icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zlatovlaska79
9. aug 2017

@sonulienka13 takze uz zacinam spinit dufam ze ma zoberiete do partie neuspesnych julovych snaziliek 😄

lujzaba
9. aug 2017

@katusikkk dakujem sa info..ak by to bolo tak ako pises, znamenalo by to, ze ovulacia bola siedmeho ako si pisala a ked sme sa snazili siesteho mohla by tam byt sanca?

ejuska2586
9. aug 2017

@lujzaba V tom pripade je tam velka sanca 😉

katusikkk
9. aug 2017

@lujzaba
Ano 🙂

tryromy
9. aug 2017

Tak pravdepodobne sa blizim k ovulke 🙂 aj hlien sa objavuje tak uvidime co bude zajtra 🙂 ja v tom moc zbehla nie som ale minuly mesiac som mala 59dc cyklus teraz berem nosifol kys listovu a namixovane homeo a gynex uvidime co to spravi 🙂

adrianhka
9. aug 2017

@zlatovlaska79 radsej by sme ta (a aj nas) videli v inej skupinke :( ..v juli to nevyslo, ale pred nami je novy mesiac a nova nadej, verme, ze to vyjde 🙂 musi!!!
Ja dnes 4DC..

tonjadabik2
9. aug 2017

Caute lasky moje. Neda mi to pokoj a sem tam ak sa da tak odmeriam.. Tak ani neviem kedy bola ovu a kolko dpo som..ci dostanem ms 22 alebo kedy.. Aby som vedela ci bude meskat alebo pride presne. Kto sa vyzna?

ejuska2586
9. aug 2017

@tonjadabik2 Zlatko, z tohoto ti nikto nepovie. Mohla byt kedykolvek medzi 04.-08.08.

selinaliana
9. aug 2017

@tonjadabik2 medzi 4-7 dnes uz mas zvysenu

sonulienka13
9. aug 2017

@zlatovlaska79 neeeee ☹ nesranduj!!! Ale my ta tu uz nechcemeeeee 😘😘😘🤗😉

zlatovlaska79
10. aug 2017

1DC nechcem vas v tom nechat same
V poslednom case dost rozmyslam ze ci za neuspech nemoze aj moja robota....nie som ziadna panicka v kancelarii ale pracujem v chlade a natahujem sa s krabicami co ak chudatko nema moznost sa dobre uchytit ale toto asi nezistim a asi na to vsetko prilis myslim

sonulienka13
10. aug 2017

@zlatovlaska79 jaaaj moje ☹ tak predsa??? To poznam.ja som robila v domove dôchodcov opatrovateľku.koli IVF som bola rok na pnke a ako som potratila tak som dala vypoved a som doma.tiez len nadrapovackx.

tonjadabik2
10. aug 2017

@selinaliana
@ejuska2586
Hej to viem len teraz neviem kedy pride ms.. Podla ovu co mala byt 8.8 by mala prist ms 22.8 ale asi bola ovu skor..kokos ked nemeram ta vobec neviem..

selinaliana
10. aug 2017

@tonjadabik2 ja meriam stale a ovu sa mi potvrdila a testami aj teplotou uvidime ale moc sme sa nesnazili v tomto teple som rada ze som.

tonjadabik2
10. aug 2017

@selinaliana no ale vies ze bola ovu a kedy bola..ja neviem kedy bola cize neviem kedy dostanem ms..musim vyratat

selinaliana
10. aug 2017

@tonjadabik2 to moc nevyratas ked nevies kedy bola . Len cca

tonjadabik2
10. aug 2017

@selinaliana ja viem zhruba bola asi 5.8, 6.8 alebo 7.8.... Idem vyratat..podla kazdeho datumu

tonjadabik2
10. aug 2017

@selinaliana takze vychadza to na 19,20,21.8 takze budem cakat necakat..

selinaliana
10. aug 2017

@tonjadabik2 drzim palce moja

tonjadabik2
10. aug 2017

@selinaliana dnes strasne bolesti v pobrusku najme vlavo dole ale aj c strede.palenie zahy co mavam pred ms som mala myslim v pondelok.. Co nieje zvykom vobec..uvidime co a ako dalej. Ked mozem odmeram..

tonjadabik2
10. aug 2017

Baby cely den hnackujem boli ma brusko..ci som nieco zjedla alebo co.. Mohlo sa aj zadarit???

butterfly333
10. aug 2017

@tonjadabik2 moze to byt aj z tepla ja to mávam cca týzden cez plodne obdobie mávam vždy hnačku

tonjadabik2
10. aug 2017

@butterfly333 ahaa.. Tak mozno..ale ja som cely den doma. Nevadi no..

yuppy97
10. aug 2017

Ahojte micušky 🙂 citala som co nove je mi velmi luto @zlatovlaska79 ze to ani teraz nevyslo😢posielam silne objatie, ja viem ze to boli ale treba verit ze nabuduce to tam uz musi byt🙏hlavu hore a sup do dalsieho snazenicka😇
My cakame na ovulku, uzivame leta, dnes sme sa boli kupat v novych zamkoch, cestou domov sme sa boli najest, doma otvorili flasticku, uplne stacil jeden stamprlik😂uzili si jefen druheho ideme podla @katusikkk navodu a velice som spokojna zatim😂
grafik vyzera takto ovulka sa blizi nozno je uz aj dnesdo bolesti mam dost silne hlienik tiez posnazili sme sa tak uvidime ako teplota zajtra 🙂

katusikkk
10. aug 2017

@yuppy97
Katusik je uz alkac.Stale mam ukazkovu ovulku na 11-12 den.Tak poctivo popijavam uz od 9DC.Dnes je uz strnasty den a zas panacik vo mne.Tolko som nevypila za cely zivot.Ovulka meska ako naschval.Dnes ma divne vajecnik boli.Asi konecne ovulka.Poharik bolest zazenie 😂😂😂

zlatovlaska79
10. aug 2017

@yuppy97 netvrdim ze mi to neni luto ale neprezivam to katastrofalne zivot ide dalej...slubila som ze nebudem merat ak mi slubi ze kazdy druhy den budeme snazilkovat aj ked mam obavy ze ci to ma vyznam bo mm nechce na spermiogram tak neviem akych ma plavcov mne doktor potvrdil ze vsetko je v poriadku...nechcem ho z nicoho obvynovat len metusim ako na tom sme ake su sance a ja uz netusim co by som este viac mohla spravit pre to aby sa to podarilo

tryromy
10. aug 2017

@zlatovlaska79 poznam pary lde su obaja ok a snazili sa dlhsie.

zlatovlaska79
11. aug 2017

@tryromy viem ze aj nas vek hra v tom rolu ale niekedy ma prepadnu pochybnosti....ale viem ze vsetko bude tak ako ma len musim verit...ked som si pockala na manzela ....pockam si aj nasho potomka 😉💝

sonulienka13
11. aug 2017

Ahojte zlaticka moje 🙂 noo poďme poďme 🙂 kde su dobre spravy??? Hmm?? Nech sa to tu pekne hýbe 🙂 ale krásnymi tehu testikmi 🙂 ja som sa len ta pre zaujímavosť chcela spýtať,ste tu niektore aj s okolia Hlohovca?? Popripade Trnavsky kraj??😘😘😘😘😍😍😍😘😘❤️❤️

zlatovlaska79
11. aug 2017

@sonulienka13 co chces spravit stretnutie snaziliek? 😅