Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@aduska_ba dakujeeem mooc 😍😍😘😘😘😘😘💕nic na svete si viac neprajem.ku šťastiu nam chyba ken to malinké klbko ☹ ako všetkým tu ☹
Bambulky mám sa niečo báť? :( do teraz som mala BT 37,1 skoro dva týždne testík pozitívny a dnes BT 36,8 :(
Ahojte, prosím ja uz si nepamätám, merala som si poctivo teplotu a grafy 7 rokov dozadu. Keď si zabudnem merať teplotu a idem na wc a následne zameriam, je nižšia ako by bola? Su tam veľké rozdiely?
@aduska_ba Ahoj, teplotka pobehuje stale. Ja ju mam v rozpati 36,9-37,15. Ono na to vplyva vela veci. Mozno ti bolo v noci teplo, spala si odokryta a aj to moze mat vplyv. Nestresuj sa. Kym nie je na urovni predovulacnych, tak je vsetko ok. Hlavne sa uz nestresuj. Si tehulka a to, ci sa bude drobcek dobre vyvyjat neovplyvnis ani testami ani teplotou. Len sa zbytocne vystresujes a to skor malinkemu uskodi...
@adela58
@lucinocka
@ejuska2586 ďakujem veľmi pekne babulky za povzbudenie. Už nebude merať 🙂 😘
@sonulienka13 krasny ale zmiatol ma tvoj ovu vcera dnes si nerobila?
@kudusko zlatinko este nie 🙂 ale spravim neskor a dam vediet 🙂
@sonulienka13 zatial to vyzera nadejne🍀Drzim prsty🤞🙂
Ahojte baby.tak zase som tu a dnes zacinaju plodne dni. Tak sa hlasim. Ovu az v utorok na tyzden. Drzte sa mi. Nejdem sa uz tak sledovat nech mam klud. Zdravim vas baby. ❤
@walkerka dakujeeem 😘😘len ci mi to aj bude nieco platne 🙂 vzdy som nad čiarou vysoko.ale v den mrchy az klesne.
@sonulienka13 skúšala si tehu? Skus
@kudusko jaaj zlatik 🙂 skúšala☹ ale neni s ranného mocu.bielsi si este nevidela.ani len kanalik.ani kanalik som nemala v živote!!! Pozri.
@kudusko a pozri.zase mi ju vyciarkovalo.akurat mi zacina taky biely lepkavy výtok.ja uz neviem co sa deje s mojim telom ☹ treba ma asi resetnut.
@sonulienka13 ahoj sonulienka, vyciarkalo ti to preto lebo si udala plodny hlien ( E - ako vajecny bielok), keby ze das C ako kremovy alebo lepkavy tak si myslim ze ti to vrati tak ako bolo predtym. Podla teploty to vyzera ze ovulka prebehla takze uz iba cakat 🙂 pise sa ze po ovulke hlien vysycha, ja mam tiez este niekolko dni po ovulke kremovy hlien ale ten uz nie je plodny. Dolezite je ze teplota je hore a drzim palce nech tam aj zostane 🙂
@adela58 neraz som zase bola na wc a zase je iný:( kopa číreho ako zelatina a naťahuje sa.a je ho vela. Ale dakujeeem moooc 😘😘😘😘😍😍😘❤️
@sonulienka13 tak to je zvlastne...pre istotu posnazte sa s muzom, uvidis ako sa bude spravat teplota 😉
@adela58 noo budeme musieť 🙂 🙏🙏ja hovorím dobre,ze ja som cela zvláštna 🙂
@sonulienka13 este pockaj pokial nie je cervema je dobre.😉
@kudusko noo ved jasne 🙂 vzdy verim do poslednej sekundy a do prvej kvapky 🙏🙏🙏🙏😘😘
@sonulienka13
Sonicka aku dlhu mas LF,lebo podla mny by to bolo prilis skoro na ms.
@katusikkk zlatko 11dnovu.ale tento cyklus je taky všelijaký.
@sonulienka13
dnes mas len 7 DPO a kedze je pod ciarov ,tak sa to tvari tehotne,ale urcite nie ms.To by sa ani uhniezdit nestihlo.Som zvedava ci ti zajtra vyskoci teplota prudko hore 👶
@katusikkk zlatko bodaj mas pravdu 🙏🙏🙏🙏🙏🙏😍😍😍😘😘😍nic viac si ani neprajem.len podbrusko ma veru dost boli.ja mavam silnu mrchu.dva tri dni v posteli vzdy☹

@sonulienka13 držím silno palčeky 🙏😘