icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lily183
27. júl 2017

@ejuska2586 ahaa, uz rozumiem, dakujem velmi pekne za pomooc 🙂

ejuska2586
27. júl 2017

@lily183 V pohode. Mrzí ma, že som nemala dobré správy. Ale kým nie je mrška, tak je stále nádej...

adela58
27. júl 2017

@lily183 ahoj, graf vyzera super, teplota stupa co je dobre znamenie. Ovu testy mozu ukazat tehu ale este mas cas nejake dva dni takze iba cakat 🙂 o dva dni by ti mohol uz tehu test nieco ukazat lebo uz si 11 DPO (den po ovulacii) nie 11 den cyklu, dni cyklu sa rataju od prveho dna menstruacie

sonulienka13
27. júl 2017

@yuppy97 noo sak to ☹ robi si somnou co chce.ta ovula jedna 🙂 zlatik,drzis sa pekne hore!!! Juuj nech to len takto pekne ťaháš dalších 9mesiacikov 🙏🙏🙏😍😍🙏pekny grafik mas.nikdy to nevzdávaj kym hnusoba nedojde 🙂

sonulienka13
27. júl 2017

@katusikkk kym nedošla je vzdy nádej zlatko 🙏🙏😍😍🙏 nevzdávaj to.noo ani nehovor.robi si to moje telo somnou co chce.nechapem uz tomu.

katusikkk
27. júl 2017

@sonulienka13
Uz citim,ze sa to blizi ,takze zajtra ....dnes uz dost klesla.Tak snad budu ciarocky o mesiac.To uz budeme aj spermiogram vediet,lebo takto to nema vyznam strielat prazdne naboje 😅

lily183
27. júl 2017

@adela58 dakujeem 😍, ano, ano uz ani neviem co pisem 🙂

sonulienka13
27. júl 2017

@katusikkk si to zaklincovala 😂😂👍ale ja dufam a verim ze bude vsetko v poriadku.neboj.raz to vyjde tak ci tak 🙂 ci dnes,za tyzden za mesiac.ale verim,ze vyjde mojko😍😍😍😘❤️

sonulienka13
27. júl 2017

@tryromy ze by???😍😍😍😍😍😘🙏🙏🙏❤️Juuj.drzim palcaky nech je to dobre znamenicko 🙂

sonulienka13
27. júl 2017

@bona69 zlatinkoooo juuuj 😍😍😍🙏🙏🙏🙏🙏musis poraziť tu mrchocinu!!! Myslim na teba!!! Ja stale nic ☹ neviem co je.

tryromy
27. júl 2017

@sonulienka13 akokolvek to dopadne nech je to uz rozhodnute. Krize stale bolia...

bona69
27. júl 2017

@sonulienka13 ahoj moja,tak by som bola najšťastnejšia keby sa to podarilo 🙏🙏🙏
A myslím na teba nech už dôjde tá ovulka,čo zaspala? Keby sa ju dalo dajak privolať 🙏🙏🙏💕💕💕

sonulienka13
27. júl 2017

@tryromy noo ved jasne.clovek to nijako bohuzial nedokáže ovplyvniť☹ ale drzim silno palceky aby to vyšlo 😘🙏

sonulienka13
27. júl 2017

@bona69 hmmm ovula si robi zomna akurat tak dobrý den 😂😂😂zevraj ma chce este ponaťahovať a ze potom vyskočí az do nebies 🤣🤣😂😂dobrý vtip.ze 🙂 zlatik drziiim palcaky aj na nohách zlatik.uz by sa patrilo 😍😍😍😘🙏🙏dat sem zase nejaku krásnu novinku 🙂

mouse14
27. júl 2017

@lily183 skusila by som o dva ci tri dni.Podla mba bude silnejsia 🙂

lily183
27. júl 2017

@mouse14 dakujeem 🙂 , ale ja som sa pomylila, nemalo byt 11 den cyklu, ale 11 dni po ovulke 🙂

bona69
27. júl 2017

@sonulienka13 ďakujem,si zlatá,šak ja tak tajne dúfam,ale sa bojím aj dufat😯😯😯v pondelok sa to rozluskne.
Ja ti tak prajem aby si vybavila toho dokyho a dali ťa dokopy🙏🙏🙏🙏a keby sa zadarilo dovtedy aj bábo 💕💕💕

sonulienka13
27. júl 2017

@bona69 neni hriech verit zlatik ale neskúsiť to!!! Verim zlatik 🙏🙏🙏ja som zvedava zas na BT rano ☹

tryromy
28. júl 2017

@sonulienka13 dakujem ale uz klesla tak som aj rada aspon viem nacom som

sonulienka13
28. júl 2017

@tryromy tak to ma mrzi ☹ ale pojde sa na nove kolo 😍😍😍🙏🙏🙏

sonulienka13
28. júl 2017

Dobre raaaankooo 🙏🙏😍😍búchante sampáňo 😂😂😂tak uz my vyznacilo ovu 🙂 ale veľká sláva to neni ☹

ejuska2586
28. júl 2017

@sonulienka13 To nevadi. Ja som mala len minimalny vzostup po ovulke, az neskor vyskocila a som tehulka. Drzim palce.

sonulienka13
28. júl 2017

@ejuska2586 dakujeeem zlatinko,ved ti si mala ale pekny grafik.tak ti to zelam 😍😍🙏🙏🙏😍❤️Prezivaj krasne tehulkovanie 🙂
Vies ja som po toľkých rokoch uz trocha skeptická ☹ aj ked stale verim.

waleri17
28. júl 2017

Ahojte babeny teplotu si meriam uplne prvy cyklus v zivote takze sa v tom moc nevyznam dnes mam 15 dc a dost pokles teploty preto sa chcem opytat ci pred ovu teplota moze dost rapidne klesnut a potom vystupi?? Mavam ovulku cca 16 dc takze by to aj sedelo ale neni som si istaa

ejuska2586
28. júl 2017

@waleri17 Ahoj. Ano, pred ovulkou moze byt pokles, ale nemusi. Ak by dnes bola ovulka, zajtra ti stupne teplota. Musi sa drzat aspon 3 dni vkuse vo vyssich hodnotach ako pred ovulaciou - to ti ovulku potvrdi... Ak by si mala nejake otazky, kludne pis...

ejuska2586
28. júl 2017

@sonulienka13 Hej mala. Ale bezne mi po ovulke hned vyskocila hore na 36,8 minimalne. A tento mesiac sa to tak opatrne "splhalo" a predsa sa zadarilo. Preto ti pisem, ze nevesaj hlavu. Hlavne, ze ovu prebehla. Ostatne sa ukaze casom...

lily183
28. júl 2017

Ahojtee, ja dnes takto...uplne zle ☹ zajtra mam dostat ms...

waleri17
28. júl 2017

@ejuska2586 dakujem velmi pekne za odpoved 🙂Zajtra rano obmeram este ale 3 dni sa mi asi nepodari lebo v sobotu v noci cestujeme do chorvatska a to asi nema rano vyznam merar ked celu noc budem cestovat a ani oko nezazmurim 😕

ejuska2586
28. júl 2017

@waleri17 Nevadi, tak meraj aspon v pondelok a uvidis, ci bude hore...

waleri17
28. júl 2017

@ejuska2586 ano skusim dakujem pekne za pomoc ... a snazit sa teda dnes ci zajtra ci ako??😮