Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@suesue1983 nevadí do vianočné ešte šanca 🙂
@ignorantka 😭
@lauritkatesty nejaka kratka lutealka a aj cyklus :-O to urcite z toho inofolicu... nevadi, este ho jeden mesiac vyskusam a potom pauza 🙂... mozem sa ta opytat ako dlho sa uz vysnazite s manzelom?
@ignorantka nie som vydata a uz par rokov veru
@lauritkatesty a máš nejaké zdravotné komplikácie ze aj vieš preco to nejde? 😞
@ignorantka ja mam myom a on zle spermie.. ale predtým som myom nemala a aj tak to nešlo. takze je to medzi nebom a zemou, plus aj vek atd.. tazko povedat... IVF a KET vyšlo hned, ale trvalo to len par tyzdnov, potom boli missedy,
@lauritkatesty Ach 😞😞😞 budem sa modliť za teba a bábätko 😞❤️❤️❤️
Baby prosim vas ako sem pridavate tie grafy z aplikacii?Moc dakujem
@miriam111111 mozes cez fon len odfotit display a tak to sem pridat
@lauritkatesty Ahoj tak ja dnes takto s teplotou,vyzera to celkom fajn či?Len ten test dnes takto,viem ze je skoro este ale kanalik paradny no/
@suesue1983 toto vyzera ozaj len na kanalik...skus zajtra iny test
@suesue1983 este stale malo dpo 😉 vydrz apon dva dni
@kaki221 zatial supeeer 😉
@lauritkatesty koľký deň som dpo...10alebo 11dpo😉
@kaki221 10 dpo, suhlasim s označenim
@monic1804 a o ktorej meriaš rano ?
@lauritkatesty hned ako vstavam do prace 5,30 hod. Každý deň presne rovnako
Baby prosim vas ked je uhniezdovanie vajicka teda ten IP je to vzdy vidiet na grafe?A kedy to vlaste nastava?Ja som 6DPO no graf akurat stale stupa.
Ahojte baby...dnes som 14dpo a dnes by mala prísť mrška😉 ...predvčerom som mala na teste slabého ducha a bt je vysoko...čo poviete na graf?
@kaki221 ze urob kontrolný test a gratulujem 😍
@ignorantka skúšala som,ale duch je rovnaký 😞
@kaki221 a to si smutná? 😂 Duch je pozitívny test! Daj foto 🙂
@kaki221 ja tam vidim ducha aj na tom pepino, neostáva ti nic iné len čakať a odporúčam používať teraz uz len jednu značku 🙂

@ignorantka 😕