Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Baby taka otazka.. Ms mi skoncila v nedelu. Dnes ako som vypila ten alchemilkovy caj ta zo mna az teraz vytieklo kusok krvi akoby zase.kramy. je to neake cistenie.alebo nieco? Aj mala zrazeninka alebo ako sa to vola.. Ale nie vela..pen som sa zlakla ze co to..
@tonjadabik2 Len si sa docistila. To je v pohode. Obcas sa to stava...
@ejuska2586 fuu ako som sa zlakla ze co sa zase somnou deje.. Taze ked budem pit vecer apebo rano tak hocikedy moze zo mna vytiect? Esteze som mala cierne leginy 😀
@ejuska2586 no ved totok 🙂 este dnes testnem a uvidim 🙂 dakujem.ten kustik dokreslim 😂😂😂😍😍😍
@bona69 noo bodaj mas pravdu 🙂 drzim ti silno pastiky!!! ✊️✊️✊️✊️🙏🙏ja tiez beriem ake asi ma oklamali a dali mi placebo 🙂 🙂 noo spravim vecer testik a uvidim.
@tonjadabik2 jej si zlata dakujem za tvoje slova bodaj byby sI mala pravdu👍ale minuly mesiac bol tiez pekny grafik a nic z toho tak uvidime ako to dopadne ale veriiim ze najlepsie ako moze🙏
@yuppy97 jasne ze.mam pravdu uvidis. Aj ja som mala pekny graf aj vysoku teplotu a prisla ms.. Neviem preco sa to deje..ale.my to zvladneme.
@tonjadabik2 este asi nebol nas cas ale ono to priiide🙏
@yuppy97 presne to povedal moj manzelik..aj ja trosku verim ze sa a o raz podari
@tonjadabik2 urcite, len to netreba vzdat😘
@yuppy97 tak tak presne tak
@bona69
@ejuska2586
Baby predchvilkou som testla.Co poviete??? Spodní je dnešný🙂 dakujeeem 🙏😍😍😍
@sonulienka13 stale mu kustik chyba. Typujem, ze zajtra bude pozitivny.
@sonulienka13 este mu chyba zajtra uz bude urcite
@lala1501 im chyba vzdycky 🙂 ale dakujeeem 🙂
@ejuska2586 noo bodaj by 🙂 Dakujeem ❤️
@sonulienka13 tak sa len posnazte, poistite sa😉sup sup😀🙂
@bona69 noo az rano ☹ muzik je na nočnej bohuzial ☹ ale vcera bolo 2x pre istotu 🙂
@sonulienka13 budem na teba mysliet moja,ved aj zazraky sa deju,a pri vas by sa jeden mohol udiat❤😍😘
@ejuska2586 skoda,tak pekne to vyzeralo.☹❤
Dobre rano ja dnes takto
@ejuska2586 to ma mrzi :(
@selinaliana Pekbe. Nech len stupa.
@bona69 Nevadi baby. Novy cyklus=nova sanca
@ejuska2586 Ja som este v Decembri povedala jednej kamoske ze vrr tomu pokial ty porodis nam sa to podari a budem tehulka a aj tak sa stalo ona minuli mesiac porodila zdraveho chlapceka..😍😍😍
@selinaliana pekne 🙂
@kotatko12345 Ja s tym tiez ratam, ze kym Ty porodis, ja budem tehulka :D
@ejuska2586 @0507
zienky je mi to luto, vyzeralo to velmi pekne s vami, ale presne tak ako pisete novy cyklus=nova sanca a treba mysliet pozitivne a podari sa 🙏
@selinaliana krasny graf, velmi ti to prajem 🙂
Ja sa treti den drzim na 36,8 tak uz neviem ci mam dufat, ze vystupi..
@lily183 36.8 je pekna teplota ak mas nizke pred ovu tak kludne moze byt ;)

@sonulienka13 tak podla teploty by mohla byt aj dnes ovulka a ovu testik bude dnes najsilnejsi.drzim palce❤
Ja cakam ovulku, od ms som az dnes merala aby som ju nepresvihla,snaz sa na to nemysliet a byt v poho,tazko to ide ale snad sa podari,zacala som brat vitaminy tak uvidim😘