Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13
Vyzera to,ze ovulka konecne vcera bola 😀
Mne tiez vyskoci len malinko aj druhy den.Az potom idem do vysky aj na 37,4🤒
@tonjadabik2 preco by mal? Uzivas ho len 10 dni po ovu
@selinaliana idem precitat.
@tonjadabik2 Mne duphaston cyklus nikdy nerozhadzal, prave naopak - upravil mi ho. Uziva sa po ovulacii 10 dni.
@ejuska2586 mne cyklus upravila alchemilka.uz mam zase 5 dnovy ako niekedy.taze ja som spokojna. To asi nebudem potrebovat..
@tonjadabik2 Alchemilka je dobra na prvu cast cyklu - vystelku a menstruaciu. Duphaston je zas dobry na luterarnu (poovulacnu fazu). Ta by mala byt od 10 do 16 dni. Ak je kratsia, duphaston ti pomoze je predlzit. A napr. ja ho beriem aj teraz, ako podporu, kedze je to progesteron a ten pomaha na udrzanie plodu...
@ejuska2586 noo hej.mnebpomohla na ms. Poovulacnu fazu mam 14dnovu taze to mi staci...
Len sa nechce spermijka do vajicka dostat.to je problem..
@tonjadabik2 To moze byt problem aj v tom, ze mate sexik kazdy den. Mozno sa muzickovi nestihaju obnovovat spermijky. A potom ta nema co oplodnit...
@katusikkk noo ved dnes este spravim ovu pre istotu 🙂 uz ma trtne s toho 😂😂uz by ju aj vyznačiť mohlo 🙂a ty ako moje???
@bona69 zlatinkoo 🙂 kde si??? Ako???
@ejuska2586 uz nie..uz davno nie..uz je vsetko inak.. 😢
@tonjadabik2 Jak ze nie? Ved minuly mesiac ste pred ovulkou nonstop... Mozno ak teraz nie, mozno prave to pomoze...
@ejuska2586 tak teraz uz nie.. Minuly..tento uz nie..uz menej.. Teraz mi vychadza na 8.8 ovu.. Tak uvidime..
@sonulienka13
11 DPO ,test snehobiely.Takze cakam ms a o mesiac zas .A dufam,ze tvoja ms uz nedojde😀
@tonjadabik2 Držím palce.
@katusikkk mojko kym nedošla tak je vzdy nádej!!!!!! 🙏🙏🙏😍😍❤️Modlim sa aby neprišla!!!
A neboj.prepac ale urcite ta sklamem.to by boool mega zázrak keby mi neprišla.1.8.ma prísť mrcha.ona sa považuje za moju najlepšiu kamarátku (mrcha)a povedala ze ma nikdy neopustí.potvora jedna😂😂🤣🤣😘
@sonulienka13
Ako moze prist 1.8. ked este len vcera si mala ovulku.Nie nie nie ona urcite nepride ,hadam uz az buduci rok 😀
@ejuska2586 Dakujem. A ty sa mas ako? Co noveho?
@tonjadabik2 Nic nove. Stale rovnake priznaky. Ale zajtra uz idem na tu infuziu a potom pravidelne kazde cca 3 tyzdne a potom si budem od zajtra kazdy den pichat injekciu. Tak snad bude vsetko ok.
@katusikkk ja viem.je to divne.Ale mam lutealku 11dni a vzdy pride presne.som zacarovana😂😂😂uvidim.ved ja ju nepotrebujeeem 🙂bodaj mas pravdu!!!!🙏🙏🙏😍😍🙏po 11tych rokoch by sa uz patrilo☹
@sonulienka13
11 rokov?😲
Tak to ta obdivujem.A aj zistili co je problem ?No ja konecne cakam spermijogram buduci tyzden a ked bude chyba to,tak umele.
Uz mam 39 ,nemam cas uz ani rok skusat 😨
@katusikkk ano.aj IVF za nami.muz uplne v poriadku.ja neoperovatelnu endometriozu,pomotané čreva ktore su prilepene na jednom vajecniku takze tym pádom je dobrý vajecnik nefunkčný.stitka,vysoká pozitivita voči ovariam este aj.a tak dalej.dufam,ze budete mat vsetko v poriadku 🙏🙏🙏🙏
@sonulienka13
To moze tolko niekto mat ??😨
Tak verim,ze tebe sa uz tento mesiac zadarilo.Uz len cakat 🙏
@katusikkk Hmm veru a je toho este habadej 🙂 ale beriem to vsetko s úsmevom.slz bolo uz dost.slzy nikam nevedú.snazime sa a bojujeme dalej 🙂 nikdy sa nevzdame🙂 dakujem mojko.uz by bolo na čase ☹
Najsilnejšie čiarky boli:
19.7
20.7
21.7
22.7
Len je to uz vyblednutú na foto ☹
@ejuska2586 budem ti velmi drzat palce.a uz vies ci si ozaj tehotna? Mas uz knizku? Neboj vsetko bude ok len klud.velmi na teba myslim a budem ti drzat palce.zasluzis si mat babetko. 🙏

@zlatovlaska79 zavidim 🙂 ale aspon ste si oddýchli a zrelaxovali sa.no nie??o tej ovulke ani nehovor 😂😂😂🤣my tiez sa snazime teraz kazdy den 🙂 ved ked boh da aj motyka vystreli.no nie??🙏🙏🙏❤️😘💕