Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tonjadabik2 vobec neviem co si mysliet ten testik si neskusala? 🙂
@yuppy97 nie zatial..ale brusko ma boli..
@yuppy97 busko citim aj cici bolia strasnee
@yuppy97 ja drzim tebe 🙏🙏🙏🙏😍😍😍normalne som na ihlách s teba 🙂 ze co a ako🙂 pozri.teraz robený.len som mala rozriedeny moc a zase silnie🙂 vyššie su aj zo vcera večera.zahada totok 😂😂😂uvidim este ze co vecer.
@yuppy97 ja som cela zacarovana asi 😂😂
@yuppy97 ako zlaticko? uz vieme nieco nove? velmi moc ti drzim palceky 🙂 ..skus zajtra z ranneho mocu, co to da 🙂 ..to by bolo uzasne! Kolko sa uz snazite?
@sonulienka13 ahooj moja, teeeda tebe sa pekne ten ovu test zafarbuje! testuj dalej, krasne silnie 🙂
@sonulienka13 micka ty si nam ale zahada😂som zvedava na tvoju zajtrajsiu teplotu, velmi😘
@adrianhka moje,lenze ja mam skoro vsetky tmavé 😂😂😂tak ovu mam asi kazdy den 😂😂😂a bolesti dole stale ☹
@yuppy97 tak to sme dve 😂😂😂 záhada totok.ja sa viac tesim na tvoju 😍😍😍😘🙏🙏juuj 🙂
@adrianhka testik som rano skusala nieco slabucke tam bolo ale po uschnuti zmizlo aj to nic do ms este 3dni tak musim cakat😉brusko dnes pobolieva dost, predchvilou slabe spinenie, skor taky hlien zafarbeny dohneda, aj to len pri utreti tak je to tak 50/50 bud predzvest ms alebo sa drobcek zahryzkava, no uvidime😇a toto je uz 15ty cyklus co sa snazime😔
A ty ako dnes? 🙂
@sonulienka13 o par dni ta moja bude rozlustena😂
@tonjadabik2 som zvedava co z toho bude😘nech je tak ako si ty zelas😇
@yuppy97 vsak to uz len 2-3 dni to uz je kusok som zvedava drzim palceeee
@yuppy97 noo uz by mohla byt aj zajtra 😍😍😍🙏🙏🙏
@yuppy97 🙏
@yuppy97 vyzera to u teba velmi slubne, len to nezakríkneme, velmi ti to prajem, a naozaj po takej dobe by to bola obrovska radost 🙂 velmi drzim palce aj na rukach aj na nohách 🙂
u mna nic moc, klby bolia do toho zacalo aj hrdlo, tak snad nepribudne aj nejaka chripka.. Teplota opat klesla, ale ku podivu zo snehovobielych ovu testo, zacinaju uz tmavnut.. tak som zvedava dnes ako silna ciarka bude.. nechavam to na osud 🙂
Dievcata porusujem to ze sa tu neukazem ale snazilkovanie sa odklada chytila ma hnisava angina beriem antibiotika takze vsetko ide bokom nechcem riskovat ale vam vsetkym drzim palce nech vam to vyjde 😉
@zlatovlaska79 zlatko,myslim na teba nech si čoskoro fit 😘😘😘😘
@sonulienka13 len ma to serie ze pridem takto o mesiac snazenia
@sonulienka13
@yuppy97 ahojte zlatusik,tak bola som u doky a že 6mesiacov snaženia je málo,tak ešte aspoň pol roka skúšať,že je všetko dobre, akurát tam videla veľké vajíčko alebo cysty,ale napísala že cysta lebo nevedela čo to je,tak s tým o 3mesiace na kontrolu, no a ďalej že mám vysoko sliznicu čo znamená blížiacu mrchu alebo tehotenstvo a zväčšený plodovy vak, takže nevedela potvrdiť alebo vyvrátiť tehulkovala, takže čakať do soboty,dnes som 24dc a mávam 26dnove cykly, strašne ma bolia uz od pondelka prsia,hlava sa mi kruti,dnes pobolieva bruško,tak čoskoro sa uvidí,😀
@bona69 juuj zlatik 🙏🙏🙏🙏🙏😍😍😍bodaj by to vyšlo.to by bolo krasne!! Úprimne sa tesim každej jednej!!!! Ked zo snazilky je nesnazilka uz ❤️❤️💕❤️Uz nech je sobota 🙂
@zlatovlaska79 s jednej stránky je to dobre.ked berieš tie atb.je to veru taky risk.radsej sa snažiť s cistim štítom 😍😍😘😘
@selinaliana ano par dni ale ako sa vlecu😂
@sonulienka13 nenahnevala by som sa veru keby sa ukazali //😍🙏
@zlatovlaska79 ahoooj myslela som na teba ako sa ti dari😉mrzi ma ze mate teraz pauzu no ale radsej preliecit a sup do snazilkovania😇drzim palce😉
Babenkyy ktore sa vyznate v bazalnej teplote prosim poradteeee!!! Som dnes 18 dc a teplota stale okolo 36,4 az 36,6 takto to je od zaciatku ms.. ovulku mavam 15 dc a dnes je teda ten 18 dc cize by uz malo byt po ale teplota sa nedviha znamena to ze som tento cyklus ovulku nemala?? 😕😕

@sonulienka13 dakujem moja za podporu😀uvidime za par dni 🙂 nooo tak mohlo by ti oznacit na 17-18dc😉som zvedava😉a drzim palce😇