Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@yuppy97 zlatinko a pozri mne v snari o tych bocianoch co sa mi dobijali do domu 🙂 Dakujeem 🙂 ty si krasne horeee len sa tak drz 🙏🙏🙏noo bodaj by ti to vyslooooooo🙏🙏🙏🙏🙏🙏😍😍🤰🏼🤰🏼🤰🏼Ja dnes testik takto.prikkadam vsetky 🙂
@sonulienka13 je to taaam supeeer, teraz skusajte skusajte!!! Drzim moc moc palce supeeer :€
@sonulienka13 bocian - "tvoja rodina bude požehnaná prírastkom" alebo "panne veští chorobu, žene tehotenstvo" mojaaa to je velmi pozitivny sen😍
@adrianhka zlatik,dnes to pude 😂😂😂😂uz mi hrabe s toho plodenia.booze.ked ja viem,ze tak ci tak to vzdy nech robim co robim dopadne rovnako.ale veriiim!!!!
@sonulienka13 šup šup snažilkovať myslím že je ten spravny čas😘
@yuppy97 moje,bodaj by☹ ja som za tie roky,poosahavala tooolko brušiek,tolko bociankov bolo nad nami a prt s toho ☹ a vsetci okolo mna tehotný teraz ☹ ale vies.... verit az do prvej kvapky 🙏🙏🙏🤰🏼🤰🏼🤰🏼✊️✊️
@sonulienka13 a dakujeeem snad to uz vyjde 🙂
@yuppy97 ale mam vodnaty výtok.straaasne zo mna zospodu leje.
@sonulienka13 ano treba verit raz to musi prist👏
@yuppy97 musiiii musiiii musiii musiii 🙏🙏🙏🙏😍😍😘✊️🤰🏼🤰🏼🤰🏼❤️❤️❤️
@sonulienka13 presne tak my sa nevzdame svojho sna, nikdy🤰👶❤
@sonulienka13 vyjde to len musis verit 🙂 a byt pripravena ze ak by predsalen nie tak idete do dalsieho kola a naplno takze nie je co stratit 🙂
@yuppy97 ja som asi az na konci 😂😂najmenšia a posledná.to je tym,ze robim pestúnku a starám sa o druhe deticky,zivot by som za ne dala.tak asi neni stale este moj čas☹ Boh mi dava zabrať.skusa ma.
@adrianhka za tych 11rokov som pripravená na vsetko.to uz bolooooo sklamaní,placu,beznádeje.dokola to iste.aj jed viem,ako to vzdy dopadne,stale a stale a stale verim a dufam a nikdy,nikdy!!!si nepripustim opak.proste to raz vyjde!!! Ci teraz alebo o rok.ci zase podstupime IVF alebo prirodzene.aj tak mi kazdy vraví ze aj tak otehotniem prirodzene.necham sa prekvapiť 🙂
@yuppy97 bojujeme az do posledných síl!!!!!
@sonulienka13 inac ja nadtym dost casto premyslam a niekedy mam pocit ze sa nedari, lebo mame na tomto svete este svoje poslanie a skratka to musime tak prijat.. ja tiez pracujem v skolstve, deti mam moc rada, tak mozno este pan bozko chce od nas nejaku tu zasluhu pre inych 🙂
@adrianhka preeesne takto to aj ja vnímam.ze my sa musime este starať o druhe 🙂 len to niekedy cloveka mrzi,ked pozerá na tie deticky,ze aj my chceme tie svoje.je mi to tak ľúto.
@sonulienka13 .👍👍👍
@sonulienka13 wow hura dockala si sa ;)
@selinaliana dakujeeem 🙂 aj ja hovorím.Dnes na to vlitneme 🙂
@sonulienka13 tvoj cas coskoro pride srdiecko😇velmi drzim palce nech je to cim skor, najlepsie o nejake dva tyzdne🙏
@yuppy97 bodaj by boli tvoje slova svate🙏🙏🙏😘ja to tiez zelam každej jednej.uprimne a zo srdca.vzdy ma to potesi,ked nas tu v dobrom ubúda.moje,a preco mam vodnaty výtok?nemala by som mat iný?? Ja som si uz teraz menila behom hodiny uz tretie gatky.co ich mam ako pocurane 😂😂tak to zo mna vali!!!
@selinaliana
@yuppy97
@sonulienka13 Pekné ránko,tak som zvedavá na vaše grafiky,ja dnes takto, brucho aj prsia stále bolia🙏
@bona69 no graf mas tiez krasny
@sonulienka13
@yuppy97
Ja dnes takto
@selinaliana kraaaasa drzis sa hore to vyzera viac nez nadejne tesim sa sup kupit testik a som presvedcena ze na nom budu krasne kolajnicky drziiim palce😍
@yuppy97 no kupim a skusim uvidime ci tam aspon duch bude ked v piatok nic nebolo

@selinaliana Dakujem ti mojka. To nezalezi na mne vies..