icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

adria88
23. máj 2017

@tonjadabik2 Nie si sprostá 😉 to je po prvé, ja tiež mám niekedy mišung v tom, aký je dátum, po druhé, snažte sa najlepšie aj od teraz, to je fuk, každý druhý deň je najlepšie, keďže máš nepravidelný cyklus a po tretie snažte sa proste stále každý druhý deň 😀 ty máš dosť rozhádzané cykly, tak by som to pisťovala stále... 🙂 držím Ti silno palce 😘

tonjadabik2
23. máj 2017

@adria88 jaj Dakujem krasne. Ved v kalendariku mam kazdy den srdiecko co kazdy den sa mojkame.aj dnes..hehe hej skusame uvidime. Teraz ame sa tolko posnazili ze ak nebudem ak sa nepodari tak potom uz neviem.som zvedava aka bude zajtra teplota posledny den pred plodnymi dnami..dufam ze sa to zacne dvihat.. Poistujeme stale.. ❤

adria88
23. máj 2017

@tonjadabik2 mojko, neboj, ak máte mať babatko, bude, nesil to... aaaa nemáš taký vysoký vek na to, aby si nemohla mať babatko.. pokiaľ ste obaja zdraví, tak bude 😉

tonjadabik2
23. máj 2017

@adria88 Dakujem krasne ze mi drzis palce. Nesilim vobec to moj manzelik stale sexuje hehe. Ja len meram aby som vedela kedy je ovu..

adria88
23. máj 2017
sticker
alison11
23. máj 2017

Vie mi niekto napísať kedy som mala ovuláciu?Testujem od 18.5. a stále nemám pozitívny :-/.Ďakujem.

babls5
24. máj 2017

@alison11 pridaj fotky prosim ..nemohla si len vrchol nezachytit?

selinaliana
24. máj 2017

@alison11 myslim ze este ani nebola .

ejuska2586
24. máj 2017

@tonjadabik2 Snazte sa az v den pozitivneho ovu testu a potom este take 2-3 dni a malo by to vyjst.

tonjadabik2
24. máj 2017

@ejuska2586 ovu testy nepouzivam.. Iba teplotu meriam

ejuska2586
24. máj 2017

@tonjadabik2 Kúp si aj ovu testy. Veľmi ti pomôžu určiť, kedy presne máš ovuláciu.

yuppy97
24. máj 2017

@alison11 tiez si myslim ze este nebola😉r
@tonjadabik2 a kolko mas rokov,ak to neni tajne?😇ja budem mat 33 snazime sa 11mesiacov vysledky mame v poriadku tak to chce len cas zrejme...drzim palce posnazili ste sa radne veru😂ale ovulku si este nemala tak len pekne pokracujte podla chuti😘aj ked sa hovori ze kazdy druhy den staci no ale ak mate chut😝
Ja sa drzim hore zatial jasne ze som nevydrzala a jasne ze bola iba jedna / 😔 teraz uz skor ako nedelu kedy ma prist ms testovat nebudem a aj to len ak teplota neklesne...

tonjadabik2
24. máj 2017

@ejuska2586 kolko stoja v lekarni? Je ich v baleni viac? Ja nechcem tlacit na pilu testovat a tak.. By mi preplo z toho.

tonjadabik2
24. máj 2017

@yuppy97 jeej krasny grafik. Ta my sme casto hej len ci to bude mat neaky efekt..ked este nebola ovu az v utorok a to este daleko. Hej oddychujeme teraz od zajtra plodne dni. Snad neklesnes.. Abys uz neprisla. Ja neviem ja mam este teplotu dole vsetko naopak.. Moj graf

ejuska2586
24. máj 2017

@tonjadabik2 Práveže nie sú drahé. Ja som kupovala 20 ks balenie, to sa oplatilo najviac a teraz uz objednavam z ebay a to je este lacnejsie https://www.mojalekaren.sk/ovulacny-test-woman-...

zlatovlaska79
24. máj 2017

8 dni do mrchy a ovulacny test silnie....to ozaj moze este ovulacia prist?

lala1501
24. máj 2017

@zlatovlaska79 mne prisla 6 dni pred ms a tym padom sa mi posunul ms.ukaz fotku aky je testik

yuppy97
24. máj 2017

@tonjadabik2 dakujem dufam ze neklesne 🙂 aj tebe stupne, skus ozaj tie ovu testiky😉
@zlatovlaska79 ano moze prist😉pisala si ze mal min tyzden 10mm rastie tak 2mm za den tak myslim ze kazdym dnom moze prist drzim palce🙏

zlatovlaska79
24. máj 2017

@yuppy97 hej vo stvrtok som bola u doktora a povedal že ma tak 10mm

zlatovlaska79
24. máj 2017

@lala1501 robeny teraz pred chvilkou este nieje pozitívny ale moc mu nechyba podľa mňa

yuppy97
24. máj 2017

@zlatovlaska79 pozri, toto je moj najdlhsi cyklus mavam uz som myslela ze ani nepride a prisla az na 26dc skoda len ze nic z toho...

tonjadabik2
24. máj 2017

@yuppy97 uvidis uz aby neklesla..

ja mam hore grafik dnes krcok dole zavrety..ziadny vytok.. pri utreti trosinku krvi rano bolo.. nechapem..

lala1501
24. máj 2017

@zlatovlaska79 skus este poobede okolo 17 jeden a ked nie tak zajtra uz isto bude😉

yuppy97
24. máj 2017

@zlatovlaska79 paradny vyzera to velmi nadejne😇

zlatovlaska79
24. máj 2017

@yuppy97
@lala1501 dakujem baby a to som uz dnes rano plakala ze nic nebude ze bude anovulak ale hovorim si este jeden test miniem aj tak mi nic neukaze a budem spokojna a on sa takto vyfarbil😉

lala1501
24. máj 2017

@zlatovlaska79 preane ako ja tento cyklus toez som tak ze este mu dam sancu a sup ciarka silna celkom ako tvoja tak vravim dovre este pockam jeden den ak zajtra za bude svetly picham vyvolavacku a na sruhy den kolajnice jak hrom.🙂

yuppy97
24. máj 2017

@zlatovlaska79 uz sa len treba posnazit a verit v zazrak😍

yuppy97
24. máj 2017

@lala1501 drzim palce aby to tento cyklus uz vyslo ked uz tak nechalo vajko na seba dlho cakat 😀 a dnes si kolky den po?

lala1501
24. máj 2017

@yuppy97 dne som.7dpo:slight_smile: no a tonsom ja bola u drba ten mi povedal ze vraj budem mat anovulak ze to tak vyzera 😂 a dakujem😘

zlatovlaska79
24. máj 2017

@lala1501 mozem sa este spytat? V grafe mi uz zaznacilo ovulaciu ktora akoze bola vo stvrtok ale podla teploty isto nebola neda sa to tam vymazat upravit alebo sa to same potom prehodi ked sa zmenia teploty?