Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 to ma mrzi , ale v tomto pripade si musrla mat ovulku skor ako ti ju graf vyznacil.
@selinaliana ale mrchu este nemam.a podbrusko minimálne boli.len som nestastna s toho.
@sonulienka13 no pokial neni je nadej , ale ten pokles nevesti nic dobre:(
@selinaliana ja viem ☹ ale neviem ci to nemoze byt aj tym,ze sme na stanovačke,a zaspala som az o druhej rano.som sa len presadzovala.ved uvidim.
@sonulienka13 drzim palce
@monicka2510 ahoj, a mas odsledovane kedy bola ovulacia? Lebo mohla byt posunuta a mozes byt stale este iba v lutealnej faze.
@adela58 ano mám to odsledovane, hl.v daka plodnemu hlienu,
@sonulienka13 ahoj som na tom podobne dnes rano teplota uplne na ciare a bolo spinenie takze behom dvoch dni pride mrcha a to znamena ze ovulku mi zle vyznacilo lebo podla fertility frend by som dnes mala byt len 6dpo podla mojich vypoctov som 10dpo a tam by som to spinenie chapala
@zlatovlaska79 ja to mam tiez všelijaké.a tiez mi to nesedí.vcera bolesti na mrchu silne a dnes nic.ved uvidim co rano.uz sme doma a dufam ze teplotka stupne🙏🙏🙏😍😍mne najskor vyznacilo na 22druheho.a to by som uz bola dnes 14dpt.a lutealku mavam 11dni.divny cely mesiac.
@sonulienka13 nechame sa prekvapit co bude rano....ale moc na zazraky dnes neverim....dnes sme boli kamaratke na prvych reholnych sluboch a cele to na mna nejak dolahlo ze som si aj poplakala prilis vysoka hustota tehuliek a stastnych mamiciek
@zlatovlaska79 my sme boli od vcera do dnes na stanovačke.skoro vobec som nespala.preto si aj myslim ze bola taka teplota.a boli s nami známi.dve rodinky su to a kazdy ma 4rocnych chlapcov a ročne dievčatka🙂 su to jak moje deturence 🙂 a ja s muzikom.my bohuzial stale bez detičiek ☹ tiez to na mna tak doľahlo a v stane som si peknú chvilku poplakala.cloveku to pride tak ľúto.
@sonulienka13 asi aj take dni musia byt a treba si tym prejst ale co ma stve moj muz nechce o spermiograme ani pocut....zebud sa zadari alebo nie ale on na to nepojde som sklamana trosku z tohoto jeho postoja pritom obaja rovnako po uzlicku stastia tuzime
@sonulienka13 Fuuu. Sa nejak nevie rozhodnut. Keby som ignorovala FF, takbpodla teploty by som ovulku tipovala na 24dc.
@ejuska2586 celému nejako šiši.🙂 podbrusko boli uz dost silno.tak cakam mrchu ☹
@sonulienka13 ja dnes takto
@zlatovlaska79 Waw 😍😍super.pekne si vyšplhala.len nech to tak zostane este 9mesiacikov 🙏🙏🙏🙏😍
@sonulienka13 neviem dnes som skepticka a myslim ze mrcha pride coskoro a stale neviem cim sa riadit ci mojou ovulkou ci vyznacenou takze stale cakam co sa bude diat kedy teda ta mrcha pride a ci vobec pride
Ahojte babenky do tej skupinky nechodim bola som tu raz a nemam moc ani bt nastudovanu ale od minuleho mesiaca ca s tym trosku zapodievam ale stale vela veci neviem preto vas chcem poprosit o radu dnes rano som mala bt 36,5 strasne rapidne mi klesla ale mrchu mam dostat az za 6 dni moze mi takto klesnut teplota uz tak skoro? Mrcha chodi vzdy nacas takze teraz ju isto nedostanem az za tYch 6 dni neviem co si mam o tom mysliet 😕
@waleri17 moze to byt pokles pri uhniezdovani zajtra by mala riadne stupnut.
1DC ☹ bolesti ako by mi maternicu trhali ale zatial len ľahšie ružové spinenie.ale zachvilku sa to rozjede.
@selinaliana dakujem velmi pekne za odpoved tak som zvedava aku rano nameriam dakujem este raz 🙂
@waleri17 nemas zac
Ahojte kocky...som tu znova...minuly mesiac som vobec bt neriesila a tento mesiac idem nato znovu a sucasne zacinam uzivat vceliu matersku kasicku tak dufam ze coskoro to vsetky dame a budeme sa spolocne vytesovat z toho po com najviac tuzime ;) sama sebe sa cudujem aka som optimisticka ale budeme sa zozierat? Sup sup vsetky spinkat a rano nastartovat teplomery ;) 🙂 drzim palce a dufam ze tento mesiac sa budeme tesit minimalne z troch nas "snaziliek" 🙂
A otazocka: je tu niekto kto tu vcelu matersku kasicku uziva?
@dominika116 ahoj ja uzivam prvy mesiac 🙂🙂

Dobre ranko.Tak zázraky sa nedejú ☹