Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 no ja sama som zvedava ako sa hovori ,, z tvojich ust, do bozich usi "
@yuppy97 moja uplne krasne ides ;)
Baby zatial som nedostala , ale brucho ma boli ze myslim kazdu chvilu ze som uz dostala :( tak uvidime co bude rano
@selinaliana mojko držím palce nech si v tom konečne 🙏🙏🙏💕💕💕
@bona69 zlata dakujem dam info o teplote
Babulky,zajtra sa tesim na vaše krasne grafiky 🙏🙏😍😍😍🤰🏼🤰🏼A dufam,ze budu vsetky vysokooooo 🙂 my sme dnes este poistili ked mi aj dnes vyšiel pozitivny ovu testik 🙂
Caute baby. Chcem sa len opytat.. V ndele cervena krv potom ruzovy asi vytok vyzeralo to cele divne. Dnes v pondelok len cerveny pasik na gatkach krvi cely den od rana wz doteraz do noci. Uvidime co bude rano.. Nemerala som uvidim rano.. Nikdy aa mi to nestalo ze len jeden den
.
@selinaliana budem dúfať že ešte stupnes 😘😘 myslim na teba💕💕💕
Ja som zatiaľ hore,no ešte je skoro,mala by doraziť v piatok alebo sobotu 🙏
@bona69 npo si zlata len ten pokles je zly a nechapem potom tomu meskaniu fakt
@selinaliana moje ja dufam a pevne verim,ze stupnes!!! 🙏🙏🙏🙏
@bona69 zlatik,uz proste mrsica nemoze dojst a basta!!!! No nie?! Musi to vyjsť proste!!!
@sonulienka13 jezkove oci kde sa tula milostiva takto ta natahovat😒uz by sa mohla uracit drzim palce nech uz pride konecne😘
@selinaliana pokles neprijemny stale si nad ciarou stale verim ze to vyslo😘
@yuppy97 na mna kasle ovu ☹ ale u teba to vyzera dobre zlatenkooo 🙏🙏🙏🙏 proste nemoze uz prísť mrcha!!!
@yuppy97 no uvidime ;)
@sonulienka13 jejda ta si dava nacas;)
@yuppy97 ale tvoj graf je paradny
@selinaliana nic iné som ani nečakala ☹ ako vzdy.stale na nieco cakam.
Ahojte žienky, od ktorého dňa cyklu si meriate BT? 🙂
@goldmolly hned ako mi skončí mrcha.
@sonulienka13 ďakujem, takže o pár dní začínam
@goldmolly tak drzim silno palceky ✊️🙏😍
@sonulienka13 diky 😀 snažilkovať sme začali len minulý cyklus a to som si BT merala len zopár dní, potom som rozbila teplomer 😝 takže dnes si idem kúpiť radšej digitálny a ideme odznova
Ahoj babulky.Tak som sa vratila.
O par dni ma prist ms a urcite pride ,kedze polovicka dnes konecne na stvrty pokus bola na spermiograme a ten je horsi nez zly.Hned nas odporucili do CAR,takze od dalsieho cyklu nema vyznam ani merat teplotu a dopovat sa vitaminmi.No co uz.Skusime teda bojovat a raz sa to urcite podari.Drzim vam silno pasticky nech vase grafy stupnu a 9 mesiacov neklesnu.🙏

@yuppy97 ked bola taka silnA mozno bude aj uspesny tento mesiac ;)