icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lugkaemy
28. máj 2017

@bona69 ja tak zhruba 32 - dňový...minulý cyklus bol 42 😮 ...meškali mi 10 dní...už som sa tešila...ale prišli a s takými bolesťami ze až...zrejme som mala uuplne posunutu ovulku...

bona69
28. máj 2017

@lugkaemy ja som mala tiez posunutu o 3 dni ovulku min.mesiac, meskala mi teda 3 dni,po prvom dni meskania som mala ducha,po dalsich dvoch dnoch uz cisty test a vecer dosla mrcha☹

tonjadabik2
28. máj 2017

@lugkaemy ahaa a vyssie nebudu? Mne sa zdaju niKe..alebja niesom profik v teplotach ale drzim ti palce neboooj podari sa

lugkaemy
28. máj 2017

@tonjadabik2 praveze čakám že vystúpia teploty. poovulacne zvyknem mať 36,9 až 37,0

tonjadabik2
28. máj 2017

@lugkaemy aj ja zvyknem mat vyssie ale neako nestupam.. Nechapem tomu. Ale brusko ma tak kvalitne boli.. Citim maternicu.. Ale aj ked sa oprwm ta ma v brusku.boli abo ked ho stlacim.. Uvidime..tak uvidime zajtra ako natom budeme obe..drzme si palce

tonjadabik2
28. máj 2017

Baby chcem sa opytat na brusku sa mi spravila ciara..znamena to nieco? Ci vobe. Nic? P.S..som pri sebe chi 🙂

bona69
28. máj 2017

@tonjadabik2 ak je to taka pigmentova od pupku az dole tak to moze byt tehotenska ciara linea negra, ale ta by sa mala objavit az okolo 4.mesiaca,tak neviem ci by to mohlo byt toto

lala1501
28. máj 2017

@tonjadabik2 s tehotenstvom to nema urcite nic spolocne kedze si len teraz po ovu

bona69
28. máj 2017

@tonjadabik2
@tonjadabik2 ale niesi akurat po ovulke? No neviem ci by to teda bola uz tato ciara🙂 ale to by bola bomba kebyze ano🙂

tonjadabik2
28. máj 2017

@bona69 asi som neviem..teplotanuz dvadni rovnaka

tonjadabik2
28. máj 2017

@lala1501 ahaa oki diki

tonjadabik2
28. máj 2017

@bona69 tak to neviem ci by som mohla byt v 4 mes..asi nie..uvidim ako bude dalej..hlavne teplota

bona69
28. máj 2017

@tonjadabik2 tak to aj ja, zajtra tiez cakam ze by mala byt uz poovulacna teplota, dnes to dufam este poistime s tutu-mutu😀

tonjadabik2
28. máj 2017

@bona69 my smenuz poistili hehe.. Ale ta.teplota.neako nechce stupnut.. Neviem.co ak klesne?

bona69
28. máj 2017

@tonjadabik2 ja myslim ze uz by nemala, ja som mala posledne dve cykly max 36,6. A tebe pekne skocila hore,neboj uz budes len stupat 🙂
A dufam ze uz vsetky aj ostaneme hore😇

tonjadabik2
28. máj 2017

@bona69 hej myslis? Ta dufam.ja uz neviem..ciara sa mi spravila a dost vyrazna a bruako fest.boli ako ked si pritlacim,vytoky zltobiele ale krcok otvoreny zatial..tak uvidime co bude dalej.ale poisteni sme a este poistime.. Sak poisteni je tam dost..az vela.. Hej musime stupat ak sa to teraz nepodari tak uz neviem kedy..ale aj prsia.ma bolia..ale to vzdy pred ms..28DC a 2 DPO..

bona69
28. máj 2017

@tonjadabik2 tak zajtra uvidime🙂

lugkaemy
28. máj 2017

kočky je normálna bolesť krížov ako pred MS? veď by som dnes mala mať ovu ak zajtra stúpne teplota....nechápem tu bolesť 😲

bona69
29. máj 2017

Dobre ranko dievcata, tak ja dnes takto.merala som ale pol hodinku skor,a potom este tutu-mutu🙂

alison11
29. máj 2017

@babls5 Ja ovulačný som nemala pozitívny,nie tehotenský,ten by som nemala mať prečo pozitívny.

selinaliana
29. máj 2017

Dievcata ja dnes takto trochu som stupla

alison11
29. máj 2017

@selinaliana Jej super,tak nech sa Tilen drží hore🙂

lala1501
29. máj 2017

@selinaliana aj ja som dnes stupla len som merala o hodinu skor zapisala som to co som namerala fertility mi dalo proesvitny kruzok kedze som merala v inom case.mam tam pridať ten jeden dielik co so ma ci nie co myslis?

yuppy97
29. máj 2017

@selinaliana
@lala1501 super baby mam z vas radost este nemate nic stratene😇
Ja uz mam jasno dnes pride😢

tonjadabik2
29. máj 2017

Ta nestupa..ta nechapem..

selinaliana
29. máj 2017

@lala1501 no ano mala by si

selinaliana
29. máj 2017

@alison11
@alison11 vdaka moja ale brucho boli

lala1501
29. máj 2017

@selinaliana
@yuppy97 ja velmi nerstam ze nieco budevtiez ms boli brucho yz par dni ako na ms

selinaliana
29. máj 2017

@lala1501 no ved uvidime. Rano som bola celkom prekvapena ze stupla.

lala1501
29. máj 2017

@selinaliana aj ja cakala som dalsi pokles som zvedava zajtra .ak klesne je to jasne