Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@yuppy97 ahoj ta normal.. O 7 teplota 36,5 a o 8 36,7..ktira plati? Ta prva co?
@yuppy97 dakujem za povzbudenie ale uz som zmierena ....tohto mesacny graf je uplne iny a ako som pisala od 5Dpo stale len klesam tento mesiac sa zazraky nekonaju 😉
@yuppy97 jaaj zlatko ☹ a to tuzime len po jednom.a bojujeme a bojujeme.ze?? Nic ťažie asi ani neexistuje.Dufam,ze sa zadarí konecne 🙏🙏drzim ti silnooo palceky ✊️✊️🤗🤗🙏🙏🙏 uz to musi vyjsť.a basta 🙂 no nie??
Meriam v rovnaku hodinu.presne.nadcha ma chytala 🙂 vtedy.tak asi to 🙂
@tonjadabik2 ano ta prva plati tak stale ovulka nebola no nic cakame dalej😉nech uz pride coskoro🙏
@sonulienka13 nooo tak moze to byt tou nadchou...a kedy necakas ms? 🙂 kolkodnovu lf mavas?
@yuppy97 ja si myslim ze pride az teho 18steho ako pise apka v mobile.. Tak ako minuly.mesiac..
@yuppy97 moje ja sledujem len od apríla ovulku a BT.ale LF bola minuly mesiac sa mi zda 11 dni.na 12den prisla mrcha.a bohuzial ja mam rôznu dĺžku cyklu.ako kedy.napr 32dnovy,30dnovy,21dnovy, a tak.teraz som mala 25dnovy.Dnes som 28 den cyklu.tak uvidim ci zajtra nedostanem ☹ prsia nic a podbrusko minimálne.a to ja mavam neskutocne bolesti.az do odpadnutie uz skoro tyzden pred mrchou.noo tak uvidime 🙂
@yuppy97 no ja takto.. Cakame na ovu..ale tajyto graf som este nemala.. Ach.. 😀
@simka2433 mas fraf cica??? Drz saaa
@sonulienka13 tak to vyzera velmi nadejne 🙂 drzim palce nech nepride

@simka2433 same dobre spravy 🙂 tesim sa s tebou :*
Kedy si testovala prvykrat?ktory dpo?
@tonjadabik2 co mam?:D
@yuppy97 musim ist v piatok na kontrolu to mi kazali na pohotovosti. Zle mi je iba velmi zriedka🙂 krize ma trochu bolia🙂
@sophinka17 fuuha tusim 10dpo ci 11dpo?🙂 neviem:-/ ale vtedy bol len duch slaby na druhy den som spravila ten digi🙂
@tonjadabik2 ak to bol graf tak tu je;)
@simka2433 kraasny uz si mapa ovu? Ze nevidim..ale stupas pekne cica. Drz ti palce krasne vysoke teploty
@dominika116 krasny grafik drzim palce
@tonjadabik2 ano ovu bola 18dc ale ked som zadala tehotenstvo automaticky vymazalo plodne dni🙂 testy tmavnu tak dufam ze doktorka zhodnoti ze babatko je na dobrom mieste🙂
@yuppy97 dakujeeem.bodaj by.zacina mi taky vodnato-slabo lepkavy výtok.tak neviem.
@simka2433 ahaa..ta moze byt ze ti uz asi vymazalo..a uz vies naisto ze si tehulka? Tak ti Gratulujeeem 👶 n sa stale nedari..ale asi to tak ma byt..
@tonjadabik2 doktorka mi povedala ze ano🙂 podla hcg🙂 len cakame kym bude krpca vidno na ultrazvuku aby sa vylucilo mimomaternicove kvoli tomu spineniu. Ale trvalo len jeden den nastastie ptm uz nebolo🙂 tak ked budem vediet vysledok hned vam pisem!🙂
@tonjadabik2 neboj bude!! My sme sa trapili 7mesiacov viem ze su pary ktore sa snazia roky no aj tie mesiace nerobia dobrotu na psychiku.. tak aj tebe sa zadari!!! Urcite!!!🙂
@simka2433 velmi ti budem drzat palce zlatko..neboj nebude mimomaternicove..alenjoj spinenie.. Neboooj. My sa snazime 6 mesiacov a stale nic.. Ms stale pride. Manzel uz bol sklamany akoze som ho este.nevidela takeho sklamaneho..fakt tak sa snazime aj cez ms aj cez plodne dni aj cez ovulku..a nic.. Da sa povedat vkuse sa snazime a stale nic.. Pijem alchemilku ta uvidim co bude..ale tak si myslim ze ked deti mam tak to az tak neberiem..ale ked som ho videla sklamaneho tak naozaj neviem co mam robit..som zufala

@simka2433 nevyslo to veru ale bojujeme dalej😀ty sa ako mas moja? 🙂 ako sa citis maminka😍