icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonulienka13
3. júl 2017

@simka2433 drzim palceky a verim,ze vsetko bude tak ako ma!!!!😍🙏🙏🙏✊️✊️✊️❤️

simka2433
3. júl 2017

@tonjadabik2 ja som brala od novembra 4krabice inofolic ptm kvapky gynex ptm vit.E alchemilku kys.listovu grepy ananas anopyrin na krv a posledne dva mesiace mi lala1501 poradila agnucaston na upravu cyklu🙂

bona69
3. júl 2017

@sonulienka13 ahoj mojko,tak krasne sa drzis hore,ja dnes dost silne bolesti a tlaky v podbrusku. Mrcha by mala prist az vo stvrtok, dnes som 11dpo a uz ma to tak laka si testnut,ale sa bojim sklamania zase.😘😘❤

tonjadabik2
3. júl 2017

@simka2433 co mi este poradis? Vsetko je ja predpis?

simka2433
3. júl 2017

@tonjadabik2 nic nie je predpis🙂 agnucaston vniektorych lekarnach je na predpis inde nie:D tak si obehni lekarne🙂 ja som ho zohnala v benu lekarni lebo dr.max chce recept

sonulienka13
3. júl 2017

@bona69 zlaticko ahoooj 🙂 dnes neustále na teba myslim.aj som si hovorila,ze vecer ti napisem ze co a ako.tak to sme rovnako 🙂 aj mna boli podbrusko.ale tak mierne.ja som testla ale nic☹ skusim este zajtra ak nedojde mrcha.boooze nech to aspon tebe vyjde 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😘😘😘✊️✊️✊️ Ja som za tie roky uz kvazi "zvyknutá"na sklamania.

ejuska2586
3. júl 2017

@tonjadabik2 Tak zas nic. Co uz. Jedine cakat dalej...

tonjadabik2
3. júl 2017

@simka2433 hej nieco na upravu cyklu mam ho strasne dlhy prena a mozno nie..ale mam..

tonjadabik2
3. júl 2017

@ejuska2586 uz mam z toho nervy vsetky mate ovu za sebou a ja stale cakam..a nakoniec sa aj tak sklamem

bona69
3. júl 2017

@sonulienka13 sak aj ja stale som dnes na teba myslela aby si neklesla,asi pojsem testnut i ked tusim ze bude asi biely,ale do stvrtku nevydrzim😂

rula
3. júl 2017

@bona69 ja som tiez nevydrzala a rano testla a niiiic ☹ ani nic tehu necitim, prave naopak. pride ms, uz to vidim

bona69
3. júl 2017

@rula tak uz som testla a ako vzdy biely😢😲

sonulienka13
3. júl 2017

@bona69 zlatiiicko to faaakt???😭😭😭😭😞😞😞 ale nic nie je stratené!!! Musis verit!!! Aj ja verim do poslednej chvile🙏🙏🙏🙏🙏

sonulienka13
3. júl 2017

@rula moje ☹ ja som natom podobne.tiez cakam ze zajtra pride ta svina červená.ake stale verim.uvidim.ak rano nepríde tak testnem.ale bude zas biely jak vyperoxidovane zuby.ale ja mam tehotenskú nádchu 😂😂😂😂uz mi hrabe zo všetkého.

bona69
3. júl 2017

@sonulienka13 dakujem ze mi davas nadej,az mi je do placu ze si taka zlata😂😘😘tak uvidim vo stvrtok rano,teplora mi klesa az v ms

bona69
3. júl 2017

Ms vo stvrtok a nechapem tie bolesti v podbrusku a v lavom vaječniku, nemavam bolesti skor ale az v den ms,bojim sa dufat ze by to uz vyslo,myslite ze nevadi ked bol test biely na 11dpo,ze tam nebol aspon duch,neviem ktory den po by uz malo byt daco vidno,s prichodom ms uz podlieham stresu a panike😖😂

rula
3. júl 2017

@sonulienka13 ja si myslim, ze si v tom, ten graf mas super, neboj sa. rano testni.😉

rula
3. júl 2017

@bona69 prezivam uplne to iste , co Ty.ach... tak strasne chceme babo,no nic... v lete nemeriam, nekonikujem, dam pauzu.....😔

bona69
3. júl 2017

@rula ja uz som merala len od pol cyklu na potvrdenie ovulky,manzel sa hneva ze meram ze dakedy sa nic nemeralo a deti boli a iba sa tym meranim stretujem.tak neviem ci aj ja neprestanem merat😉

sonulienka13
3. júl 2017

@bona69 zlaticko,kym nedojde ta zmrdina červená tak stale je nádej!!! Tak ver prosim ta!!! Niektorým ukázalo aj neskor!!!! Kazdy sme iná a aj kazda mame iné telo.Takze šanca je stale.Aj ja si myslim ze "henta"mi uz klope na dvere ☹ sa divím ze ju šľak nepobral uz niekam.(myslim mrchu)

sonulienka13
3. júl 2017

@rula jaaaj mojko.booodaj by.bodaj by nam to vyšlo všetkým.aspon raz v živote.dnes som testla a nic ☹ moje telo je ako čínske hodinky.ide si svoje a ja svoje bohuzial.

bona69
3. júl 2017

@sonulienka13 dakujem ti mojko za podporu,budem na teba mysliet moja aby ta cervena neprisla🙏🙏❤❤😘😘

tonjadabik2
3. júl 2017

Fuj baby mne je tak zle hlava ma boli na vracanie..mozno choroba ma chyta

sonulienka13
3. júl 2017

@bona69 zlatko je to vzájomne ❤️😍😍🙏🙏🙏🙏🙏ja sa tak bojim rana,ze dovi dopo.

sonulienka13
3. júl 2017

Babulky,dala som si na FB spraviť tohto anjelika.Je to anjel plodnosti-Počatie-Lailah,Plodnosť-Samandiriel.Dufam,ze mi pomôže 🙏🙏🙏🙏

bona69
3. júl 2017

@sonulienka13 krasny,teraz uz len nech zafunguje❤😘🙏

sonulienka13
3. júl 2017

@bona69 zlatik,este neni doma 🙂 ale uz na ceste 🙂 tesiiim sa 🙂

bona69
3. júl 2017

@sonulienka13 tak nech si rano do ruzova vyspata a drzis sa HORE🙏🙏🙏❤😘😘

ejuska2586
4. júl 2017

@tonjadabik2 Ale kdeze. Ja tiez este cakam. Dockas sa, neboj...

zlatovlaska79
4. júl 2017

Takze dnes som trosku stupla ale radsej si nebudem robit plane nadeje uvidime co spravi teplota zajtra....brusko boli ale to moze byt aj z prichadzajucej mrchy