Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ejuska2586 asi hej,lebo menzes mam normalny a s riadnymi bolestami.sak uvidim co mi v piatok s tym spravi,on je uz vonku cely len polovicu ho zakryva dasno a nechce ho uvolnit,a to jak je tam naspanovane tak hrozne boli
Joj ja furt musim daco mat😖
@bona69 Drzim palce, nech sa to vyriesi co najmenej komplikovane.
Caute baby...som v tejto teme prvykrat a chcem sa spytat ohladne merania bazalnej teploty o hodinu skor. Treba pripocitat 0,1 alebo nie? Meriam bazalku prvy mesiac teraz. Dik
@mysiak Vyzera, ze nepride. Brusko pobolieva aj v tehotenstve.
@tonjadabik2 Silno drzim palce. Vyzera to vyborne.
@tonjadabik2 Moja, ty uz testuj. Ty si podla mna ista 😍. A si 4 dni po uhniezdeni podla mna (39dc), takze test uz isto ukaze 🤰👶
@mysiak Dakovaam noo len aby neklesla
@ejuska2586 hej? Ahaa.. Oki pojdem kupit urobim a dam fotooo noo len aby neklesla..a ak test ukaze negativ?
@tonjadabik2 Neukaze. Neboj...
@ejuska2586 noo ta Dakujem aspon mam trosku nadeje..
@tonjadabik2 supeeer teším sa na testík s //
@mysiak aj ja si myslim ze nepride ms tvoja.. Uz onedlho stuuupne nebooj drIm ti velmi palceee
@butterfly333 jeej Dakujeeem. Si zlataa. Myslis ze budu dve //?
@tonjadabik2 podla mňa budu určite //
@tonjadabik2 si zlata, diky moc. No kedze si meriam len prvy mesiac, tak neviem, ci to mavam vzdy takto pred MS, alebo je to na dobrej ceste. Uvidime... Budem dufat.
@butterfly333 uz pojdem do lekarne.. No schvalne.. Bojim sa si ist urobit test. Baby pomoc
@mysiak je to na dobrej ceste neboj
@tonjadabik2 Vsetky ti budeme drzat silno palce, tak sup-sup testovat 😉
@mysiak oki baby idem do lekarne. Ach bojim bojim..Dnes ma manzelik volno ta bude pritom.snad..vcera sme mali prijimanie hehe..
@tonjadabik2 no šup šup do lekárne moja.
@tonjadabik2 testuuuuj moja, vyzera to velmi dobre, aj ja verim ze budes mat //😇silno drzim palceky😘
@mysiak ano chapem ta ja tiez uz po predoslych sklamaniach kedy som testovala uz na 10dpo a aj sa mi tam nieco zdalo a nakoniec aj tak nic, som si povedala ze az ked bude aspon 2-3dni meskat a teplota bude hore,az potom skusim😉este raz drzim palce😘
Vsetkym nam tu drzim palce, kazdej jednej ktora tuzi po babatku, nech sa uz dockame toho vytuzeneho zazraku🙏

@bona69 Tak to bude z toho. Skoda 😒