Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lily183 V pohode. Mrzí ma, že som nemala dobré správy. Ale kým nie je mrška, tak je stále nádej...
@lily183 ahoj, graf vyzera super, teplota stupa co je dobre znamenie. Ovu testy mozu ukazat tehu ale este mas cas nejake dva dni takze iba cakat 🙂 o dva dni by ti mohol uz tehu test nieco ukazat lebo uz si 11 DPO (den po ovulacii) nie 11 den cyklu, dni cyklu sa rataju od prveho dna menstruacie
@yuppy97 noo sak to ☹ robi si somnou co chce.ta ovula jedna 🙂 zlatik,drzis sa pekne hore!!! Juuj nech to len takto pekne ťaháš dalších 9mesiacikov 🙏🙏🙏😍😍🙏pekny grafik mas.nikdy to nevzdávaj kym hnusoba nedojde 🙂
@katusikkk kym nedošla je vzdy nádej zlatko 🙏🙏😍😍🙏 nevzdávaj to.noo ani nehovor.robi si to moje telo somnou co chce.nechapem uz tomu.
@sonulienka13
Uz citim,ze sa to blizi ,takze zajtra ....dnes uz dost klesla.Tak snad budu ciarocky o mesiac.To uz budeme aj spermiogram vediet,lebo takto to nema vyznam strielat prazdne naboje 😅
@katusikkk si to zaklincovala 😂😂👍ale ja dufam a verim ze bude vsetko v poriadku.neboj.raz to vyjde tak ci tak 🙂 ci dnes,za tyzden za mesiac.ale verim,ze vyjde mojko😍😍😍😘❤️
@tryromy ze by???😍😍😍😍😍😘🙏🙏🙏❤️Juuj.drzim palcaky nech je to dobre znamenicko 🙂
@bona69 zlatinkoooo juuuj 😍😍😍🙏🙏🙏🙏🙏musis poraziť tu mrchocinu!!! Myslim na teba!!! Ja stale nic ☹ neviem co je.
@sonulienka13 akokolvek to dopadne nech je to uz rozhodnute. Krize stale bolia...
@sonulienka13 ahoj moja,tak by som bola najšťastnejšia keby sa to podarilo 🙏🙏🙏
A myslím na teba nech už dôjde tá ovulka,čo zaspala? Keby sa ju dalo dajak privolať 🙏🙏🙏💕💕💕
@tryromy noo ved jasne.clovek to nijako bohuzial nedokáže ovplyvniť☹ ale drzim silno palceky aby to vyšlo 😘🙏
@bona69 hmmm ovula si robi zomna akurat tak dobrý den 😂😂😂zevraj ma chce este ponaťahovať a ze potom vyskočí az do nebies 🤣🤣😂😂dobrý vtip.ze 🙂 zlatik drziiim palcaky aj na nohách zlatik.uz by sa patrilo 😍😍😍😘🙏🙏dat sem zase nejaku krásnu novinku 🙂
@sonulienka13 ďakujem,si zlatá,šak ja tak tajne dúfam,ale sa bojím aj dufat😯😯😯v pondelok sa to rozluskne.
Ja ti tak prajem aby si vybavila toho dokyho a dali ťa dokopy🙏🙏🙏🙏a keby sa zadarilo dovtedy aj bábo 💕💕💕
@bona69 neni hriech verit zlatik ale neskúsiť to!!! Verim zlatik 🙏🙏🙏ja som zvedava zas na BT rano ☹
@sonulienka13 dakujem ale uz klesla tak som aj rada aspon viem nacom som
@tryromy tak to ma mrzi ☹ ale pojde sa na nove kolo 😍😍😍🙏🙏🙏
@sonulienka13 To nevadi. Ja som mala len minimalny vzostup po ovulke, az neskor vyskocila a som tehulka. Drzim palce.
@ejuska2586 dakujeeem zlatinko,ved ti si mala ale pekny grafik.tak ti to zelam 😍😍🙏🙏🙏😍❤️Prezivaj krasne tehulkovanie 🙂
Vies ja som po toľkých rokoch uz trocha skeptická ☹ aj ked stale verim.
Ahojte babeny teplotu si meriam uplne prvy cyklus v zivote takze sa v tom moc nevyznam dnes mam 15 dc a dost pokles teploty preto sa chcem opytat ci pred ovu teplota moze dost rapidne klesnut a potom vystupi?? Mavam ovulku cca 16 dc takze by to aj sedelo ale neni som si istaa
@waleri17 Ahoj. Ano, pred ovulkou moze byt pokles, ale nemusi. Ak by dnes bola ovulka, zajtra ti stupne teplota. Musi sa drzat aspon 3 dni vkuse vo vyssich hodnotach ako pred ovulaciou - to ti ovulku potvrdi... Ak by si mala nejake otazky, kludne pis...
@sonulienka13 Hej mala. Ale bezne mi po ovulke hned vyskocila hore na 36,8 minimalne. A tento mesiac sa to tak opatrne "splhalo" a predsa sa zadarilo. Preto ti pisem, ze nevesaj hlavu. Hlavne, ze ovu prebehla. Ostatne sa ukaze casom...
@ejuska2586 dakujem velmi pekne za odpoved 🙂Zajtra rano obmeram este ale 3 dni sa mi asi nepodari lebo v sobotu v noci cestujeme do chorvatska a to asi nema rano vyznam merar ked celu noc budem cestovat a ani oko nezazmurim 😕
@waleri17 Nevadi, tak meraj aspon v pondelok a uvidis, ci bude hore...
@ejuska2586 ano skusim dakujem pekne za pomoc ... a snazit sa teda dnes ci zajtra ci ako??😮

@ejuska2586 ahaa, uz rozumiem, dakujem velmi pekne za pomooc 🙂