icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

yuppy97
29. jún 2017

@foxinecka888 drzim palce moja, daj potom vediet😉

yuppy97
29. jún 2017

@selinaliana graf sa sice tvari pekne no ale ak by bola ovu tak ako je vyznacena to uz by na teste mali byt poriadne // a nie take slabe ledva viditelne skoro nic🙄a ak na 18dc tak to asi nic z toho ked snazenicko bolo 3dni predtym neviem to je malo pravdepodobne

foxinecka888
29. jún 2017

@yuppy97 Dakujem ❤️ Urcite sa ozvem

sonulienka13
29. jún 2017

@bona69 zlaticko ako???

bona69
29. jún 2017

@sonulienka13 ahoj moja, tak dnes ma trosku pobolievalo podbrusko ale inak ok,a ty ako u dok?teplota pekne hore❤😘

sonulienka13
29. jún 2017

Babulky,chytá ma nejak depka teraz vecer ☹ Clovek kvazi ma v živote vsetko a túži len po jednom.Po tom krásnom malom pokladiku ktory si budeme opatrovať ako oko v hlave.Ktory si budeme kazdy vecer tulit a pozerať sa naň nekonečne hodiny stale a stale.Boh vydi,ze sme bojovníčky ochotne aj Mohamedovu horu preniesť na pleciach na druhu stranu zeme a s nejakeho dôvodu nas takto skúša stale a stale.Viem,ze si vybral nas lebo len my dokážeme niesť tolko utrpenia,smútku,sĺz (aj cez úsmev)bolesti na pleciach.Vie ze sme bojovníčky a nikdy!!!!! sa nevzdávame.Verime aj ked vieme ze s toho po stý krát zase nic nebude.Poplaceme,utrieme slzy a ideme odznova.Robime mozne aj nemožné.Ale hlavne Veríme a Dúfame.A nikdy neprestaneme.
Sem tam to na mna dolahne vsetko ☹

sonulienka13
29. jún 2017

@bona69 u obvodnej som bola na lieky na tlak.ja tak isto.podbrusko pobolieva.co ti poviem 🙂 vydela si grafik?? Ake po ovu ani stopy ☹ to ma žerie.

bevab
29. jún 2017

@sonulienka13 mna tato depka chyta kazdy mesiac ked sa pozeram na biely test :(

sonulienka13
29. jún 2017

@bevab mi hovor.ja tiez uz paaaaar rôčkov bohuzial ☹ takto ma to chytí,ale potom to prejde a poviem si,teraz to uz urcite vyjde.Uz mi šiši s toho.

ejuska2586
29. jún 2017

@tonjadabik2 Zatial pi dalej a uvidis, co bude dalej...

tonjadabik2
29. jún 2017

@ejuska2586 hej oki dobre. Uz ma zacali teraz vecer bradavky boliet. Taxe sa to u asi blizi..asi... Budem merat a pit a uvidime.. Inak v den ked klesne ovulka a je ovulka kedy je najlepsie mat sexik???? Aby sa oplodnilo vajicko..

sonulienka13
30. jún 2017

Dobre ranko.Ako? Ja stale rovnako ☹ co si myslite baby o tom mojom grafe prosim vas?? Dnes takto.

zlatovlaska79
30. jún 2017

Takyto grafik som este nemala ale nadeje si nerobim stojim pevne nohami na zemi 😉

tonjadabik2
30. jún 2017

@ejuska2586 zase som klesla..tento mesiac bude zaujimavy..

selinaliana
30. jún 2017

@yuppy97 dolezita je teplota ak sa drzi hore je dobre .

ejuska2586
30. jún 2017

@tonjadabik2 To nevadi. Ktory den cyklu si? Mne sa uz ovulka blizi...

tonjadabik2
30. jún 2017

@ejuska2586 Ja dnes 15dc..

lala1501
30. jún 2017

@yuppy97 tak ja dnes 1dc.ty ak9 moja ?

selinaliana
30. jún 2017

@lala1501 dalsi mesiac uz bude hadam nas

lala1501
30. jún 2017

@selinaliana verim ze ano vsak uz to musi konečne prist🙂

selinaliana
30. jún 2017

@lala1501 veru tak

sonulienka13
1. júl 2017

Krásnu sobotu dievčatá 🙂 ako sa Vám darí?? Poteste ma niektorá 🙂 ja dnes takto.Skusila som do FF zapísať ze 20.6.pozitivny ovu test a takto by to vyzeralo.Inac stale bez označenej ovulky.

kudusko
1. júl 2017

@sonulienka13 ry maa uz 29.3?;-) ale nie super hovorila som ti 🙂

tonjadabik2
1. júl 2017

Baby ja dnes takto..

sonulienka13
1. júl 2017

@kudusko to som si ani nevsimlaaaaa 😂😂😂😂😂👍👍🙏🙏dakujeeem 🙂 to uz ta moja demencia 🙂

bona69
1. júl 2017

@sonulienka13 ahoj mojko,tak s tych vsetkych testov to fakt vyzera ze bola 20teho, ides pekne hore.joj myslim na teba nech uz to vyjde konecne❤😘
Mna dnes dost boli podbrusko a aj teplota sla dole,ms by mala dojst v stredu,takze na bolest je este skoro.no uvidim co z toho bude😔

tonjadabik2
1. júl 2017

Ejuska juppy ste tu? Halo baby

sonulienka13
1. júl 2017

@bona69 ahoooj mojko 🙂 noo aj mne sa tak zda.ze toho 20teho.uvidim.vcera som mala neskutocne bolesti vaječníkov.strasne pichanie.az ma trhalo.bolesti jak šľak.mna podbrusko minimálne.a to ma vzdy brutálne boli aj tyzden pred kramamy.a nic.a menzes mi vyznacilo na dnes.tak sa uvidi 🙂 Milacik strasne dufam aby ti nepriša🙏🙏🙏🙏🙏❤️💕💕to by bolo krasne keby zostaneme na rovnako 🙂

bona69
1. júl 2017

@sonulienka13 keby si mala pravdu tak fakt sa stretneme

bona69
1. júl 2017

😘😘🙏