Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tonjadabik2 ano davam pol litra ja mam ovu vzdy 14-15 den cyklu a cyklus 26-27 dnovy stale
@selinaliana ja davam pol litra a cyklus mam 33 dnovy..prave preto som dnes v soku.
@ejuska2586 som bola na wcku a brutal vytoky natahovacie vela..taze asi isto ovulka..esteze sme poistili
@tonjadabik2 Super. Tak potom uz len cakat na vysledok...
@ejuska2586 hej..budene cakat spolu?
@tonjadabik2 Samozrejme :-*
@tonjadabik2 vsak ok dnes si 21 dc tusim plus l faza cca 14 dni tak to je uz viac ako 33 a ty si cakala ovu buduci tyzden ?? Ved to mas akurat dnes aby si mala 33 dbovy cyklus
@bona69 zlaticko ahoooj 🙂 ako sa mi mas??
@rula ako moja???
@selinaliana nechapem.. Ta sa riadim podla ms a podla grafu. Uz tomu vobec nerozUmiem.. Vysvetlis mi to prosim ta? Ale pomaly 🙂
@tonjadabik2 vsak mas 33 dnovy cyklus nie od zaciatku menstruacie po posledny den prrd mrchou mas 33 dni nie ? L faza je nemenna cca 11 az 14 dni kazdy ju ma inu ale ak ju mas napr 14 dnovu tak dnesni den dc 21 ako mas +lfaza 14 je 35 to uz je viac ako 33. Teraz mi ptide ze mas normal ovulku ako mavas chapes???
@tonjadabik2 preto sa cyklus meni mozes mat ovulku 18 den alebo 14 alebo 15 a plus ta l faza ta je vzdy rovnaka
@tonjadabik2
@tonjadabik2 ze dnesnî s makkym i sorry dnesny
@selinaliana ahaa jasneee uz chapem. Dakujem krasne a lf mam 14 dnovu. Taze odnprveho dna ms ratat 33 dni ahaaa jasne.vidis toto aom nevedela. Ape preco mi to graf vyratal az na dalsi tyzden? A to ma dost pomylilo. Dobre oki ete raz Dakujem krasne. 😀
@selinaliana a kedy mam potom dostat ms? Za 14 dni ze?
@tonjadabik2 no zalezi aku mas lfazu ja 11 dnovu to mam z grafou odsledovanu
@tonjadabik2
@tonjadabik2 neviem ako dlho meriavas to moze byt aj skreslene
@tonjadabik2 predsa je to len graf
@selinaliana mala by som mat 14 dnovu
@tonjadabik2 no tak od ovu plus 14 a mala by si dostat
@tonjadabik2 a kazdy mesiac si tak vies vypocitat kedy by si mala dostat
@selinaliana je mi to jasne Dakujem
@sonulienka13 ahoj mojko,tak konečne som si sadla a papám fazulovu polievku,brucho furt boli ale už je to lepšie.a čo ty?ako si na tom,ešte máš bolesti?som myslela na teba ako ti je.dufam že ti už trošku preslo.ja už od včera chlastam alchemilku.😀😘😘
@tonjadabik2 ahoj,tak som mala pravdu že tu bude cubi-dub😉tak už len stúpajúci a ostan tam😍😍😍
@sonulienka13 no jaa sa do rana zblaznim, rychlo pojdem spat, zajtra pride ms a zasa sklamanie.☹
Caute baby, potrebujem poradit. Na 14DC som mala pozitivny ovu test, co je zaznacene aj v grafe. V ten isty den som aj mala bodavu bolest na vajecniku, ktora mi prechadzala az do krizov (toto mam odsledovane, ze to casto mam den pred ovu). Takze som predpokladala, ze ovu pride na 15DC (v ten den bol uz ovu test negativny). Ale pri merani bazalky mi teplota vobec nestupa, nemala by byt od od 15-16DC uz vyssia? Este musim napisat, ze nemeram bazalnu teplotu pred vstanim z postele, kedze najskor musim spravit mlieko pre mojho krpca, ktory ho vyzaduje hned po zobudeni 🙂. Takisto nemam suvisly dlhsi spanok, kedze v noci vstavam k malemu.

@selinaliana to co mne..pomoze ti. Upravi cyklus posunie ovu precisti vsetko.drzim palce.daj si pol litra denne ako ja.