Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@131313 tak ono tam až taký brutálny rozdiel nie je. Ja keď som merala, tak napr. o šiestej ráno som mala 36,3 a o ôsmej 36,4... viac to nestúpalo. Ide hlavne o to, aby bolo telo v kľude aspoň 5 hodín cca... aby nevstávala a ak po takomto spánku je predovulačná teplota 36,9 a poovulačná 37,4 a tehotná nie je, tak to nebude veľmi ok.... resp. môže a nemusí to niečo znamenať... ale pýtala sa, či je to ok... tak pripusťme aj túto alternatívu... pokiaľ sa snaží o bábo... problémy so štítnou sú veľakrát príčinou dočasnej "neplodnosti"...
@brisid nie je to celkom pravda, zalezi ake mávaš predovulačne... ak su len okolo 36,7.. tak na 37 sa po ovulke tazko dosiahnes.
ide hlavne o tvar krivky, nie o aboslutne hodnoty.
36,4 som chcela napisat pardon 🙂
@kaki221 tak teda zvlaštny graf 😝 take vyskackane. meriaš rovnaky čas, testy si nerobila ?
@lauritkatesty áno meriam každý deň skoro rovnako +-15min...ovu test som nemala,ale kuriér mi priviezol tri dni dozadu...na tom prvom vyšla ciarka skoro rovnaká ako testovacia a potom tá včerajšia a dnešná už pomaly slabla...
@kaki221 no teoreticky by si dnes mohla byt 1 dpo.. ale uvidíme ešte dalšie teploty a hlien uz mas husty a kremovy ?
@lauritkatesty toto su tie ovu testy...ešte nemám úplne hustý a ani kremový
@kaki221 ano tak ten horny mozme povazovat za pozitivny.
@lauritkatesty takže ovu bola asi predvčerom...takže asi s toho nič nebude keď v ten deň tutu mutu nevolo
@kaki221 ved nemusi byt v ten den tutumutu.
ovulacia je do 48 hodin po pozitívnom teste.
@kaki221 ale spormosky si vedie pockat aj 5 dni.v priaznivom prostredi🙂 a co.drahy bol preč ze nebolo lebo my mame take problemy ze drahy robi prec...
@lauritkatesty
@babymaminka bol doma,ale bol veľmi unavení s práce...ale kukni graf a tam je tutu mutu poznačené
@kaki221 to by mohlo pekne vydrzat moj ked je unaveny znasilnim 😀
@babymaminka zaspal skôr než som stihla uspať malého😊😊...dnes som 18DC tak snáď sa podarilo😉😉😉
@kaki221 budem drzat prsteky my zasa v tomto problem nemame ak mala nespí a je zaujata dame rychlovku hockedy 😀 no co z toho ak sa nedari 🙂
@babymaminka ved jasné,nezadari sa,tak pokračujeme ďalej😁
Ahojte žienky je možné že posunom času aj teplota je nejak vyššie ako ine cykli?
@kaki221 povedala by som ze tak ako ti ju aj oznacilo
@ignorantka práveže sa v tom nevyznám...tak neviem
@kaki221 no este zo par teplot, aby sa to potvrdilo.. zatial počitaj 2 dpo
@suesue1983 nie, telo sa uz potom znova da do rovnovahy.
@lauritkatesty takže ak tomu chápem,tak ovulka bola možno na 17DC
@lauritkatesty Aha ok ďakujem moc 🙂

@piacere ďakujem, dnes mi DR brala krv, budúci týždeň budem mať hormonálny profil, tak uvidím či budú rozhádzané hormony.