Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tyxoe aha upss, tak si 11 dpo... no do dvoch dni sa rozhodne. 😉 drzim palce nech este niečo vyskoči na testiku. a uz nech to neklesa
@lauritkatesty dal by boh aby sme novy rok oslavovali s vedomim ze budeme traja ☹... uvidime snad nech neklesa ale citim uz krce :-\
😘 podobne stavy su aj v tehu. tak uz len dufat...
@lauritkatesty test nic :( a teplota klesla na 36,75 :/ nneviem ci nebude uz len klesat ale necitim sa na mrchu :D...je mozne ze stale je skoro na test? :/
@tyxoe no poklesy.nevestia.nic dobre...este jeden den by som tomu dala nadej..
Aby kedy bola obilka caa
@zuzannaaa Podla mna 20DC. Odvtedy uz pomaly stupa teplota.
@ejuska2586 no aj ja si mysimmmm .... ale nebola som si ista diky
Kočky, koľkokrát sa bežne robí hormonalny profil v jednom cykle ? 1x alebo 3x ? Mne u predchadzajuceho gynekologa robili vzdy 3-4x, teraz mi gynekologička tvrdí, že sa robí už len 1x...a údajne kvôli tomu, že poisťovňa viac odberov nepreplatí ako jeden. Mam VZP. Má niektorá skúsenosť ?
@chrobaaacik mne robili trikrát stale.. lebo neviem ako potvrdia na začiatku cyklu, ze ovulka prebehla, ked este nie je zvyšeny progesteron..
a tesne pred ovulkou či aj stupa LH... hmm 🙄
@lauritkatesty no ved to by zaujimalo aj mna...a zvlast ked podla teploty neovulujem, dlhe cykly mam a z odberu 2DC povedala, ze HP je v poriadku...😒
Ked sa teplota pohybuje cely mesiac medzi 36,4-36,7, svedci to aj o nizkej hladine progesteronu vsak ?
@chrobaaacik no ano, lebo progesteron zvyšuje BT.. ked nemaš viditelnu dvojfazovu krivku tak nedochadza k ovulke.
ale keby si mala 36,4 predovulačne.. a potom vyskočia na 36,7 a drzia sa. tak to moze byt potom ovulačny cyklus. nemaš grafy ?
@lauritkatesty mam, doplnim posledne teploty za tri dni a poslem link...sekunda 🙂
@chrobaaacik no tento by mohol byt ovulačny, ak sa teploty budu drzat okolo 36,7..
a ty si zrejme typ, čo klesa BT az po ms..
@lauritkatesty to je aktualny, ale ta ovulka vyznacena je blbost...ten menzes co tam svieti bol 1 den, to bol skor spinenie silnejsie..bola som v ten den aj na gynde, kde mi povedala, ze sliznica je 5 mm a to bude menzes, ze aj sliznica sa odlupuje..lenze ja som odisla z gyndy a špinenie už nebolo, čiže, či to bol menzes alebo nie, je otazne...
Ako ti mozem dat link na minulomesacny graf ? Lebo mozno je to cele jeden cyklus, len ja som si to oznacila ako menzes kedze gyndoska sa tak vyjadrila, ale iste to nie je vobec
@lauritkatesty inak mam uz takmer rok krvavu cystu na lavom vajecnku, mozno aj preto su tie cykly take..zacala som nedavno pupalkovy olej uzivat, mozno ten mi sposobuje vykyvy teploty...odkedy mi blbne cyklus, ani hlien ziaden nepozorujem, podla coho by som tiez vedela, ze je ovulka...a na krvavu cystu okrem pupalky a gynexu nemas nieco fajn vyskusane, co zabera ? Lebo gyndoska, ze este chvilu pocka a ked nie, tak operačne von, čo nechcem...cysta nerastie ani nič, občas ju jemnučko zacitim, ale len jemne..
@chrobaaacik vieš urobit printscreen ?
mozno este aloe berry nectar.. od forever living products..
@lauritkatesty ano, jasne, že viem..a vlozim ho priamo sem potom ?
@lauritkatesty prikladam PTSCR
@lauritkatesty a tu je aktualny graf
no tak sa ti to vôbec nedrzalo okolo tych 36,7.. skakalo to, cize nebol ovulačny.
uvidíme ako sa teraz budu chovat teploty..
a nemala si ani nejaky hlien podozrivý par dni dozadu ?
@lauritkatesty vcera som mala a dnes badam ale len taky uplne vodovy, ziaden natahovaci...
@chrobaaacik no natahovaci nemusi byt..niekto mava len vodovy...ale zas keby si bola po ovulke.uz by bol skor husty a kremovy.no som zvedava na dalsie teploty
@lauritkatesty ved priebezne zase doplnim a dam vediet ako sa to javi 🙂 dakujem Ti velmi pekne zatial😉

@lauritkatesty tu je moj uplny dnesny graf