icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

yuppy97
7. aug 2017

@waleri17 kym sa nerozbehne naplno, este nic nie je stratene😉

adrianhka
7. aug 2017

Ahojte kocky, som tu poprvykrat. Je uzasne, ze tu clovek najde tolko informacii a skusenosti so snazilkovanim, aj ked bolí citat vase pribehy a neuspesne snazenia :( My sme zacali minuly mesiac, ale nic som si nesledovala, len tak sme skusili, ale nezadarilo sa a teraz som 2DC. Kupila som si teplomer na meranie BT, ovulacne testy tak skusime, co to spravi. Sice sa nesnazime dlho, ale kedze mam autoimunitne ochorenie, musela som vysadit vsetky lieky a preto mi cas bezi 5x rychlejsie. Je tu riziko, ze sa mi choroba zhorsi a budem musiet prejst na liecbu, ktora sa vylucuje s tehotenstvom..

yuppy97
7. aug 2017

@adrianhka vitaj medzi nami 🙂 neber toto v zlom ale snad sa tu medzi nami snazilkami dlho neohrejes - prajem ti aby si sa rychlo zaradila medzi tehulky a my vsetky ostatne tiez😇🙏

yuppy97
7. aug 2017

@katusikkk zeby som vyskusala tvoj postup aj ja?😂😂😂uz tiez neviem ako k tym dvom // dopomoct...mozno si to v buducnosti budes moct dat patentovat😅 ak sa to osvedci

sonulienka13
7. aug 2017

@yuppy97 zlatíčko ahoooj 🙂 Tk zavidim v dobrom 🙂 krasny relaxik ste museli mat 🙂 a teraz hor sa bojovať 🙂 ani nehovor.uz ma opúšťajú vsetky sili.za tie roky som s toho nešťastia zmordovana ako 90 ročná starenka ☹ chyta ma depka zase ☹

sonulienka13
7. aug 2017

@adrianhka ahoj 🙂 aj ja ta tu vítam.Dufam ze čoskoro budes patriť veru medzi mamičky a úspešne snazilky.a ak sa smiem spýtať,o aku chorobu sa jedna?

katusikkk
7. aug 2017

@yuppy97
😂😂😂prave som si dala jedneho a zujem zuvacku.Musela som kupit malych frtanov.Tie su v kabelke nenapadne 😂.Tak aspon som nie len pripitucka,ale aj nadrzanucka.Abstinecia ma tie vyhody,ze das jedneho a koncis 😂Hlavne ze na stole zarobeny protein 🤔Co toto za zivot😀

yuppy97
7. aug 2017

@sonulienka13 srdiecko verim ze ta to nici, presne viem ako boli taky neuspech, tiez som bola zufala a na dne ked pred 9timi dnami znova prisla ta mrcha cervena uz po 15ty krat ☹ale som sa pozviechala a ideme dalej do dalsieho boja a pevne verim ze zvitazime👏kazda jedna z nas as docka vsojho vytuzeneho batozka🙏posielam siiiilnee objatie sme v tom vsetky spolu a prajem vela stastia, uz sa to proste musi podarit🙏

yuppy97
7. aug 2017

@katusikkk zajtra poctivo kupujem malych frtanov aj ja😂

adrianhka
7. aug 2017

Dakujem dievcence za prijatie. Ja vam takisto prajem aby sa to cim skor podarilo! V auguste to daaame ;)
@sonulienka13 dakujem krasne, ja mam reumu (zapalove ochorenie klbov).. Teraz ako som bez liekov je to horsie, mavam bolesti, takze to bude doslova o preziti kazdy jeden mesiac.. verim, ze to dotiahneme do uspesneho konca! kazda jedna mate moj obdiv, ja som uz teraz preplakala prvy neuspesny pokus :( neviem si predstavit ze niekto preziva taketo sklamanie roky :( lekar mi dal cas do oktobra a ked sa nepodari asi musim zasa na lieky a teda stop babatku.. no sance ze to stihneme do 2 mesiacov su asi dost mizerne :(
vy sa uz kolko snazite kocky?

yuppy97
7. aug 2017

@adrianhka my sa snazime 15 mesiacov ale zopar mesiacov bolo takych ze sme sa vobec netrafili do ovulky u nas je problemom to ze drahy mi chodi na tyzdnovky a ked nie je v tom spravnom case doma pri mne, tak to zamrzi😔je mi luto ze mas take zdravotne problemy drzim palce aby vam to rychlo vyslo😇

sonulienka13
7. aug 2017

@adrianhka to poznam.aj ja mam reumu.ale som bez liekov.a ani ich nechcem.ak nemas este vážnejšie ochorenia ako napr nejake ženské alebo hemato,endokrinologicke,genetické a atd... si myslim,ze nemas preco este vesta hlavku 🙂 podla mna sa podarí.len ver mojko.budem rada ak sa zadarí.mna to vzdy tak úprimne poteší 🙏🙏🙏🙏🙏❤️💕❤️🙏🙏tak bojujeme spolu🙂 ja som tiez dnes bohuzial zase 2DC.mrcha silná jak hovado.moje,ani sa radsej nepýtaj ☹ my tahame 11ty rok v snazeni.su aj depky plac,usmev.strieda sa to.

