icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

selinaliana
8. aug 2017

@tonjadabik2 tiez myslim ze uz po

tonjadabik2
8. aug 2017

@ejuska2586 ahaa Dakujem moja. Bo kukam ze som zavreta dole.a cely vikend brutal huste vytoky..a dbes nic.. Ale minuly mesiac ked som dostala ms tak mi posunulo ovu o den neskor. Cize by som mohla mat skor ovu cize uz mozem byt po hej? Kokoos ked nemeram ta mam v tom chaos

ejuska2586
8. aug 2017

@tonjadabik2 No, tvari sa to tak, ze si uz po. Riad sa pocitmi a vytokmi, nie kalendarom.

tonjadabik2
8. aug 2017

@selinaliana Dakujem. Ked nemeram ta ani neviem ze co..ach

selinaliana
8. aug 2017

@tonjadabik2 ved ste sa trafili

tonjadabik2
8. aug 2017

@ejuska2586 ok milacku. Ak aj vtedy bola ovu tak som to dobre vystihla. Snad sa vtedy podarilooo 😀

tonjadabik2
8. aug 2017

@selinaliana ta snaaad chi 😂 uvidime.. Uz by sa mohlo konecne podarit.. A ty ako si na tom?

selinaliana
8. aug 2017

@tonjadabik2 ja ovu test pozitivny vcera dnes ten kruzok znamena ze plodne dni . bola som na folikulometeii 17mm folikul som mala tak uvidime

tonjadabik2
8. aug 2017

@selinaliana to co je? To som este nevidela.. Co je to svetielko? A to cislo 12? Tak ti drzim palce.. Cakame spolu.. Cize si po ovu?

sonulienka13
8. aug 2017

@zlatovlaska79 moje,ale este sa nespustila.ze??Tak je stale este nádej.ja som dnes 3dc a uz mam taku hnedú krv.to som tretí den nikdy nemala.zas som cela rozhadzana.

sonulienka13
8. aug 2017

@adrianhka Ahooj 🙂 noo 30dsat budem mat v januári.a muz ma 33.on je uplne zdravý.len ja mam toho požehnane.uz som pocula take názory ze s mojimi všetkými diagnózami ,ze sko si dovoľujem chcieť mat vlastne deticky.ach jaaj ☹ ako keby mam nejake smrtelne choroby.

selinaliana
8. aug 2017

@tonjadabik2 to je pristroj na urcenie plodnych dni to cislo je den cyklu oznacus si 1dc a ukaze ti kazde rano ci mas robit ovu test su ku kazdemu mesiacu 8 tyciniek robi sa z prveho ranneho mocu ak mas robit test svieti ti take okienko na zlto . Ja nemam netvy robit ovu test 10x za den a skusat ci sa trafim. Tu spravis rano a virs na com si.

sonulienka13
8. aug 2017

@katusikkk zlatik,vies to su tie etapy.depky,plac,smútok,potom radost,snaženie sa o 2000 x pokus a taak.asi sa k tebe pridám 🙏😂asi by mi to aj psychicky pomohlo veru.napata som,moja hlava roky nad ničím iným ani nerozmýšľa.

sonulienka13
8. aug 2017

@selinaliana a co to stoji prosim ta?? Aj ja to chcem 🙂

tonjadabik2
8. aug 2017

@selinaliana parada super pristroj. Minulensom ho videla desi na nete ho predavali. Ja netestujem. Nechavam na nahodu. Ape drzim ti palce moja.

selinaliana
8. aug 2017

@sonulienka13 ja to uz mam dlho tu na sk to ani nekupis dala som si to z anglicka doniest. Teraz je uz aj novsi typ cez amazon sa da kupit pristroj stoji okolo 80-100 eur a tycinky k tomu dokupujes na testovanie. Takto vyzeraju

selinaliana
8. aug 2017

@tonjadabik2
@tonjadabik2 dakujem moja

selinaliana
8. aug 2017

@sonulienka13 mozno z druhej ruky ho kupis aj na sk ak sa zadari potom ti ho posuniem ;)

sonulienka13
8. aug 2017

@selinaliana Jeej super 🙂 tak si ma zapiš prosim ta 🙂 ak ho nebudes potrebovať,hned beriem 🙂 🙂 urcite sa ti zadari skor ako mne 😘😘😘❤️Drzim ti palceky 🙏🙏✊️✊️👍😘😘😘

zlatovlaska79
8. aug 2017

@sonulienka13 nespustila ale isto pridem toho da bat nemusim ze by na mna zabudla dnes ma cely spodok boli ale zatial este ani nespinim

selinaliana
8. aug 2017

@sonulienka13 ok moja myslim na teba

lujzaba
8. aug 2017

Ahojte od tohto mesiaca som si zacala merat bazalnu teplotu a moc sa do toho nerozumiem, viete mi poradit kedy mohla prebehnut ovulacia a kedy bolo najlepsie sa snazit, viem ze som to asi prepasla, ale do buducna chcem vediet.

sonulienka13
8. aug 2017

@selinaliana ďakujem noooc 😘😘😘😘

sonulienka13
8. aug 2017

@zlatovlaska79 noo ako?? Úpenlivo na teba myslim!!!🙏🙏🙏😍😍😍

zlatovlaska79
8. aug 2017

@sonulienka13 zatial stale nic ani kvapka

adela58
8. aug 2017

@lujzaba ahoj, podla tohto grafu zatialovulacia neprebehla.meraj dalej, teplota po ovulacii by mala vystupit minimalne o 0,2 stupna ako pred ovulaciou. Aj sama aplikacia ti ovulku vyznaci pokial bude zvysenie minimalne tri po sebe iduce dni.

sonulienka13
8. aug 2017

@zlatovlaska79 juuuj.len tak dalej.drzim silno palceky!!!

katusikkk
9. aug 2017

@lujzaba
Dnes si si merala?Ked aj dnes ju mas vyssiu ,tak mohla prebehnut toho siedmeho.

lujzaba
9. aug 2017
katusikkk
9. aug 2017

@lujzaba
Ked bude aj zajtra nad tych 36,75 ,tak by ti ju uz mohlo oznacit.😉