Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ignorantka No ahoj čo nové teplotka ako?)
@zunajda To ti stupla oproti vcerajsku, nie?
@ejuska2586 stúpla ale je to určite ms
@suesue1983 nic z toho nebude 😞 Drží sa to síce nad predovulacnymi ale urcite je to malo a zajtra klesne 😞
@zunajda Este uvidis. Nemyslim, ze by ti stupala, keby prichadzala mrcha.
@ignorantka jooj 😕nevadí,ide sa ďalej ...)
Baby, myslite ze sa este oplati skúšať aj v den ked teplota uz stúpla? V pondelok teplota 36,5, v ut 36,7 a dnes 36,9, moje predovu teploty su tak 36,5-36,5, naposledy sme boli spolu v nedelu, tak len ci dnes je este nejaka šanca 🙂
@ejuska2586 ms je slabšia ako inokedy. 26 dňový cyklus som ešte nikdy nemala a vždy ma okolo ovu neskutočne boleli bradavky.Teraz absolútne nič.
@zunajda a uz je to uplna ms ?
@zunajda Takze uz prisla mrcha? Nie je to len take spinenie?
@lauritkatesty
@ejuska2586 už mám normálne krvácanie.....ale žiadne kŕče. V robote vyšlo niečo ako kus zrazenej krvi. Brala som druhý cyklus Gynex kvapky a piaty duphaston....asi sa ms konečne umúdrila. Teda až na tú bazálku....zatiaľ vždy po ovu teplota pekne stúpla aspoň na 36,7 - 36,9...žeby anovulačný cyklus?
@zunajda no škoda ze tam nemaš viac teplot... ale zda sa mi potom kratka LF
@lauritkatesty ....ahoj , niesú tieto teploty príliš vysoké? Mám 29 dňový cyklus. V minulom grafe som mala označený deň po ovulácii DPO,nevieš kde sa to nastavuje?
@lenkak35 maš to uplne v poriadku. dpo ukazuje, len ked maš vip členstvo. ale mozes si nastavit ticker. a tam potom tiez ukazuje dpo.
@lenkak35 inak uz by som testla na tvojom mieste 😝
@ignorantka ale stale hore.. 🙂
@lauritkatesty vnímaš to tak ze je to stále hore? Ja ako predzvesť ze to pôjde uz len nižšie...
@ignorantka 😀 ... ale nie.. al uz som videla aj take tehu grafym čo sa vôbec netvarili ukazkovo.. dolezite je , nech sa to drzi hore, nemusi to byt vysokanske.
@lauritkatesty ďakujem poklade 🙂
@lauritkatesty dakujem 🙂 ,tak ešte počkám aspoň 2 dni a testnem.
@suesue1983 o dva dni budes len 9 dpo. To nemusi este ukazat
@lauritkatesty viac nevidrzim 😂
@lauritkatesty ale uvidim podla teploty 🙂
@suesue1983 boze nevydrzim*
✌😱😝
Dneska 1DC 😳

@lauritkatesty dnes 36,25...je to ms