icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonulienka13
29. aug 2017

Dobre ranko.Ja takto dnes.Brucho veru boli.ake tak striedavo.aj na dotyk cele podbrusko a vajecniky ☹ cakam každú chvilku hnusobu červenú 😭😭😭

bona69
29. aug 2017

@sonulienka13 dufam ze tento mesiac uz nepride,ved si vys😘oko

sonulienka13
29. aug 2017

@bona69 zlatko vies ako to je.clovek si mysli,ze je v oblakoch a rychlo padne na hubu ☹ ved uvidime.pociti na mrchu su ☹ a ty sa mi mas ako zlatik???🤗🤗🤗❤️💕

selinaliana
29. aug 2017

@sonulienka13 moja s tou teplotou dnes nic necakaj . Superrr je to zatial

sonulienka13
29. aug 2017

@selinaliana zlatko nebudem sa tesit predčasne.potom to aj tak dopadne ☹ pocity na mrchu su.podbruska sa nemozem ani chytiť.bolia vajecniky.ale krčok mam otvorený.a stale teciem.taky lepkavy a biely.

selinaliana
29. aug 2017

@sonulienka13 aj v zaciatkoch tehu je bolest ako na mrchu zvlast ked je to prve fu . Drzim palce

sonulienka13
29. aug 2017

@selinaliana ale nemal by byt krčok zavretý?? A moj je otvorený jak dvere na stodole 😂😂a ten výtok jak s tocky.

bona69
29. aug 2017

@sonulienka13 tak smutne, doky povedala že je všetko ok,že určite budete mať bábo,že sa ešte krátko snažíme, manzel ma ale už 43,a zásadne je proti všetkým vitamínom,tak doňho nedostanem tabletky,čítala som teda že v čom všetkom sú tie čo potrebuje a snažím sa aspoň v strave mu dodať čo treba,tak snáď to pomôže.myslim na teba nech ta mrsina už nedorazí 💕💕💕💕

myjusiatko
29. aug 2017

@sonulienka13 mal by byt zavrety. Pred ms sa otvara. Tak uvidis.

selinaliana
29. aug 2017

@sonulienka13 no pobavila si ma s tou stodolou;) no asi by mal. Ale co sa tyka krcku tak som amater ani svoj neviem vyhodnotit nikdy.

sonulienka13
29. aug 2017

@selinaliana sak ja viem 😂😂stážim sa držať nadhľad.ja som v tom tiez amatér.tak len tipujem ze je otvorený lebo nic som nenahmatala a to som tam mala skoro celu ruku 😂😂🙏✊️

sonulienka13
29. aug 2017

@myjusiatko bohuzial ja viem ako to dopadne.ako kazdy mesiac.

sonulienka13
29. aug 2017

@bona69 Hmm ☹ mrzi ma ze je tak proti vitaminkom.ale ved ked mu to takto nahradzujes tak je to podla mna aj lepsie.lebo to je ta prirodnejsie.ja pevne verim,ze nepotrvá dlho a dočkáte sa!!!!

ikonica
29. aug 2017

Dnes takto... Drzte paluchy.. Ovu je tu...

sonulienka13
29. aug 2017

@ikonica vyzera super!!!! Drzim palcaky✊️🙏✊️😍

ikonica
29. aug 2017

@sonulienka13 dakujem 🙂

myjusiatko
29. aug 2017

U mna takto. Ale v noci mi bolo zle. :/ tak mozno je vyssia teplota len pre to...

