icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

tyxoe
9. feb 2017

@lauritkatesty moja vcera mi povedal doky ze mam 10mm foolikul a teplota je zvlastna snad nemohla este prebehnut ovulka vsak?

yuppy97
10. feb 2017

Ahojte baby 🙂co hovorite na moj graf ja som z neho trochu zmatena...presne viem kedy mavam ovulku podla hlienu aj bolesti a aj teplota mi to ukaze....akurat ze tento mesiac som nemala vobec ziadny natahovaci hlien a ani ma nebolelo brucho a teplota je tiez taka vselijaka...myslite ze mi to FF oznacilo spravne? 🙂 dakujem pekne 🙂

lenka_vi1
11. feb 2017

Baby je mozne ze ovulacia bola vcera aj ked teplota prudko neklesla? Ak nie, kedy teda bola? Dakujem. Takyto neisty graf som este nemala, nepaci sa mi to nejak. Poradte vy, skusenejsie.
36,4 - 36,1 - 36,3 - 36,5 - 36,3 - 36,3 - 36,5 - 36,4 - 36,5 - 36,5 - 36,8

lenka_vi1
11. feb 2017

@yuppy97 tak ja som s tou teplotou tento mesiac nejak podobne, ziadny prudky pokles pred zvysenim nebol.

lauritkatesty
11. feb 2017

@yuppy97 no ake mávaš svoje klasicka poovulačne teploty ?

yuppy97
11. feb 2017

@lauritkatesty meriam iba treti cyklus, toto su moje predosle grafy, prvy mesiac snazenia som si nasla dve ciarky na tehu teste ale na druhy den som zacala spinit a potom sa spustila ms tak sa to asi neudrzalo ☹

lauritkatesty
11. feb 2017

@yuppy97 no to boli pekne ovulacne. Vidim ze aj spinenie si teraz mala.to m9hlo byt ovulacne.cize podla tvojich teplot by som aj s tym oznacenim suhlasila.posunula sa ti ovulacia.preto to mas take dlhe.

yuppy97
11. feb 2017

@lauritkatesty dakujem za odpoved 🙂 tak uz len budem cakat ako sa to vyvinie 😉 dnes bola 36.7 ako vcera tak hadam sa to bude drzat hore a uz viac neklesne

yuppy97
11. feb 2017

@lenka_vi1 podla toho co soom si precitala, nemusi vzdy prudko klesnut staci ked stupne a bude sa drzat hore 😉 ale teda nie som az taka skusena v tomto 😉

lenka_vi1
11. feb 2017

@yuppy97 tak som rada, verím, že sme sa dobre posnazili den pred ovulaciou /podvecer/ teraz uz len cakat...

yuppy97
11. feb 2017

@lenka_vi1 drzim ti palce nech to vide🙂🙏 budeme čakat a verit v zazrak spolu😇

tyxoe
11. feb 2017

@lenka_vi1 anno aj mi sa budeme snazit o zazrak

yuppy97
12. feb 2017

Takto pokracujem 🙂 dnes mam od rana bolesti akoby mam kazdu chvilu dostat...

lenka_vi1
12. feb 2017

@yuppy97 pekne vyskocila, ja som dnes 2 DPO, vcera aj dnes 36,8 takze ovu iste prebehla...

tyxoe
12. feb 2017

@lenka_vi1
@yuppy97
@lauritkatesty ja zatial este asi nic :-\

yuppy97
12. feb 2017

@tyxoe a kedy zvyknes mavat ovulku? Vyzera to tak ze sa este len chysta 😉 ty si pisala o tom ze ti dr povedal ze mas 10mm folikul vsak? Ale neviem o kolko mm narastie za 1den ze kedy by mohol dorast a ani to kolko by mal mat mm tesne pred prasknutim... ja mavam dlhsie cykly ovulka byva tak na 20-22 dc minuly mesiac som bola na prehliadke na 19dc a videl dva dominantne folikuly a ze tak do dvoch dni by mala byt a tak aj bolo mala som aj veeela hlienu natahovacieho aj bolesti a na 21dc stupla teplota cim sa to potvrdila 🙂 tento mesiac sa mi to poposuvalo 🙄 keby nemeriam tak si myslim ze mi meska...

tyxoe
12. feb 2017

@yuppy97 no minuly mesiac na 17DC som ovulovala tak snad prebehne aj tento mesiac a uz sa zadaari aby som nemusela ist na konizaciu a potom mame naplanovane IUI

darling16
12. feb 2017

Ahojte baby, ja som len tento mesiac začala merať teplotu, takže z nej asi ešte veľa nevyrozumieme, ale predsa len, viete z toho niečo vyčitať? Srdiečko znamená sex 🙂

lauritkatesty
12. feb 2017

@darling16 ktory den cyklu si ?

lauritkatesty
12. feb 2017

@tyxoe este v pohode si len 15 dc.
@tyxoe

darling16
12. feb 2017

@lauritkatesty tie čísielka v zátvorke sú dni cyklu, takže dnes 19DC, ale pravdepodobne mám brutálne posunutú ovu, lebo včera resp. dnes mi začal ovulačný hlien

lauritkatesty
12. feb 2017

@darling16 tak potom to este len pride. predpokladam, ze sa ti zvyšia teploty po ovu na 36,8 cca

lauritkatesty
12. feb 2017

@tyxoe INAK KED SI MALA 9.2 folikul 10 mm.. tak dnes moze byt cca 16 mm , cize este par dni do ovulky 😉 zrely je od 20 m a praska cca okolo 24-26 mm

darling16
12. feb 2017

@lauritkatesty takže tieto dni by sa mala zvýšiť a to bude znamenať, že som po ovu?? Lebo z hlienu mám pocit, že niekedy včera alebo dnes bola ovu.

lauritkatesty
12. feb 2017

@darling16 no hlien sa po ovulke zmeni na husty a kremovy. a ked ti len teraz začal, tak sa treba snazit, kym je plodny 🙂

darling16
12. feb 2017

@lauritkatesty už mám chlapa preč v robote, tak ja verím, že tieto dni boli úspešné 🙂 Vraj spermia prežije nejaké tri dni, ak mám dnes ovu, tak verím, že nejaká to dala 🙂

lauritkatesty
12. feb 2017

@darling16 ano 😉

yuppy97
13. feb 2017

Pekne ranko 🙂 tak toto ma moc rano nepotesilo😒

kaki221
13. feb 2017

@yuppy97 ja takto,a teraz neviem či príde takto skoro ms😞...som s toho zmätená

anavi2307
13. feb 2017

Ahojte, chcela by som radu, mam pco, bazalnu teplotu som ešte len začala merať a nejak sa v tom nevyznám, ovulaciu som označila no neviem či správne, ak by niekto bol taký dobrý vedel mi pomoct a vyjadriť sa k mojmu grafu, dakujem pekne. Brala som aj 5 dní ATB - infekcia močových ciest, mala som vôbec ovuláciu??? Minulý mesiac som mala cyklus 33, bezne ho mám tak do 35 🙂