icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

selinaliana
6. júl 2017

Tak js zatial stale cakam

tonjadabik2
6. júl 2017

@bona69 ahaa lasko divaj dnes rano.. Preto mi bolo dva dni zle..

tonjadabik2
6. júl 2017
selinaliana
6. júl 2017

@tonjadabik2 tak ze by uz predsa po ovu ;)

tonjadabik2
6. júl 2017

@selinaliana neviem snad..uvidime zajtra ci neklesne.. Obcas mi tak vybehne a potok klesne ale az Takto vysoko nie.. Kokooos teraz neviem ze co..

ejuska2586
6. júl 2017

@tonjadabik2 Wow, to je riadny vyskok. Ze by??? To potom budeme spolu NEcakat na menstruaciu. Ja mam ovulku podla vsetkeho dnes...

tonjadabik2
6. júl 2017

@ejuska2586 jooj bodajby si mala pravdu

tonjadabik2
6. júl 2017

@ejuska2586 ja mam mat az otyzden ovulku ta.nechapem aky sok mi robi moje telo.kedy mas dostat ms? Ja az 1.8.. Teda ak je toto ovulka tak asi skor..uvidime co zajtra aku teplotu budem mat

jaruskatt
6. júl 2017
tonjadabik2
6. júl 2017

@jaruskatt kraaasne len tak daleeeej 🙏

ejuska2586
6. júl 2017

@tonjadabik2 Ono sa to odvija od ovulacie. Ak si ju mala vcera, tak od vtedy do 12-16 dni by si mala dostat. To, co ti ukazuje program, je len podla kalendarovej metody. Ono ti to rata, kedy by si cca mala mat podla poslednych cyklov. Ale dolezite su tvoje pocity. Si pisala, ze si mala priesvitny vytok a posledne dva dni bolesti a bolo ti zle. Takze podla mna je to uz isto ovulka. Vsetko tomu nasvedcuje.
Ja by som mala dostat 20.7. podla ovulky, ak je teda dnes.

jaruskatt
6. júl 2017

@tonjadabik2 ale podbruško ma pobolieva už 2 dni a mám pocit že každú chvíľu dostanem menzes :-/

tonjadabik2
6. júl 2017

@ejuska2586 teraz som to ratala ak dnes by to bola ovu tak tiez ako ty 20.7.. A mas dnes ovulku? Meras alebo testik? Vytok? Mas ovulku? Dufam ze hej

ejuska2586
6. júl 2017

@jaruskatt To je normalne aj v tehotenstve. Ale z toho tvojho grafu je tazko zistit, kedy si presne mala ovulku, takze tazko povedat aj kolko dni si po ovulacii a kedy by ti mala prist mrska. Drzim palce, nech nepride.

ejuska2586
6. júl 2017

@tonjadabik2 Ty si mala podla vsetkeho vcera, cize by ti mala prist 19.7. Ja mam vytok, vcera a dnes pozitivne ovu testy a dnes uz aj bolest v krizoch. Takze predpokladam, ze mi zajtra pekne vyskoci teplotka...

tonjadabik2
6. júl 2017

@jaruskatt ale neee neboooj.este nedostanes ms..kolko si dpo?6?

selinaliana
6. júl 2017

@tonjadabik2 ty kedy mavas ovu ved dnes si 21 dc a to cakas ovu az o tyzden ??? Juj mas take dlhe cykli ??

tonjadabik2
6. júl 2017

@ejuska2586 vies ako mna bolia krize??? Od rana brutal..

tonjadabik2
6. júl 2017

@selinaliana noo ja mavam 33 dnove.cykly. ale alchemilku pijem..ta neviem zeby pomohla? Ale nechcem si uz davat nadej..radsej nato nemyslim aby rano neklesla

jaruskatt
6. júl 2017

@ejuska2586
@tonjadabik2 ovulku som mala na 15.DC - podľa ultrazvuku aj pocitovo. To ďalšie zelené pole mi tam dáva graf sám :-/

tonjadabik2
6. júl 2017

@jaruskatt fuuha..naratala som 16dpo? Ci zle ratam? Skus tehu testik. Ci je skoro? Baby poradte jej.

jaruskatt
6. júl 2017

@tonjadabik2 testujem stále a nič :-/

tonjadabik2
6. júl 2017

@jaruskatt ahaa..tak eate vydrz sama neviem

ejuska2586
6. júl 2017

@jaruskatt Tak si 13dpo. Uvidis zajtra rano. Ak neklesne, tak to bude super. Co sa testov tyka - su kocky, ktorym ukazalo, az ked im tyzden meskala mrska. Drzim palce, nech sa neobjavi...

@tonjadabik2 To ze ta bolia krize je fajn. Je to znak ovulacie. To je z toho prudkeho poklesu LH hormonu. Podla mna uz neklesne...

tonjadabik2
6. júl 2017

@ejuska2586 ahaa Diki som nevedela ze bolest krizov je ovulka. Ta bodaj by.ne.. Sak sme sa posnazili teda moj manzel..nesmie klesnut.a vidno na teplotke aj uhniezdenie? Zevraj to nebyva ale.moze byt.. Ako to vlastne je?

ejuska2586
6. júl 2017

@tonjadabik2 Ano, moze ti to ukazat ako prudky pokles teploty s tym, ze dalsi den zas vyskoci. Zvykne to byt tak medzi 4-7 dnom od ovulacie, ze ti na jeden den klesne teplota na uroved predovulacnych, prip. nizsie a potom dalsi den zas vyskoci. Ale boli kocky, ktore tento pokles nemali a boli tehulky. A aj take, co pokles mali a aj tak neboli tehulky. Cize na to by som sa moc nespoliehala...

tonjadabik2
6. júl 2017

@ejuska2586 ahaa Dakujem krasne.. Ja uz neako neverim v zazraky ale tajne potichucku cerim ze sa stane tento mesiac zazrak..ved uz sa stal.. Vyskocila hore teplotka hore..uz len cakat a.modlit sa

ejuska2586
6. júl 2017

@tonjadabik2 Držím palce moja :-*

selinaliana
6. júl 2017

@tonjadabik2 ja tento mesia prvy krat pijem alchemilku tak sama som zvedava co to urobi

tonjadabik2
6. júl 2017

@ejuska2586 Dakujem krasne. ❤