Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@salmas tak tvari sa to dvojfazovo.len si to mala dost uskackane
ahojte vsetky, som par tyzdnov po porode, sice kojim, ale uz mi nabehol cyklus (predpokladam, ze slabe spinenie 8 dni po skonceni sestonedelia uz nie je cistenie maternice po porode)
mozem si uz teraz merat BT? nebude ovplyvnena nedavnym porodom a kojenim? nikde som sa nedocitala ci toma vplyv a rada by som mala trosku prehlad ci uz zacinam ovulovat...
@normab 14 dc
baby nevete mi poradit, 12DC som mala pozitivn, ovulacny ten, na dalsi den neskuocne ovulocne bolesti a hlien. Teplota bola 34,4 v den Ovulacie a nasledujuce 2 dni mi stupla len na 34,5. mala som vobec ovulaciu? :(
@zuzanka_h toto sa stalo aj mne a ani do konca cyklu mi teplota nestúpla, tiež som mala ovulačný test pozitívny-testovaciu čiarku tmavšiu ako kontrolnú, hlien a aj bolesti 4-5 dní ruku do ohňa by som dala, že to je ovulácia a teplota aj tak nestúpla. Od mausy21 som dostala takúto odpoveď: pozitivny ovu test nikdy neznamena ze ovu prebehne...upozornuje ta len na najblizsie 2 najplodnejsie dni....ovu pri tom vobec nemusi prebehnut ..
@helenhelen to viem ze ovulacny test nezapecpeci ze ovulacia prebehla ale dokonca ma aj prsia bolia co by mal sposobim progesteron po ovulacii ale progesteron ma sposobit aj zvysenie teploty tak neviem :/ asi ta ovulacia neprebehla a folikuk nepraskol alebo bohvie
@helenhelen poovulacne teploty mam dokonca nizsie ako pred ovulacne :D
@brisid na 10DPO, - ak budú teploty stále hore - ma zmysel skúšať prvý tehotenský test 🙂
@ignorantka dakujem 🙂
Baby prosim vas nemate niektora skusenost s tymto? 4 dni som mala na teste slabucku no viditelnu ciarku ale je stale rovnaka teda dnes som neskusala povedala som si ze skusim zase zajtra alebo v pondelok no velmi sa bojim ci nejde o biochemicke tehu ale dnes mi BT este stupla tak len ci mam nadej ze to moze byt dobre?Moc vam dakujem
Ahoj no graf super.a nesilnie to vobec 😕
@lauritkatesty no pozri,nevydrzala som to a skusila som aj dnes ten posledny dole ale na tych 10tkovych su ciarky slabsie ako na clearblue co je citlivost 25.Zajtra skusim digitalny
Hmm to sa mi nepaci.neskocis radsej na gyndu zajtra?
Asi budem musiet lebo ten moj dr by ma aj tak v pondelok nezobral vzdy mi aj so sestrickou len hovoria aby som este pockala.Skusim este rano ten digi a uvidim.Ja som ani pri prvej nemala silne ciarka.Dokonca som zistila ze som tehotna az v 8tt a to som mala na teste ani nie polovicne silnu ciarku ako kontrolna.Tak uvidim no velmi sa bojim ze to bude asi to biochemicke ☹
Drzim palce
@lauritkatesty ahoj prosim ta myslis ze kedy sa jednalo o to biochemicke tak mi aj po tyzdni tych slabych testov takto ukazal digi test?
lauritkatesty a teplota dnes opat 37.2
No neviem.digi je tiez len nastaveny na nejaku hodnotu.ja by som pre istotu na lrv skocila.ked je to taketo.
Ahojte 🙂 idem si k vam po radu ak mozem 😉 toto je moj prvy cyklus co meriam a druhy co sa snazime o babatko 🙂 PM bola 29.10. Podla pocitov, hlienu a testiku bola ovulacia 15-16 mozno 17DC najviac natahovacieho hlienu bolo 15DC to som aj trosku spinila a mala bolesti krizov a podbruska...dnes som 30DC robila som si test predvcerom aj dnes ale bol negativny je mozne ze by sa zadarilo ale este je nizke HCG? Minuly mesiac som mala ovulaciu na 19DC tu LF som mala 13dni a na 14ty som dostala...graf sa tvari nadejne len z tych tesov som zmätena...
@lauritkatesty Ahojky 🙂 vedela by si prosim Ta vydedukovat nieco z mojho grafu ? Posledne mesiace mam velmi nepravidelny menzes, cykly cca 40-55 dni. Zacala som po cca 3 rokoch opat merať teplotu. Na lavom vajecniku mam od februara krvavu cystu 4-5 cm. Od februara do juna som nemala menzes vobec, po zacati cvicenia jogy nabehol spontanne, odvtedy tie cykly su stale dost dlhe. V piatok som bola na gynde, kde lekarka skonstatovala ze cysta bez zmeny, sliznica 2-3 mm, cize menzes v nedohladne a ziaden dominantny folikul. Od soboty vecera mam hnedy riedky vytok bez bolesti a inych priznakov...co to moze byt ? Inak by mi mala robit HP..len neviem v ktore dni kedze mam velmi dlhe cykly..spominala ze 2-5 DC, 14DC a 21DC..ale podla mna je to malo..kedze ani na 21 DC nemusi byt v mojom pripade ovulka. Pripajam graf :
https://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
@lauritkatesty este raz pripajam graf 🙂
https://www.fertilityfriend.com/home/684337
@chrobaaacik no tvari sa to ako anovulacny
S tym vytokom tazko radit.moze uz presakovat slznica maternice.kedze to mas dlhe..a nenastala hor.onalna ena pred ms
Uvidis ako dopadne hp.ale moj nazor je ze ti hapruje ovuka.

@kudusko díky 😀, No hlien u mňa 0 bodov a ovu testy už nerobím. Ak bola, tak super, malý zázrak pre mna