monicka2510
7. aug 2017

U mňa prvý mesiac snazenia , to zrejme nevyslo MS meskala sice vyse tyzdna dnes bol 41 DC , a dnes zacalo z nicoho nic špinenie ☹ aj ked rano bola teplota 37.1 ☹ test negativny, tak ak sa rozbehne sa to nepodarilo.☹

katusikkk
7. aug 2017

@yuppy97
Nase babky a dedovia dali domacu a vsetko islo ako po masle.
Ani choroby nemali a decko na prvy sup.Len babku pod kabatom kusockom obtrel.😀
Budeme tu zdruzenie frtankovych snaziliek 😂

yuppy97
7. aug 2017

@katusikkk len aby to netrvalo priliz dlho lebo sa z nas stanu alkoholicky😂

yuppy97
7. aug 2017

@monicka2510 nezufaj moja, este sa nerozbehla😉a mas odsledovanu ovulku?mne sa raz posunula az na 29dc a tym padom prisla az na 44dc to bol moj najdlhsi cyklus keby nemeriam bt myslela by som ze mi meska a robila by som si falosne nadeje...

monicka2510
7. aug 2017

@yuppy97 ďakujem za povzbudenie 😉 vobec sa necitim , zeby mala prist MS vobec ma brusko neboli , take zvlastne to je , tak podla vytoku a bolesti mam odsledovanu ovulku avsak tento mesiac som mala taketo priznaky 2x , ved toto bol moj asi najdlhssi cyklus aky som kedy v zivote mala a to budem mat 29r . Cize som zmetena

yuppy97
7. aug 2017

@monicka2510 tak mozno to spinenie znamena ze sa babenko uhniezduje😉ak nepride ms skus testik za dva dni😘

sonulienka13
7. aug 2017

Boze preco je vsetko tak nespravodlivé??? Nevladzem uz ☹ je toho na mna uz vela.😞😞😞😢

zlatovlaska79
8. aug 2017

@sonulienka13 pripajam sa k tebe dnes som hlboko pod ciaru klesla takze uz na nu cakam aj maternica uz boli celkom slusne

@yuppy97 tak sme to zakrikli uz som pod ciarou pokus cislo 8 pred nami

monicka2510
8. aug 2017

@yuppy97 bohuzial sa pomaly rozbieha ☹ čo už....

adrianhka
8. aug 2017

@sonulienka13 to mi je luto, ze mas aj ty reumu :( ..mne lekarka povedala, zeby to nemalo mat vplyv na plodnost, tak snad to neni kvôli tomu :( jedine, co mi hovorila, ze ak je v krvi zapal, tak vtedy sa nedari uhniezdovaniu vajicka.. nemas zapal v krvi? ze ci ti to nebrani.. ach, ale 11 rokov je strasne vela.. to by som uz nevydrzala.. a smiem sa spytat kolko mas rokov? Dnes sa zadari aj 40r, takze musíme dufat, ze to vyjde!!!

..kocky a da sa nejako predist tomu sklamaniu, ked verite ze to uz vyslo a nic z toho.. asi nas drzi nad vodou ta nadej, ze buduci mesiac to vyjde. sanca je tu stale. netreba prestat verit 🙂

monicka2510
8. aug 2017

Ahojte mate niektora skusenosti s NosiFol Forte ?

tonjadabik2
8. aug 2017

@yuppy97 ma uz porazi ked sa nepodari.. Mna bolel lavy vajecnik asi pred dvoma dnami v noci som mala az krce vtedy.hned som skocila po manzelovi..snad sme to stihli.. Teraz kazdy druhy den.. Dnes ovulka..vecer sa posnazime aj zajtra.som odmerala teplotku obcas odmeram..

tonjadabik2
8. aug 2017
lucinocka
8. aug 2017

Dobre rano, tak nic :( ide sa na piaty pokus... nakoniec to bude zase trvat dva roky, jak s malou...a ze vraj druhe ide lahsie...prd...

katusikkk
8. aug 2017

@sonulienka13

Zlatino hlavu hore.
Ja to beriem pozitivne.Mozno dietatko mat nebudem ,ale na tych pokusom sa presexujem.Zvysujem statisticky priemer.Samozrejme dok sa zo mna nestane alkoholicka,lebo experimentujem tento mesiac na frtanoch a samozrejme,ze ovulka sa nejako posuva 😅
Teraz neviem ci pride skor ovulka,alebo ja skoncim na protialkoholickom 😨

@monicka2510
@lucinocka
@zlatovlaska79
@yuppy97

Snad sa tento mesiac vsetkym zadari .Musime si uzit posledne horuce luce slnka.🙏

monicka2510
8. aug 2017

@katusikkk tak tak snad sa zadari všetkym veriim v to, aj ked my sme sa snazili len prvy mesiac dufam, ze tento druhy to vyjde , nasadim NosiFol Forte od zajtra ked mi pride a uvidime 🙂 drzim vsetkym palce 🙂

tonjadabik2
8. aug 2017

Baby ziadny vytok..dnes ovulka a krcok zavrety.. Co sa deje??? Bolesti pred dvoma dnami..

ejuska2586
8. aug 2017

@tonjadabik2 Ahoj Draha. Podla mna si uz po ovulke. Dnes mas uz teplotu nad hranicou. Cize mozno vcera, predvcerom bola ovulka, co by sedelo na tie tvoje bolesti.