Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@yuppy97 tak my tak aktivne od januara sa snazime viem ze to nieje dlho ale moje biologicke hodiny biju na poplach uz 😄
@lala1501 dufam ze to tak bude ako hovoris😉 vcera som manzela poprosila nech skusi nahmatat krcok a bol vysoko co som citala taky byva pri ovulke a aj hlien medzi prstami mu ostal natahovaci takze si myslim ze to vyzera nadejne 😉
@yuppy97 dakujem
@alison11 joj tak este oddych od skoly no ja mam druhacku
@zlatovlaska79 no vidis huraaaa je to tu som ti vravela ze pride.takze sa snazit dnes zajtra.ocu prebehne zajtra pozajtra😍
@lala1501 dakujeem supeer len este aby tie muzove zubrienky boli pracovite a vytrvale 😄
@zlatovlaska79 ale zajtra este testuj moze byt ze aj zajtra bude este poz. V tom prioade sa rata ovu od posledneho poz testu.no to budrme riešiť ak to bude
@lala1501 dobre dakujem dakujem dakujem

@zlatovlaska79 super tak ten je mega pozitivny paraaadny👍👏
Dnes huste zltobiele vytoky..
@yuppy97 dakujem vies ako sa tomu tesim? O to viac ked doktor povedal ze ovulka nebude...teraz uz je to len na nas dvoch s manzelom....snazit sa snazit sa snazit sa a verit ze to dopadne najlepsie ako ma 😉
@zlatovlaska79 ano viem si predstavit aj ja sa vzdy tak potesim🙂my to mame trosku skomplikovane aj tym ze ten moj robi na tyzdnovky a uz sa stalo ze sme ovulku premeskali tak vtedy som bola sklamana...
Baby ake maju byt vytoky pred ovu a po ovu? Citala som ze tehu po ovu su zltobiele huste..to uz mam ja teraz.. Ale pred ovu.. Mam v tom chaos.. Ako to vlastne je???
@tonjadabik2 Aj pred ovulkou mozu byt. Postupne sa potom zmenia na "telove mlieko", potom na vodovy a nakoniec elasticky. Po ovulacii nastava ten isty jav, ale naopak - vodovy-kremovy-biely husty-nakoniec ziadny...
@ejuska2586 vodovy najlepsi na oplodnenie sexik? Inak strasne ma dnes bolia prsia.. Dufam ze to vide..
@tonjadabik2 Najlepší je akoby vaječný bielok (priehľadný a elastický). Ale aj pri vodovom sa dá otehotnieť.
@ejuska2586 ok budeme makat na tom.. Teda dufam
@yuppy97 krasny drzim palce
Ja dnes takto
@zlatovlaska79 no co moja ako teplotax?
@selinaliana aj tvoj vyzera pekne🙂
@selinaliana
@lala1501 dakujem baby je pravda ze takyto som este nemala 😇

@selinaliana Odložili mu ešte školu až narok.Držím palce aby Ti nekleslo a nedošla ms 🙂 Mne klesla zas trošku dnes takto