Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@foxinecka888 ešte nemusí byť 🙂... pozri na môj šialený graf... už som bola nešťastná tiež, že ovulácia nikde... začala som piť cca pred 10 dňami aj niečo podobné Inofolicu a hľa... predsa ovulka prišla.. takže ešte vždy ti môže prísť 🙂.. mne to už neukazuje ani deň cyklu, taký ho mám zase dlhý 😀 😀
@tonjadabik2 ale stále sa držíš hore... uvidíme ďalšie dni.... nemáš zatiaľ pocit, že by ti mala prísť MS?
@tonjadabik2 este je nadej ale to klesanie sa mi nepaci. :(
@mysiak skoda tak nadejne to vyzeralo😔ale kym nie je ms😉
@tonjadabik2 no toto co ma byt?neprijemny pokles ale stalenad ciarou, ms nemas, tak este nadej mas😘
@tea1909 a testik si neskusala?mozes byt tehu aj ked si mala ms, pises ze si mala iba dvojdnovu a ste k tomu ta teplota vyssia, obcas sa to stava ja by som skusila😉
@lugkaemy ja som s toho už zúfalá toto je druhý cyklus odkedy mi Dr nasadila clostil a duphaston predtým som mala aspoň ovulku a teraz celé zle.
@foxinecka888 ja som bola v máji tiež na kontrole a bavila som sa s doktorom a dohodli sme sa tiež na clostile... ale predsa sú to hormóny a radšej najprv skúšam alchemilku aby som mala skôr ovulku a ešte beriem aj tú obdobu inositolu. Tak uvidíme... už nedočkavo čakám MS aby som mohla začať znova..
@ejuska2586 noo ved toto
@yuppy97 hej zatial nad ciarou..
@lugkaemy hej mam.. Boli.ma brusko dole..preto som si aj test robila ale asi je chybny..sak mam stale nestastie..
@selinaliana hej este je..aj ked mala..
@tonjadabik2 Uvidis. Drzim palce, aby ta mrska neprisla...
@ejuska2586 Dakujem..
@tonjadabik2 mne sa za ze am.jeajj druha a to co je tsm cervene?,
@tonjadabik2 pozerám na to z rôznych strán a zdá sa mi tiež že tam vidím slabunkú druhú čiarku 🙂, snáď ma neklame zrak 🙂
@selinaliana nerviem som otvorila rozbalila test pred pouzitim a uz to tam bolo..zajtra znova testujem
@lugkaemy aj ja tam vidim slabu ciarku..no uvidime rano testujem znova..
@tonjadabik2 Tiey tam nieco vidim.
@ejuska2586 Dakujem
@tonjadabik2 tiez tam vidim nieco slabucke siiilno drzim palceky🙏
@yuppy97 Dakujem krasneeee
@yuppy97 díky za podporu. Ale ty první dva dny byly opravdu silné. To by se asi neudrželo ☹ . A já jsem dokonce měla těch 36,7 i ten druhý den MS...ale to jsem přikládala teplotě krvi. No tak asi uvidím co udělá teplota zítra a kdyztak ten test zkusím. Je to vážně divné. Takto to neznám.

To bude anovulak :(