...len predvcerom, teda 4 DPO som mala slabunke spinenie ☹ uvidime

rula
1. nov 2016

baby, moze mi prist dnes ms, ked lutealku mavam 14 dni ? ten vyskok v prvej faze bola choroba a potom som mala 6 dni antibiotika, mozu nejako ovplyvnit cyklus ?

smajla27
1. nov 2016

@rula choroba ti to veru moze ovplyvnit. Mne pri chorobe vzdy chodila ms neskor ako mala.

rula
1. nov 2016

@smajla27 hm.... tak som zvedava, ako to bude, lebo to vypada , ze ms pride dnes a lutealka sa skrati, co ci myslim, nie je mozne, ked ju mavam 14 dni, takze netusim, kedy bola potom ovu. uvidime. pochybujem, ze by to bol IP az tak nizko...

smajla27
1. nov 2016

@rula tazko povedat, ja som z toho niekedy tiez jelen 🙂 merias BT prvy cyklus ? A teda, bodaj by ti nedorazila.

rula
1. nov 2016

@smajla27 meriam uz 1,5 roka , poznam si cyklus a viem, kedy ma prist ms. podla teploty a zostupe dolu by mala prist dnes ale tych 14 dni mi tam nepasuje, preto som popletena, asi to urobili tie lieky.

dannkka
1. nov 2016

Dievcata, mate po posune casu teploty vyssie? Lebo mne ten graf volako skace. Dnes az 37,2

lucik284
1. nov 2016

@dannkka mne stupol o 0,1 a drzi na tej istej urovni uz v niekolko dni dni /predtym 36,8 teraz 36,9/

rula
1. nov 2016

@dannkka ja meriam dlho a presla som uz viac posunov casu ale nejaky velky rozdiel tam nemavam, max Ti to moze urobit ta hodina o 0,1

dannkka
1. nov 2016

Ja mavam tak 36,8 az 39, asi je to tym casom

evicka2016
1. nov 2016

dievcata, mne dnes klesla z 37 na 36,8, mozno je to posunom casu...ja si meriam 4 posledne mesiace a stale nic...ovu testy som este neskusala, ktore odporucate?
Este jedna vec, mame 3,5 rocnu dcerku a ta sa nam podarila na druhy krat a vtedy som vobec teplotu nemerala

babymaminka
1. nov 2016

Baby co to ma znamenat toto opakuje sa pripad z predosleho cyklu folikul mal vo stvrtok 17mm od 16dc ovu testy pozitivne kazdy jeden testovacia ciarka silnejšia ako kontrolna a zasa dnes takto neslabne a teplota och co to niekto caka na pozitivny test a mne ked ho ukaze trva 3 dni mate tak niekto dlho pozitivny?