icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katusikkk
11. aug 2017

@selinaliana
Dufam aj ja.7 mesiacov snazenia staci.Ved ma uz ani ten sex nebude bavit.Musim si najst ine hobby.Hlavne ked z 31 dni ma clovek sex 28 x a presne nema cez OVU😖

selinaliana
11. aug 2017

@katusikkk no mi hovor ja som tento mesiac tiez odflakla mne sa nechcelo v tomto teple :(

selinaliana
11. aug 2017

@katusikkk
@katusikkk no tak tomu sa hovori smola 28x a nie cez ovu. Tak verim ze stupe zaljjtra

yuppy97
11. aug 2017

@katusikkk presne tak isto aj ja ci si idem sadnut ci lahnut stale ho citim a tiez neviem ci to pred alebo pocas ovulky takto zvykne bolet uz ho citim par dni ale dneska je to najsilnejsie aj pri mojkani to bolo ine ako doteraz tak som zvedava co teplomer zajtra ukaze 🙂

yuppy97
11. aug 2017

@selinaliana dakujem moja uz to musi skoncit dvoma // u vsetkych ktory tak tuzia po babenku😍

yuppy97
11. aug 2017

@katusikkk a mna to stale bavi aj po 15tich mesiacoch asi som divna😂

sonulienka13
11. aug 2017

Babulkyyy,to by bolo supeeer 🙂 aj ja sa s vami chcem stretnúť a spoznať tak úžasne babenky!!!😘😘😍😍😘😘❤️💕💕

katusikkk
12. aug 2017

@yuppy97
Ako si na tom??Mne teplota vyskocila z 36,7 na 37,00 takze ovu bola 😀
Vajecnik ma bolel od stvrtka poobedia do piatka rana.Takze asi vtedy prebehla OVU.Stihla som to 🙂

tonjadabik2
12. aug 2017

Baby ja som dnes stupla..no co ten pokles? Este som to nikdy nemala.. No uvidime co bude dalej..brusko boli,citim take pichanie dnes rano v brusku dole bolo dost bolestive a tahanie.. Cakam aka bude dalsi tyzden teplotka.. Co vravite vy baby?

yuppy97
12. aug 2017

@katusikkk super tak uz len cakat a verit ze sa konecne uz podarii🙏drzim palce😉
Ja som stale dole vajecnik stale pobolieva tak ja neviem co sa to tam deje ci sa vajko nevie rozhodnut kedy sa vyda na cestu ci co😝

katusikkk
12. aug 2017

@tonjadabik2
Tolko dni po OVU nemaju bolesti ziadny suvis s tehotenstvom.
Treba si uzivat a nesledovat sa 😀

katusikkk
12. aug 2017

@yuppy97
Ja dnes takto.ovulku oznaci o 2 dni.Podla mna zajtra Ti vyskoci.Tiez som mala posledne 2 dni rovnaku.Tak dnes sup na to,aby si to stihla ked od zajtra si sama 🤗

tonjadabik2
12. aug 2017

@katusikkk nesledujem sa pen som nikdy nemala pokles.. Vzdy som sla len hore. Ved si uzivame..len vzblkla nadej vomne.. Ale to pichanie bolelo..

selinaliana
12. aug 2017

@katusikkk
Tak predsa stupla tesim

yuppy97
12. aug 2017

@katusikkk snad mas pravdu 🙂 pride navecer urcite bude unaveny aj vcera bol ale dostal masaz a hned ozil😂este aj zajtra skoro rano mozme poistit 🙂

selinaliana
12. aug 2017

@yuppy97 drzim palce nech to stihnesss

tryromy
12. aug 2017

Baby co myslite trafili sme?

katusikkk
12. aug 2017

@tryromy
Ked zajtra vystupi teplota,tak ovulka by mohla byt dnes.Takze este sup dnes vecer a ked nie,tak to vcerajsie staci.Spermijky do druheho dna preziju.🤗

tryromy
12. aug 2017

@katusikkk tak uvidime ci bude mm vladat lopatuje cely den 🙂

katusikkk
12. aug 2017

@tryromy
Tak vecer chytis jeho lopatu a budes akoze silno pracovat ty.Nech si chlapec odychne.Hadan tvoju pracovitost oceni 😀

tryromy
12. aug 2017

@katusikkk nieco uz len vymyslim 😈

sonulienka13
12. aug 2017

Ahooojte zlatenka 🙂 Ja dnes siedmy den po mrche a špinení,a zavislacka uz testuje 😂😂😂 ovu.strasne ma bolia vajecniky.nemozem ani tlačiť pri curani,ani sa ich dotknúť ☹ umieram normalne☹

tryromy
13. aug 2017

Tak snad za bude drzat aspon tKto 🙂

yuppy97
13. aug 2017

@tryromy drzim palce 🙂

yuppy97
13. aug 2017

@sonulienka13 zeby sa uz vajko chystalo na cestu? 🙂

yuppy97
13. aug 2017

@selinaliana dakujem ale stale som dolu😒

yuppy97
13. aug 2017
sonulienka13
13. aug 2017

@yuppy97 srdenko 🙂 ze by??? Tak skoro🤔🤗 ale dnes umieram zase.ako by sami oba vajecniky chceli predrať von ☹ aj dýchanie ma boli.doslova.

selinaliana
13. aug 2017
selinaliana
13. aug 2017

@yuppy97 kedy odchadza muz?