Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bona69 vsetci hovoria ze sa to podari ked to bude clovek najmenej cakat a ja verim ze nam to tu vsetkym vyjde len to chce cas....uz aj mojho muza lamem any isiel ma spermiogram a vyzera to nadejne len on sa strasne boji vysledku 😄
@tonjadabik2 noo su neplodné 🙂 vzdy sa tam objaví len ta jedna hnusná čiarka.Co ma je po jednej,ja chcem dve 🙂 🙂
@bona69 dobre ranko.jaaaj zlaticko ☹ ☹ ☹ je mi to ľúto.strasne.a citim ze čoskoro to vyjde!!!!musi!!!Je strasne tažké nato nemyslieť.clovek by aj chcel,ale proste neda sa.ja mam meeega bolesti.ekektricky vankúš,tabletky,algifen kvapky a lezim.to bude zas den ☹
@sonulienka13 noo ved toto kazda z nas chce dve ciarky. Nebooj na dalsi mesiac to viiide 😝
@tonjadabik2 hmmm,hovorím si to kazdy mesiac uz skoro 11rokov.a nic.nejak ma chytá depka ☹ ach jaaj.
@sonulienka13 11 rokov sa snazite??? To uz davno mala dat umele oplodnenie od svojho manzelika.. Ved to je dlha.doba
@sonulienka13 11r je strašne vela prečo ste nešli na umelé??
@tonjadabik2 supeer krasne sa drzis aspon ty to za nas tento mesiac neuspesné dobojuj do vytuzeneho ciela 👍🏻
@butterfly333 boli sme.minuly rok v BA v GF.ET nevyšiel sle KET ano.ale bohuzial v 8tt som potratila.
@tonjadabik2 super krasny graf
@tonjadabik2 moja,ja som bola na umelom uz.ale v 8tt som potratila teraz na Vianoce bohuzial.
@sonulienka13 tak to ma velmi mrzí dufam že sa vám čoskoro zadarí mooc držim palce.
@zlatovlaska79 snazim sa..ale bojimsa aby neklesla este je to malo dni..
@selinaliana Dakujem..
tak zatial sa drzim..len ten strach kazde rano..este do nedele vydrzat a bude to 10dpo..ale asi nevydrzim..
@sonulienka13 to mi je luto moja..ale skuste to znova
a este som baby chytila cosi dole.. a stale nemam vytoky..co je divne.. ked som bola tehotna s malym tiez som dole chytila..ach..
@tonjadabik2
@sonulienka13 babenky tak ja zas ako vcera,ked som prisla z roboty mi strasne tazko od zaludka a vytok,dost je ho,co po ine mesiace nemavam.lutealku mam 13 dni takze este tri a uvidi sa co bude.
@tonjadabik2
@tonjadabik2
Pekny grafik.drzim palce🙏❤
@sonulienka13
To s mimcom ma mrzi,na druhy krat sa to podari a urcite na teba viac dohliadnu aby si to dotiahla do uspesneho konca. Zo❤ti to prajem😘❤
@tonjadabik2 teraz to nechávame ze prirodzene.uvidime.uz nevladzem.
@bona69 Ahooj 🙂 juuuj.drzim palceky🙏🙏🙏🙏✊️✊️✊️Zajtra ma čaká vyšetrenie u Dzurillovej tak uvidim.noo ale ked pojdeme tak uz len do Brna.dakujem zlatko 🙂
@tonjadabik2 Je super,len tak Ďalej 👍
@bona69 Dakujem drzim ti palce..
@alison11 Dakovaaaam
@sonulienka13 neboj drzim ti palce
@bona69 ja mam tiez lutealku 13 dnovu ale dnes som zacala celkom slusne spinit tak uvidime ako to bude pokracovat kedy mrcha pride a viem ze isto pride
@zlatovlaska79 a mozno aj nie😀🙏😉
@sonulienka13 moja budem na teba mysliet a drzat vsetky palce😘❤
@bona69 ale pride dnes teplota klesla pod ciaru vcera rano 36.95 a dnes 36.64 to je velky prepad uz som s tym zmierena

@sonulienka13 ahaa to mi je luto ze ti prisla.ms..ach ☹