Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ejuska2586 ja neviem asi sive.. Z toho nic..na teste ledva vidno taze neviem no..uvidim pockam ci pride zajtra ms a aka bude teplotka..
@petuska18 Ďakujem drahá. Mrzí ma, že ti to nevyšlo, tak som dúfala, že ty, aj @tonjadabik2 sa ku mne pridáte...
@0507 Mozno testik ukaze neskor...
@tonjadabik2 Uvidime zajtra. Stale dufam... Velmi by som sa tesila...
@ejuska2586 joj tym sa netrap, sak my sme sa este len 3. mesiac začali snažiť 🙂 ono to pride v spravny čas..najhoršie je na tom en to že človek ma všetky kvazi priznaky a potom nič..ale nevadí, nabuduceto vyjde 😉
@petuska18 No veď to. Ja zas tento mesiac naopak. Neriešila som tie príznaky vôbec, keďže som brala hormóny a myslela som, že je to kvôli ním... Až v piatok to ostré pichnutie v podbrušku a v sobotu kovová pachuť v ústach ma presvedčili aby som skúsila test... A bum. Dve čiaročky... A to som fakt tento mesiac neverila, že by to mohlo výjsť...
@ejuska2586 aj ja stale dufam ale neviem..je to divne..ale o tomto case som uz mala teplotku dole mesiace dozadu..mozno zajtra klesne
@tonjadabik2 Uvidime. Ale dufam, ze nie!
@tonjadabik2 aj aj som minuly mesiac začala klesať uuplne dole už 3 dni pred MS, a teraz som mala dnes dostať a relativne som skoro stale hore, ale už klesam, čiže za 1-2 dni pride..ale verim že vam to vyjde 🙂 aj ked ako vidim vas už je doma požehnane 🙂 ♥
@ejuska2586 tomu uz neverim, mam 2 dni do MS
@0507 Preco? Niektorym kockam ukazal az ked mrska meskala...
@ejuska2586 aj ja dufam ze neklesne.. ale test biely taze uz nedufam..
@ejuska2586 viem, ze kazde tehotenstvo je ine, ale pri prvom som mala v den MS uz krasne 2 ciarky
@petuska18 Dakujem.. tak ako ja mam stale trosku hore teplotku ale test neako ako kazdy mesiac.. tak ano..ale v dnesnej dobe tu mame viac mnopocetnych rodin
@tonjadabik2 Ja na nom cosi vidim, takze nesuhlasim s tym, ze by bol biely...
@0507 Ja som prve tehotenstvo mala dusika az na 12DPO a teraz uz na 8DPO. Takze na toto by som sa fakt nespoliehala... Stale ti drzim palce...
@ejuska2586 dakujem 🙂
@ejuska2586 ty si taka zlata vzdy ma podrzis.. Dakujem.aj ja tam vidim ale manzel by nevidel..on pozre a povie..ja tam nic nevidim a konec debaty.tak zrani ma to ale ..asi to tak ma byt.. som smutna a sklamana..
@tonjadabik2 Este nebud. Kym nie je mrska, stale je sanca. A ja na tych testikoch fakt tu ciarku vidim. Tak drzim palce, aby to tmavlo...
@ejuska2586 az zajtra ma prist mrska taze som v nervoch..ale som relativne kludna len rozmyslam aka bude zajtra teplotka,, aj ja too tam vidim len skoda ze manzel nebude vidiet...snad sa stane zazrak..a ak nie tak nieco k cajiku pridam asi..
@tonjadabik2 pocuj teploty mas stale vysoke poovulacne. Este nic nieje stratene.
@selinaliana ten pokles mohol byt implantacny. Zienkam tak zvyklo klesnut a potom stupnut znova. Ak sa udrzi je to na dobrej ceste 😉
@husky48 dakujem uvidime
@tonjadabik2 aj me sa zda ze tam nieco je
@jasminkaj Ja mam appku v mobile a tam idem na graf(charts). Pod nim mam "share your chart" a potom "custom screenshot/annotator...
@husky48 Dakujem kraaasne ❤ stale dufam krize ma strasne bolia dnes..hm no neviem neviem..
Dobrý deň babenky. Potrebovala by som malú pomoc. Po pôrode sa mi trochu rozhádzal cyklus. Nie je to nič extrémne ale keď si pomyslím že som MS dostávala takmer na hodinu presne zdá sa mi to trochu čudné. Od marca si meriam BT lebo by sme sa chceli pokúsiť o ďalšie bábo lenže som z toho trochu jeleň. Ja si osobne myslím že viem kedy ovulujem poznám to na svojom tele, ale chcela by som si to aj potvrdiť. Tu sú moje grafy. Pomôžte mi z toho vyjsť prosím.
@selinaliana Jeej Dakujem aj tebe láásko snáď sa stane zaázrak..uvidime rano co teplotka..uz nejdem robit testy..zbytocne

Ahojte kocky 🙂
Aj ja som dnes klesla, nie uplne dole, ale klesla..MS mala prisť dnes ešte, nemám ale test som ani nerobila, lebo včera bol negat. takže dnes by bol tiež 🙂
Zajtra čakám MS...ale akosi to moc berem optimisticky, neviem co sa deje 😀
Chlap mi odchadza v nedelu a bude chodiť len na jeden den v mesiaci až v aprila, takže snaha že do aprila zostanem tehu je asi 0,0000001% 😀
Ale riešime teraz nove byvanie tak aspon budem mať hlavu ponorenu v omietkach, obkladoch, podlahach, nabytkoch 😀
@ejuska2586 a nakoniec chcem pogratulovať mojej spolu "bojovničke" ku krasnym čiarkam a držím palčeky nech všetko dobre pokračuje, budem vas tu isto jednym očkom stale sledovať 🙂