Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tonjadabik2 ja som brala od novembra 4krabice inofolic ptm kvapky gynex ptm vit.E alchemilku kys.listovu grepy ananas anopyrin na krv a posledne dva mesiace mi lala1501 poradila agnucaston na upravu cyklu🙂
@sonulienka13 ahoj mojko,tak krasne sa drzis hore,ja dnes dost silne bolesti a tlaky v podbrusku. Mrcha by mala prist az vo stvrtok, dnes som 11dpo a uz ma to tak laka si testnut,ale sa bojim sklamania zase.😘😘❤
@simka2433 co mi este poradis? Vsetko je ja predpis?
@tonjadabik2 nic nie je predpis🙂 agnucaston vniektorych lekarnach je na predpis inde nie:D tak si obehni lekarne🙂 ja som ho zohnala v benu lekarni lebo dr.max chce recept
@bona69 zlaticko ahoooj 🙂 dnes neustále na teba myslim.aj som si hovorila,ze vecer ti napisem ze co a ako.tak to sme rovnako 🙂 aj mna boli podbrusko.ale tak mierne.ja som testla ale nic☹ skusim este zajtra ak nedojde mrcha.boooze nech to aspon tebe vyjde 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😘😘😘✊️✊️✊️ Ja som za tie roky uz kvazi "zvyknutá"na sklamania.
@tonjadabik2 Tak zas nic. Co uz. Jedine cakat dalej...
@simka2433 hej nieco na upravu cyklu mam ho strasne dlhy prena a mozno nie..ale mam..
@ejuska2586 uz mam z toho nervy vsetky mate ovu za sebou a ja stale cakam..a nakoniec sa aj tak sklamem
@sonulienka13 sak aj ja stale som dnes na teba myslela aby si neklesla,asi pojsem testnut i ked tusim ze bude asi biely,ale do stvrtku nevydrzim😂
@bona69 zlatiiicko to faaakt???😭😭😭😭😞😞😞 ale nic nie je stratené!!! Musis verit!!! Aj ja verim do poslednej chvile🙏🙏🙏🙏🙏
@rula moje ☹ ja som natom podobne.tiez cakam ze zajtra pride ta svina červená.ake stale verim.uvidim.ak rano nepríde tak testnem.ale bude zas biely jak vyperoxidovane zuby.ale ja mam tehotenskú nádchu 😂😂😂😂uz mi hrabe zo všetkého.
@sonulienka13 dakujem ze mi davas nadej,az mi je do placu ze si taka zlata😂😘😘tak uvidim vo stvrtok rano,teplora mi klesa az v ms
Ms vo stvrtok a nechapem tie bolesti v podbrusku a v lavom vaječniku, nemavam bolesti skor ale az v den ms,bojim sa dufat ze by to uz vyslo,myslite ze nevadi ked bol test biely na 11dpo,ze tam nebol aspon duch,neviem ktory den po by uz malo byt daco vidno,s prichodom ms uz podlieham stresu a panike😖😂
@sonulienka13 ja si myslim, ze si v tom, ten graf mas super, neboj sa. rano testni.😉
@bona69 zlaticko,kym nedojde ta zmrdina červená tak stale je nádej!!! Tak ver prosim ta!!! Niektorým ukázalo aj neskor!!!! Kazdy sme iná a aj kazda mame iné telo.Takze šanca je stale.Aj ja si myslim ze "henta"mi uz klope na dvere ☹ sa divím ze ju šľak nepobral uz niekam.(myslim mrchu)
@rula jaaaj mojko.booodaj by.bodaj by nam to vyšlo všetkým.aspon raz v živote.dnes som testla a nic ☹ moje telo je ako čínske hodinky.ide si svoje a ja svoje bohuzial.
@sonulienka13 dakujem ti mojko za podporu,budem na teba mysliet moja aby ta cervena neprisla🙏🙏❤❤😘😘
Fuj baby mne je tak zle hlava ma boli na vracanie..mozno choroba ma chyta
@bona69 zlatko je to vzájomne ❤️😍😍🙏🙏🙏🙏🙏ja sa tak bojim rana,ze dovi dopo.
@sonulienka13 krasny,teraz uz len nech zafunguje❤😘🙏
@bona69 zlatik,este neni doma 🙂 ale uz na ceste 🙂 tesiiim sa 🙂
@sonulienka13 tak nech si rano do ruzova vyspata a drzis sa HORE🙏🙏🙏❤😘😘
@tonjadabik2 Ale kdeze. Ja tiez este cakam. Dockas sa, neboj...

@simka2433 drzim palceky a verim,ze vsetko bude tak ako ma!!!!😍🙏🙏🙏✊️✊️✊️❤️