Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13
Ahoj Sonulienka.Ty ako ?
@katusikkk Ahooj mojko 🙂 ja dnes 2DC ☹ bohuzial ☹ a ty ako??
@sonulienka13
☹
Ja som teraz v plodnych dnoch a zvolila som si svoju vlastnu metodu ked uz nic nepomaha.Ja tazky abstinet si na tajnasa davam jedneho panaka.Ze na uvolnenie.😅😅
Potom mi je este 2 hodiny zle,ale nenuti ma to hned vstavat z postele a ist nieco robit.Kua este zo mna alkac bude.Zbohom tehlicky 😅😅
@katusikkk 😂😂😘😘😘😍dopadnem s teba 🙂 ze klobuk dolu.aka sikulka vynaliezava 🙂 ja tiez nepijem ale dobrý postup si zvolila🙏🙏😂😂😘😘
@sonulienka13
Praveze ani ja nepijem.Ale teraz to ma jednu vyhodu.Das jedneho a si tazko uvolnena ako keby mal prist tvoj koniec.
Tak do 10 dni dam vediet ako dopadol pokus 😅
Ked nic ,tak vymyslim nieco ine
@liluska123456 ahoj, ak ti teplota takto klesla myslim ze ovulka este nebola. Aka je dnesna teplota? Rob dalej ovulacne testy a ak ti neskor teplota este vyskoci tak ti to graf preznaci na iny datum. Keby bolo uz po ovulke, lutealna faza by bola prilis kratka a mala by si uz aj mat menstruaciu. Takze sleduj dalej 🙂
@lucinocka Ahoj. Tvoja reálna teplota by dnes mala byt 36,8 - cize o 0,2 viac, nie menej, kedze si merala skor.
"Meriame po prebudení po minimálne 3-hodinovom spánku. Ak normálne vstávame v 7:00, ale jednu noc sa zobudíme o 6:00 kvôli záchodu, meriame o 6:00. (Nameraná teplota potom bude o 0.1°C nižšia ako obyčajne.)"
@ejuska2586 hmmm, mne sa zda ze naopak nie? bazalna teplota je nizsia cim neskor merias... cize ak meriam 6:30 a je napr. 37 , tak 4:30 by mala byt vacsia nie?
@ejuska2586 pozeram ze fakt mas pravdu...tie pondelky, ked vstavam 4:30 ma zmiatu....cize relativne je este nejaka sanca na uspech:D
Meriame každý deň v rovnaký čas (ideálne v rámci pol hodiny), pretože aj počas dňa a noci bazálna teplota kolíše. Najnižšia je počas spánku nad ránom (3:00 až 4:00 hod v noci). Medzi 4:00 a 10:00 hod. zhruba platí, čo hodina navyše, to o 0.1°C vyššia teplota.
@ejuska2586 mohla by byt teoreticky aj viac ako 36.8?
@lucinocka To tazko povedat. Toto je vseobecne pravidlo. Moze a nemusi na teba platit. Ja by som sa ho drzala a ratala s tym, ze by mala byt okolo 36,8.
@ejuska2586 oki, uvidim zajtra, ked budem merat v normalnom case, ked dovtedy nedostanem 🙂
Ahojte bambulky 🙂 tyzden som bola mimo, tak som zvedava co je tu nove, idem si precitat 🙂 my sme boli na chate, uuuzasne som si oddychla, zresetovala hlavu v krasnej prirode a mozme ist do dalsieho kola, c.15 a uz snad budeme uspesny🙏
som 9dc cakam na ovulku mohla by prist do konca tyzdna potom mi uz drahy pojde zase na sluzobku nerada by som keby sme ju prepasli🙏
@ejuska2586 ahoj maminka ako sa citis😇dufam ze vsetko v poriadku pohladkaj drobceka v brusku😘
@zlatovlaska79 krasny graf, ako dnes, verim ze stupla, a ze to bolo uhniezdenie, drzim palce😇
@sonulienka13 mrzi ma to moja😢tak by som ti dopriala drobceka v brusku a neskor v naruci😔uz to musi konecne vyjst🙏
@yuppy97 Ahoj moja. No, v ramci moznosti sa mam super. Zaludok mam asi 20 hodin z 24 v krku.... K tomu bolia chvilkami prsia, podbrusko i krize. Krpcek sa ma hadam dobre - aspon podla toho, ze priznaky su stale... A kazdu chvilu som hladna jak vlk... 😝 Pohladim brusenko za jednu super tetusku, ktora na nas mysli... Ty sa mi ako mas?
Caute baby aj my sme boli na chate cez vikend.oddychli sme si deti spokojne. Plodne dni sme vyuzili aj vyuzivame.zajtra vraj ovulka.. Ja brutal huste vytoky dnes trosku ruzove. V noci strasne krce som mala zase lavy vajecnik alebo daco ale hned som to vyuzila.teplotu nemeram taze neviem.. A Vy co mate nove??? ❤
@yuppy97 dnes som o trosilíinku klesla ale drzim sa stale na 36.9 bolo by super keby zo vyslo ale bojim sa v nieco take dufat
@ejuska2586 drobcek sa ma urciteto skvele, ked ti takto dava o sebe vediet😇mam z toho obrovsku radost len tak dalej😘
Ja som dnes dnes 9dc cakam na ovulku lavy vajecnik zacina pobolievat tak uz asi rastie folik hadam to uz bude to spravne vajko🙂
@tonjadabik2 drzim palce moja august uz musi byt nas😀uz sa to musi podarit🙏
@zlatovlaska79 drzim ti palce velmi🙏

@dominika116 ahoj.uzivala som dlhodobo a nic bohuzial ☹