bona69
29. aug 2017

@myjusiatko uvidíš ráno, držím palce 💕😘😍

myjusiatko
29. aug 2017

@bona69 dakujem. Nerada som pesimisticka. 🙂 ale toto je treti cyklus po porode a zatial bol uplne rozhodeny. Tak by ma ta ovulacia takto skoro prekvapila. 🙂

bona69
29. aug 2017

@myjusiatko máš krásne bábätko 😘😘😘

myjusiatko
29. aug 2017

@bona69 dakujem. 🙂

selinaliana
29. aug 2017

@myjusiatko kolko ta vysiel ten pristroj ? Dost drahy co som kukala .este na teplotu by sa mi nieco take zislo na ovu uz mam este toto poriesit ;)

myjusiatko
29. aug 2017

@selinaliana v cr stal 4200. Existuje este lacnejsia verzia pre android.
Tempdrop sa to vola. Ale s tym nemam skusenost.
https://tempdrop.xyz/

alison11
29. aug 2017

@ikonica Veru ked pozvoľníš ako aj píšeš tak sa skôr podarí 🙂.Držím palčeky.A prvé Ti má koľko rôčkov?
@tonjadabik2 Ahoj 🙂.Viem čo máš namysli,ja som kvôli tej neistote radšej upustila mať ďalšie a nastavila som sa nato,že onedlho deti odrastú a budú mať oni dcérky a potom si užijem vnučence ak aj chalanov i tak budem rada 🙂

@sonulienka13 No ako si dopadla?Poznám to tiež,dlho sa mi nedarilo,a tiež som tak bola natom.Preto sa treba dať do harmónie,maj sa rada a potom Ti telo bude aj poslúchať 😉.

lucinocka
29. aug 2017

@alison11 haha na to by som sa nespoliehala 🙂 na to je pocitala aj moja mama, a ja som sa vydala do Chorvatska ;) netreba sa vzdavat...kto ide pevne za svojim snom, ten ho aj dosiahne...cim sa clovek podvedome pripravuje na nejake kompriomisy, vsetko ide tazsie... chcem to a to aj dosiahnem- kolko to bude trvat, to je uz v inych rukach ale treba bojovat do posledneho🙂

alison11
29. aug 2017

@waleri17 Ja mačky milujem,sú prítulné a aj ma upokojujú svojím pradením 🙂

alison11
29. aug 2017

@lucinocka Moja môj muž bol v apríli v nemocnici,a od vtedy sa moje myslenie točí len okolo toho že dve deti mi stačia nedaj Bože by jeden znás umrel,tak aby sme to zvládli,nie ďalšie ešte dieťa malé, dotoho odvtedy je na liekoch a ani nevládze tak ako predtým,môj muž nezje ani zeleninu ani ovocie ba ani z lekárne vitamíny,takže tak,musím myslieť aj do budúcnosti,ja ako krajčírka v obuvy nezarobím veľa tak aby sme vyžili teraz sme nato aby som dom dali do poriadku a aby vydržal dom kým tu budeme.Vy ste zdravý tak nech sa vám darí mať detičky 🙂 My máme dvoch šintrov všetko rozoberú pokazia úplne nám stačia,ja nemám trpezlivosť veľmi na nikoho,a aj a ani zdravie moc pevné žiaľ.Tak sa snažím žiť tak aby nám všetkým bolo dobre.

ikonica
29. aug 2017

@alison11 prve babatko je anjelik... odisiel 12tt

sonulienka13
29. aug 2017

@alison11 moje ja som takto dopadla.ale krčok mam otvorený takze neviem ci s toho nieco bude.vajecniky bolia jedna radost.aj slabšie bolesti na mrchu ale este nedošla.uvidim zajtra.ja viem.ale nedokazem myslieť na nic iné.uz s časti nevladzem ☹ ale nedokazem sa nato vykašľať.LF mam 10dni.tak sa uvidi ci to neni len hormonálna zmena.

lucinocka
29. aug 2017

@alison11 joj tak to mi je luto, nech sa muzvoi cim skor polepsi...moj bol v sadre od maja do augusta, stale chodi o barlach... pred 3 rokmi na cirkulari skoro prisiel o ruku, ma nehybne dva prsty na ruke, lebo mu nemohli zachranit klby...taze tiez ma casto napadaju podobne myslienky, kedze katastrofy sa vrtia len kolo neho...ale zase clovek nikdy nevie, ze...moze kludne klepnut aj mna :-/