Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bevab @lily183 to mi je luto dievcata😢tak som vam drzala palce...ale dalsi cyklus sa to uz musi podarit 🙂
@tonjadabik2 hmm tak predsa nebola...
@sonulienka13 to kvoli tomu dnesnemu poklesu neni si ff isry ze prebehla...a tvoje pocity su ake?hlien bolesti nemas?
Ja som este na chate predlzili sme si vikend😇az vecer sa vraciame ale uz ani nemam chut testovat mam pocit ze uz asi ani netreba do zajtra klesne este viac a pride ms😔
@bevab nic to ideme dalej
@dominika116 ahoj vitaj medzi nami🙂ako pokracujes s teplotami?podla toho grafu co si pridala to vyzera tak ze ovulka prebehla 19dc teda 22.6. ono je to tak ze ovu byva posledny den nizkych teplot mala by stupnut minimalne o 0,2stupna oproti ostatnym teplotam a drzat sa hore😉ale mohla byt aj o dva dni skor, 17dc
@mamina87 gratulujem
@yuppy97 :( pokles no pokial noe je ms je nadej
@selinaliana kujem krasne 😊
@selinaliana dakujem za podporu moja🙂ano nadej stale je ale uz tomu moc neverim ved uvidime ked tak skusame dalej
@ejuska2586 Ahaa tak preco ten pokles? Snad zajtra vybehne.aspon trosku hore..som sklamana..
@yuppy97 neviem asi ne..som z toho smutna..
@tonjadabik2 Teplota moze stupat a klesat. To nie je dolezite. Dolezite je, ci je nad tou, alebo pod tou "hranicou".
@yuppy97 debil som s toho 🙂 najskor ovulku vyznačí na 22 a teraz nic ☹ a teraz neviem na čom som.noo bolesti ako na menzes a výtok taky vodovo-hrudkovy.
@sonulienka13
Podla mna preto,lebo dnes ti teplota klesla a tym padom nemas 3 dni po sebe s vyssou teplotou.Podla hlienu usudzujem,ze ked ti zajtra teplota vyskoci a udrzi sa 3 dni,tak ovulka je dnes.🙂
@ejuska2586 a ked je pod tou hranicou??? Ked je nad tak je asi dobre ale pod?
@tonjadabik2 Pred ovulaciou bude pod. Tie tri teploty boli asi nejakym vykyvom. Po ovu stupne nad hranicu a tam by sa mala drzat... To, ci je cyklus anovulacny, mozes povedat az po jeho skonceni...
@selinaliana musime. Bojujeme.
@ejuska2586 a kedy skonci? Kokooos mam v tom chaos..to co sa deje s mojim telom? Ale brusko ma boli kvalitnee..kaslat.nato..snad to stypne tento tyzden
@tonjadabik2 Ved si len 11dc. Do konca cyklu mas este casu dost... Ovu testy nerobis?
@ejuska2586 ved ja viem.. Nie ovu testy nerobim len bazalku.moze byt ten pokles preto ze som vcera nemala alchemilku? Ci to nema ziadny vplyv?

@tonjadabik2 Nemusi to byt anovulak. Skor teda este nebola ovulacia. Preto som vravela, ze pockajme, co povie teplota dalej. Tak cakaj dalej ovulaciu...