Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@evicka2016 No to by aj mna zaujimalo, tento graf je ako hlavolam :D ake mavas bezne teploty pred a po ovu?
@lauritkatesty aj som po dvoch dňoch prestala 😀 hcg tam je, sono bude 19/12 tak uz len cakat
@131313 pred ovu mavam 36,6 a po ovu 36,8, 36,9 a niekedy aj 37,00...minuly mesiac som mala biochemicke tehu...tam mi isla teplota az na 37,10
@evicka2016 To je doleyita info, ze si po biochemickom. Ak predpokladame, ze ti HCG kleslo na 0 7DC, co by znacili tvoje teploty, tak potom si mala ovulaciu na 12DC.
@ejuska2586 aha, super, dakujem za info...no uvidime, ci z toho nieco bude 🙂
@evicka2016 Ale je tiež možnosť, že bol anovulačný, keďže aj 18DC ti klesla teplota. Veď uvidíš....
@ejuska2586 mozne je vsetko....aj minuly mesiac mi na 17 DC klesla teplota a potom isla hore...uvidime...dam potom vediet 🙂 vsak v sobotu by mala prist mrcha
@evicka2016 Okie, som zvedava. Tak pokles moze byt aj implementacny. Nechame sa prekvapit...
@ejuska2586 dakujem za rady, pomohla si mi 🙂
@ejuska2586
@lauritkatesty ms prišla včera v celej svojej nádhere 😭
@zunajda jak to 😲
@131313 @ejuska2586 dievcata, takze dnes to skocilo na 37,00
@evicka2016 Drzim palce

@evicka2016 Vyzeravto nadejne. Drzim palce.
Ahojte baby, potrebujem sa poradiť - užívam už 4. cyklus Duphaston - vždy od 15teho dňa do 24teho dňa. Lekárka spomínala, že ak budem tehotná, mám užívať ďalej, ak tehotná nie som, mám ho vysadiť - neužívať od 25teho dňa a potom príde MS. Ovulaciu mam podla BT presnu, vzdy na 13ty deň. Tehotenstvo však neviem testom zistiť skôr ako na 26ty deň. Boli ste v takej situácii alebo máte aspoň približnú skúsenosť? Lebo neviem ako mám zistiť, že ten 24. deň mám prestať užívať 😲
@evicka2016 ako to vyzera dnes?
@131313 skusila, predpredvcerom, vcera (23deň, 25deň) - bol negatívny. Ale to bol negatívny aj keď som tehotná bola takto skoro. Dnes ráno (26) ked som namerala predmenštruačnú teplotu (a k tomu druhý deň špinenia), tak ma prešla chuť niečo testovať... ale teraz premýšľam, či nie je možnosť, že pokles spôsobuje práve vysadenie duphastonu.
Neviem či si ho s ohľadom na príznaky nemám nasadiť. Ale zas ak tehotná nie som, tak užívanim duphastonu na 26 deň si len dobabrem cyklus... Preto ma zaujíma, či nemáte skúsenosť s meraním BT pri duphastone.
@felicire skus sa spytat tu, urcite ti poradia: https://www.modrykonik.sk/group/1958/
@131313 no islo to zasa dolu na 36,80...takze asi nic ☹ aj ked mrcha ma prist zajtra a zatial to tak nevyzera...vzdy mavam aj spinenie a teraz nic
@felicire Ak by si bola tehotne, mala by sa ti drzat teplota hore aj po vysadeni Duphastonu. Aspon u mna to tak vzdy bolo. Ked som ho vysadila, teplota klesla. Az na 2 pripady, ked som bola tehotna. V prvom som asi 4 dni Duphaston neuzivala, potom, ked sa objavil pozitivny test, lekar mi ho nasadil spat. Aj tak som o babatko prisla. Teraz som ho vysadila normalne na 26dc a teplota sa drzi krasne hore aj bez liekov. A to som 5t+1d. Cize sa mi tehotensvo zatial drzi aj bez neho. Duphaston sa v takychto pripadoch nasadzuje, ak tehotna zena spini. Drzim palce, aby sa vam zadarilo cim skor. PS: tie priznaky mozes mat aj z liekov v spojeni s predmenstruacnym syndromom...
@evicka2016 Prisla? Prepac ze som zvedava ale fakt ti drzim palce 🙏 😉
@131313 zatial nie, dnes bola teplota 36,9...ale test biely ako sneh ☹ a to som uz 15 DPO...ale dakujem za podporu

@brisid
@brisid
@brisid
Uz nemeraj budes kludnejsia. Zbytocne ta to stresuje.