Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
a ovu mi vobec neoznacilo..asi klesne..abo co nechapem..
@ejuska2586 a nemože to byť nejaká cysta? ešte stále som nedostala ms, mam bolesti v podbrušku a citlivé prsia...objednala som sa dnes na sono pre istotu bojím sa čo to môže byť.
@tonjadabik2 Nemohlo ti oznacit. Caka na 3 vyssie teploty za sebou. Az vtedy je potvrdena ovulacia.
@foxinecka888 Ved uvidis. Drzim palce, aby bolo vsetko ok.
@ejuska2586 je to cysta - idem na laparku
@tonjadabik2 moja aj mne najskor ovu označilo a potom odznacilo.sme na tom rovnako.a doteraz my ju nevyznacilo.
@ejuska2586 ahaa vidis nato som zabudla.. Diki 🙂 ta som zvedava co bude dalej
@foxinecka888 Ach jaj, to ma veľmi mrzí. Držím palce, nech si čím skôr ok.
@sonulienka13 a preco ti ju neoznacilo?zeby asi mozno este nebola..ci hej?
@ejuska2586 Ďakujem
@sonulienka13 ahoj mojko,a mne to pripadalo ze ten pokles by mohlo byt uhniezdenie🙏
Joj keby som aspon raz mala pravdu😉😘😍drzim ti palce❤
@bona69 zlaticko myslis??Bez ovulky?? Ja som taka skupa uz na vsetko po tych rokoch.a preco este neoznacilo ovulku?? Hmmm....keby mas pravdu tak pridem za tebou a ruky nohy ti vybozkavam 🙏🙏🙏😍😍🙏
@tonjadabik2 ani neviem.najskor označilo,potom zrusilo a teraz nic.mozno ani nebude tento mesiac.som v tomto taky debílek 😂😂😂😂
@simka2433 gratulujem zo srdca. Rozplakalo ma,ked som citala,ako si to mamke povedala a ste plakali spolu.to bolo krasne. ale ja asi nie.vecer som dostala velke bolesti.nespala som celu noc.rano mi sice teplota neklesla ale ani nestupla.mala som 36,9. Na obed som zacala krvacat a krce mam doteraz.test zoslabol.takze tento mesiac mi to nebolo dopriane. Ale nevzdavam sa.dakujem ti ale aj tak.si zlata.drzim palceky 😍
@sonulienka13 ahaa noo ja som mala v juni zaciatkom..ale v maji som napr.nemala..taze cakam co bude dalej
👍🙏 dakujem
@simka2433 gratulujeeem 😍😍🤗🤗🤗🙏🙏🙏👍to je take pekne.drzim silno palceky 🙏🙏🙏✊️✊️✊️
@sonulienka13 dakujeeem🙂 tebe sa ako dari?🙂😍
@simka2433 hmmm nijako.grafu sa nechce označiť ovulku 😂😂kašle na mna.telo si povedalo asi ze naco budem mat dnes ovulku.ze jeden mesiac hore dole ma nezabije.ked uz tolko rokov cakam.kvazi stale rovnako.nedari a nedari sa.ale úprimne som rada,ze sa zadarilo 💕💕💕🙏🙏😍
@ejuska2586 lasko mozem este pit alchemilku? Dnes? Lebo neviem ci bola ovu alebo nie..ked nevyznacilo.. Ja viem tri tepploty.. Dokedy mozem pit? Kym nevyznaci??? Pomoooc
@tonjadabik2 pekny vzostup 🙂 drzim palce nech zajtra este stupne a nech sa drzi hore😇
@sonulienka13 nerozumiem tvojmu grafu😂ale ten tvcerajsi vecerny testik je pekny, zosilnel, a dneska bol aky? 🙂
@foxinecka888 och tak cysta?☹je mi to luto, drzkaj sa, prajem rychle zotavenie aby ste sa cim skor mohli zase snazit o drobceka a potom sa to uz isto podari🙂😉