Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dobre ranko dievcence 🙂
@sonulienka13 dakujeme za bocianika snad pride tento mesiac.. 🙂 ako sa citis? uz lepsie trosku? dnes sme obe 15 DC tak ako ovu bola?
@selinaliana juuj drzim velmi moc palce aby teplotka stuupala 🙂 kolko sa snazite uz babo?
u mna ani naznak ovu.. teplota stale 36,7 a ovu testy negativne.. dnes som 15DC a mam 33 dnove cykly tak mozno pride este buduci tyzden..
@adrianhka dobre ranko noo uz by sa patrilo 🙂 no nie?? Aby priletel🙏🙏😍😘noo veru sme 🙂 ja dnes takto 🙂 a ty?? Ale ovu som dnes este nerobila.spravim poobede.
@adrianhka zlatik,dufam ze ta ovu nebude dlho naťahovať ☹ ja to mam tiez take všelijaké.raz je tedy a raz tedy ☹
@selinaliana noo veru hej.bolo to ako naozaj!!!! A bodaj by to uz nieco znamenalo.ale ved budúci tyzden pojdem gyndovi nech ma otvoria zase.
@sonulienka13 fuuha dnes sa mi to zda u teba na pozitivny ovu testiik 🙂 mozno ti teplota vybehne zajtra.. nasliapnute je dobre 🙂 drzim palce! ..ja dnes stagnujem, vcera som robila ovu test, zo snehovobieleho sa tam uz mihla slabulinka druha ciarka.. no uvidim.. teploty stagnuju..
@selinaliana mojko verím že sa to podarilo💕💕💕
@sonulienka13 drzim palce nech tie bociany ti prinesu vytuzeny babo.
@bona69 mne chodia presne tak som prekvapena vcera mala dojst. Ale som do ovulky 1x brala inofolik ci ako sa to pise este to mi mohlo rozhadzat cyklus alebo pomoc uvidime
@adrianhka dakujem aj ja drzim vsrtkym nam ;) 4 mesiace sa snazime toto je 5 pokus
@adrianhka ja som tento mesiac 1x pouzila elektronicku personu na zistenie ovu urobis rano test a hned vyhodnotila kedy je ovu
@bona69 pisem ako madar pomoct
@sonulienka13 tak dúfam že zajtra stupnes 😘😍
@selinaliana ja verím že su už //
@selinaliana my sa snažíme už 6mesiac teraz 😔
@adrianhka noo dufam,ze sa ti teplotka unormaly a pekne stupne!!! Noo my dnes poistime este pre istotu 🙂
@selinaliana Jeej 🙂 Dakujeem 🙂 prajem to každej jednej!!! Nech nas tu uz ubúda!!!!
@bona69 zlatik tak to sooom veeeelice zvedava 🤔🤔🤔🤔🤔
Prisla ms o dva.dni skor.. Ovu bola skor ako vidim a netrafili sme ju ale na dalsi den hej..nevadi dobre je ako je.
@tonjadabik2 to ma mrzi☹
Zlaticka,ja mam stale bolesti 😞 Vzdy mi zacali v obdobi ovu.ale tento cyklus sa mi držia od menzesu.a su dost silne.vajecniky bolia,podbruska sa nemozem chytiť,ani poriadne tlačiť na wc.takto to mam prvy krát ze mam takto dlho bolesti.co sa mi ovu bolesti spojili s mrchou a budu ťahať jeden šprint???🙂
@bona69 jej dakujem inofolic siskusala ??
@sonulienka13 hadam asi mesia bude uspesny
@sonulienka13 mozno tie bolesti je dobry znak ;)
@selinaliana nie,brala som mimistar 2mesiace,a teraz aj k tomu macu,ale už len doberiem balenie,kys.listovu,pijem alchemilku,vo štvrtok mám termín u doktora tak uvidím čo povie a zistí 😥
@selinaliana bodaj by.a dnes ma dole tak pichá az ma trhne vzdy.babyy,musime to uz daaat!!!
@bona69 pride mi ze tam ta druha carka je.
@bona69 drzim palce
@sonulienka13 dame dame vsetky

@sonulienka13 no zaujimavy sen ;)