Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@waleri17 Uz dnes, a idealne aj zajtra, prip. pozajtra, ak sa bude dat...
@sonulienka13 veru vzdavat sa nemienim, verim do poslednej chvile kym sa ta mrchana nespusti😇🙏stale som hore, dnes som netestovala, skusim zase zajtra🙂
@sonulienka13 paraaada no konecne ju oznacilo👏uz len cakat na vysledok snazenia, verim ze tentokrat to uz vide😇😘drzim palce
@yuppy97 noo kolko si dpo? 15? pana ta ty uz musis byt v tom..ne? davaaaaj testuuuj
@yuppy97 ahoj,tak mierny pokles,brucho ma dosť boli,ale to i minulý mesiac a nič z toho nebolo.uvidim až v pondelok,mám doma posledný jeden test,tak aj v pondelok teplota neklesne tak potom testnem,skôr to nemá u mňa význam.
Ty máš krásny grafik,joooj držím ti silno palce nech si tehuľka 💕💕💕🙏🙏🙏
@sonulienka13 ahoj zlatusik,tak si ma tak potešila že konečne tu ovulku vyznačili,teda že aj bola💕💕💕tak nech je to tam🙏🙏🙏💕💕💕
@bona69 Ahooj zlatik 🙂 dakujeeem aj ja sa tesim 🙂 konecne 🙂 myslim na teba aby mrchocina nedošla!!!! Nemooooze 🙂
@yuppy97 nooo zlatik ja verim,ze to vyjde!!! Musi🙏🙏😍😍🙏grafik mas krasny😍💕💕💕
Noo aj ja hovorím,ze konecne milostivá ovu sa ozvala 😂😂😂😍🙏
@ejuska2586 to mas pravdu.nic s tym nenarobím bohuzial.bud alebo.ale modliiiim sa!!!!🙏🙏🙏mne pred mrchou vyskočí az do nebies a v den mrchi brutálne klesne.aj ked som dost nad čiarou.ved uvidim 🙂
Aj ked my to nevyznacilo koli malemu vzostupu myslim ze ovulka bola 20DC ci mylim sa?
@sonulienka13 vidis nie si v tom sama 😉
@sonulienka13 ránko moja,tak zatiaľ sa to drží ale to každý mesiac takto a potom v deň ms praaask a tá mrsina dôjde,tak som zvedavá na ten pondelok🙏😥😥😥
Budem dúfať že teba tento mesiac prekvapení a nenavštívi ťa💕💕💕
@bona69 dobre ranko milacik 🙂 noo ale nic nie je stratené!!! Vies!! Este je skoro robiť závery!! 😍😘😘😍🙏🙏ja to mam tiez tak.pred ms sa drzi horeee a v den ms klesne.
@zlatovlaska79 presadla na teba asi 🙂 Nebooj dobre bude🙏🙏🙏ked som sa ja konecne dočkala 🙂
Ahojte, už nejaký ten čas na túto stránlu chodím, avšak až teraz píšem, od tohto mesiaca sme sa začali snažiť o dieťatko, na dovolenke v Turecku , kde boli aj moje plodné dni, asi 2 alebo 3 dni ešte na dovolenke sa mi strašne nafuklo brusko a začalo ma pobolievat , bazalku som začala merať asi týždeň dozadu začala som na teplote 36.8, 36.9 a posledne tri dni 37.0, 37.01, a dnes 37.02 , dnes by sa mala dostavit MS, V čo verím , že nepríde, z príznakov mám , vacššia chut do jedla , nafuknutie , ale strasnee, obcasne pobolievanie podbruska , naliate avšak nebolave prsia, čo myslíte ? Mohlo sa to podariť, viem, že je to len prvý mesiac čo sa snažíme, asi sa az moc kontrolujem , ďakujem 🙂
@monicka2510 tak ak sa dnes ma mrcha dostavit teplota je vysoka dnes myslim nepride
@selinaliana ďakujem , snáď nepríde najbližších 9m., ale tak uvidím, nie je ešte priskoro na test?
@monicka2510
Mozes a nemusis.Ked sa ms mala dostavit dnes,tak to uz by ti mal test ukazat.Mne vzdy klesla teplota den pred ms a tento mesiac dosla o 2 dni skor a teplota bola ten den vysoka.Skus testnut,alebo pockaj do zajtra 😉
@katusikkk ďakujem uvidim a ešte som zabudla ešte jeden príznak, už zopar dni taky stredne hustý biely výtok, dnes už zrejme nebudem testovať, nechám si to asi na zajtra ráno, aj keď je veelmi ťažké vydržať 🙂
@monicka2510 test by ti uz mal ukazat aj dnes
@monicka2510 ked mas test,tak kludne urob.To by uz ukazalo.Moc nemusi byt ranny.

@sonulienka13
Tak konecne ju oznacilo aj ked po 6 dnoch.😝
Ale aspon si blizsie k vysledku 😉