Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tyxoe čakam na ovulku , zachvilu idem testovat 😉 ale muž zomieraaa 😝 prechladnuty
@lauritkatesty asi ako vsetci muzi co im len soplik tecie...tak snad naberie silu :-P nato co je podstatne hehe
Ahojte dievčatá, chcem sa opýtať, čo môže znamenať stúpanie teploty v 25DC. Je to úplne bežné alebo to môže znamenať aj tehu??
22DC 36,58 (meranie 7:15)
23DC 36,54 (meranie 7:15)
24DC bola som preč, zabudla som si teplomer
25DC 36,75 (meranie 10:30)
Cyklus mávam cca 29-30 dňový
Môže toto stúpnutie znamenať tehu alebo je to len posunutím času merania??
babulky o kolko stuonou mozenist teplota dole aby to znamelo este tehotenstvo?? o 0,2 alebo??
@kotatko1232 mala by sa udrziat nad37..ale poznam zeny ktore mali aj pod.no zaklad je neklesat 🙂
@zuzanita123 uff riadna halluz...☹stalo sa nieco mala si stres malo spanku alebo inyovplivnujuci faktor?
@tyxoe Nic, vcera a predvcerom som spinila troska a iba jednorazovo a dnes uz takto 😧
Ahojte...Na 11dc som bola na folikulometrii ale doktor nevidel žiadny dominantný folikul..lieky mi nedal žiadne, pretože chce odsledovať ešte druhý cyklus...Okolo 16dc -17dc mávam bolesti a stúpne aj teplota...Máte niektorá skúsenosti s niečím na prírodnej báze, aby folikul dorástol?
@zunajda nespomenula si mu, ze mávaš neskor ovulku ??
@lauritkatesty spomenula...aj pozitívne tehu testy minulý cyklus...nič nepovedal...Od zajtra by som mala začať brať Duphaston ale silno rozmýšľam, že kašlem naň.
@lauritkatesty brala som ho 8 cyklov ...aj mi upravil ms ale nepodarilo sa otehotnieť
@zunajda no v podstate ak maš dost svojho progesteronu, tak ani netreba.

@kotatko1232 to bolo namna 😀