icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

yuppy97
19. júl 2017

@selinaliana krasny grafik vyzera to na uhniezdenie predvcerom drzim palce🙏

tuqanqa
19. júl 2017

Teraz to musí vyjsť 🙏 🙏 👶

ejuska2586
19. júl 2017

Ďakujem kočky. Viem, že by som nemala stresovať. Ale po tých 2 potratoch mi to už nejde nestresovať. Ale pokúsim sa byť kľudná, keď píšete, že je silnejšia. ĎAKUJEM 😍

yuppy97
19. júl 2017

@0507 este nic nemas stratene stale si krasne hore drzim palce😉

ejuska2586
19. júl 2017

@tuqanqa Držím palce. OVU testík je ukážkový 🙂

katusikkk
19. júl 2017

@0507
takto ako tebe mi kleslo o jednu a dalsi som dostala ms. ☹
To uz isla teplota uplne dole.Ja preto tehu testy ani nerobim, lebo moje grafy sa vetsinou tvaria tehotensky a vzdy klesnu.
Ale dufam,ze tvoje este porastie🙏

yuppy97
19. júl 2017

@tuqanqa drziiim palce😇

yuppy97
19. júl 2017

Ja takto nijako ovu podla mna este nebola

selinaliana
19. júl 2017

@yuppy97 dakujem moja

katusikkk
19. júl 2017

@yuppy97
Preco by nebola?Ved ti to pekne vyznacilo a podla teplot to uplne sedi

yuppy97
19. júl 2017

@katusikkk zvyknem mavat vyssie poovulacne teploty tak preto somaby si neni ista ale ved uvidime🙂

yuppy97
19. júl 2017

@katusikkk ale mala som plodny hlien a dost vela ho bolo aj bolesti v podbruskur vsetky priznaky na ovu len ta teplota nechce spolupracovat

katusikkk
19. júl 2017

@yuppy97
dolezite je ,ze graf je dvojfazovy a ovulku je presne vidno.
Len aby si nebola z vysledku prekvapena😉

0507
19. júl 2017

@yuppy97 dik, ale dnes to vidim dost pesimisticky...uvidime zajtra

tonjadabik2
19. júl 2017

Caute baby dnes mala prist ms.. Stale cakam.. Neviem..je tam nieco? Asi nie..

selinaliana
19. júl 2017

@tonjadabik2 na tychto sa mi nezda nic .

katusikkk
19. júl 2017
0507
19. júl 2017

@tonjadabik2 tiez nic nevidim ☹

0507
19. júl 2017

Baby, taka technicka otazka. Ako velmi sa lisi bazalka v priebehu dna? Pretoze u mna je stale takmer rovnaka ked ju skusam merat len tak v priebehu dna.

katusikkk
19. júl 2017

@0507
Keby som bola len v kancli ,alebo sa motkala doma ,tak dokaze byt cca rovnaka.To zavisi podla toho co robis.Minule som este hodinu po maratone -behu mala 38,9.To som si len tak merala.Cize ako sa vyhreje telo.Cez den ma meranie nulovu hodnutu.🤒

0507
19. júl 2017

@katusikkk to viem, len som bola zvedava 🙂. Som doma na materskej, cize maratony uz mna nehrozia...len co syna nahanam po byte 🙂

katusikkk
19. júl 2017

@0507
:sweat_smile
ma napadlo,ze zmeraj ked syna chytas pomaly po byte a ked naozaj vyvadza a uz nevladzes 😂
Nahodou pri mne behala jedna baba.No teda mohla mat asi 40 rokov a v cieli ju cakal manzel s 2 rocnym dievcatkom.👶

adela58
19. júl 2017

@jasminkaj ahoj, toho 6.7. tiez vyzera skoro pozitivne, keby ze urobis druhy v ten den mozno by bol este silnejsi...nemohla teda ovulka uz prebehnut a tmavnuce ovu testy a zvysujuca teplota znamenat tehu?Neviem ake dlhe mavas cykly...

jasminkaj
19. júl 2017

@adela58 Ahoj... trafila si to presne, včera aj dnes robený tehu test je pozitívny.. ale myslím, že som otehotnela až o týždeň neskôr 12.7. 😉 S tešením som však veľmi opatrná. Vlastne aj tehu test som si išla spraviť včera večer (nie je z ranného moču) kvôli tomu, že som začala špiniť (a tak vždy začínali bohužiaľ aj moje 3 predošlé tehotenstvá, ktoré skončili 3x MA) 😔

@ejuska2586 Ahoj... u teba to hnedasté špinenie prestalo?? Prosím ťa ako si dohodnutá s repro-imuno? Tie infuzky až po potvrdení tehu z krvi? Mňa objednal gyn na krv v piatok s tým, že výsledky budú v pondelok.... a ak ešte dovtedy budem tehu (trochu sarkasticky povedané, ale bohužiaľ už sa mi nedá inak), tak o d pondelka si budem pichať Clexane... Lenže dnes je streda a u mňa to malo vždy rýchly priebeh, takže veľmi šance tomu nedávam 😢

ejuska2586
19. júl 2017

@jasminkaj Ahoj. U mna to nebolo ani hnedaste spinenie - bol to normalny vytok, len v nom bolo zopar akoby vlasocnic krvi. A bolo to len jednorazove, tak si myslim, ze to bolo z uhniezdenia. Odvtedy nie. Infuzky budem brat po potvrdeni tehu, spolu s Fraxiparinom, a na to idem v piatok - na krv.

adela58
19. júl 2017

@jasminkaj tak zatial opatrne ale gratulujem, dufam ze to tentokrat sa skonci stastne, drzim palce 🙂

tuqanqa
19. júl 2017

@jasminkaj pomalicku a opatrne gratulujem, drzim place aby to dobre dopadlo.
Moje prve tehu sa skoncilo jasne cervenym krvacenim a co som si zistovala tak to tak je...ked je jasne cervena krv tak to neznaci nic dobreho tak este nesmutni a hlavu hore, ostan optimisticka.

sonulienka13
19. júl 2017

Ahooojte babulky 🙂 dlhšie som sa neozvala ☹ nic nového 🙂 co poviete na posledný testik prosim vas? Je robený dnes.je uz pozitívny?? Co vy nato?? Dakujeeeeem 🙏🙏😍😍😍🙏😘😘😘😘❤️❤️❤️💕
@bona69 zlatik a ty sa mi ako mas???

katusikkk
19. júl 2017

@sonulienka13
Vyzera to nadejne.Tak sup po perinu 😀

sonulienka13
19. júl 2017

@katusikkk Dakujeem moje 🙂 noo uz sme to poistili 😘😍😍😍🙏🙏🙏🙏