Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lauritkatesty nepapem moja ☹ uz vcera test bol slabsii a dnes uplne🙄
@lauritkatesty normalne mi jee doo placu zeby som mala ovulku a ani otom neviem alebo neprebehla nechapem
no sice maš dnes vystup, ale to by sa este muselo potvrdit. a pred dvoma dnami si mala aky test ?
@lauritkatesty ten co som tu davvala..silnejsi...tak snad to zajtra klesne ranosme sa snazili
odfot ich všetky spolu 🙂
@lauritkatesty mmm ale asi sa mi pomiesali 😀 ale skusim odfotit len viem ze ked som si ich robila tak som prisla nato ze dnes a vcera bolo uplne slabe...:-\...tak neviem som cakala ze dnnes ta teplota uplne spadne ako minuly cyklus no nestalo sa. Tak ...
@lauritkatesty moja no pofotila som a som si spravvila test aj dnes poobede nechapem naozaj co sa stalo ci som naozaj to prepasla
@tyxoe no a toho 14.2 si robila len jeden ?
@lauritkatesty hej lebo len poobede som mala test ...alle teplota tomu nenasvedcovala ze bola ovulka jooj...ja mam pocit zeasi skor 13teho bola ovulka a uz len od 14teho slabli testy...no ale twplota neviem
@tyxoe no ak bol vrchol 14.2 tak ovulacia mohla byt včera alebo dnes a zajtra ešte stupneš.
@lauritkatesty ale preco som neklesla ak by bola dnes :-\...tho by bol lepsi pripad vcera sme sa nesnazili..
@tyxoe ale ved vôbec nemusis klesat. podstatne je, aby potom PO ovulacii stupla aby sa dokazalo, že prebehla
@lauritkatesty do kelu a ja cakam na pokles ako spasenie 😂 hups....no tak aspon verim ze sa zadarilo 😖
@tyxoe no ak zajtra stupneš a budes hore, tak s apotom ovu potvrdi. nie stale je ten pokles viditelny 😉
@lauritkatesty neprijde mi to ako velmi vyherny graf...choci som merala o hodinu a. Pol skor ako inokedy
@lauritkatesty mam otazocku moja vsak mi ff zaznacil zle ovullu ☹ ja bechcem 15tehooi ☹ to sme sa nesnazili
ahojte ja mam bt uz 6den 37 zatial neklesla
@kotatko1232 tak to vyzeraa slubne 🙂...
@tyxoe a ked som skusala teh.testy tak tam bola uplne slabulilinka ciarka..ani odfotit sa nedala poriadne.MS ma mi prist o 3 dni..😊
@tyxoe a skusala som si robit teh.test na 11-12dpo a bola tam slabulilinka ciarka.MS ms prist o 3dni..😅
@kotatko1232 tak zzelamm aby nedosla 🙂
@tyxoe dakujem😅
@kotatko1232 včera bola. kašli na neho. on to potom mozno preznači.. ked este pojdeš trošku vyššie a budes sa drzat
@lauritkatesty to bolo mne?
@lauritkatesty dakujeem...posielam ti objatie ...a ty si natom ako ani nepises ☹😕

😕 mrzi ma to, ale dalši cyklus, dalšia šanca 😉👏👍