Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lucinocka Tak o necelé 2 týžden už budeš vedieť či sa zadarilo 🙂Držím päste.👍.
@tonjadabik2 Tak nech sa drží hore 🙂
@sonulienka13 Môže sa aj graf mýliť.nezúfaj ešte.
@alison11 Dakujem. Dufam ze sa zase nesklameme
@sonulienka13 presne toto som hovorila Zlatko a prečo ste sa nesnažili?
@sonulienka13
Ťa trhana čiarka je preto lebo si dala 15 DC a ich dalo na 23 DC kebyže zas 20 DC ten si tiež mala dosť silný tak by bola plná čiarka hieny treba zapisovať lebo potom sa vtom on nevyzná má vtom mismas
@kudusko milacku, lebo som mala neskutocne bolesti a ked sme sa milovali,tak ma vnútri vsetko neskutocne bolelo ☹ tak som si myslela,ze sme ovu trafili a dali sme si pauzicku.co uz narobím.nic necakam od tohto cyklu uz 🤗🤗🤗 a som aj nejaka kludna.ratam s mrchou.pojdeme pekne po mrche odznova 🙂
@kudusko zlatik takto je to toho na 20dc🙂
@tonjadabik2
@lucinocka Tak tento krát by už nemala dôjsť držím päste kočky
@alison11 myslis? Dakujem snad sa dockame.. Ale asi tyzden ma chrbat boli krize brutal,podbrusko kazde rano aj vecet aj cez den..no uvidime ja uz som mala tolko priznakov kazdy mesiac a stale prisla ms..
Ahojte babulky 🙂 mrcha skoncila som 6dc tak mozme zasa snazilkovat 😇
@sonulienka13 podla mna bola ovu 17dc to by sedelo aj s ovu testikmi bo mne sa zdaju na ten 15-16dc najsilnejsie drzim palce srdiecko😍🙏
@tonjadabik2 drzim palce😘
@yuppy97 Dakujem mojka na teba som cakala
@tonjadabik2 Ahoj,tak neviem aké dlhé mávaš cykly,snáď to tento krát vyšlo uvidíš.
@yuppy97 zlatinkooo ahoooj 🙂 bodaj by to tak bolooo ☹ ale zase ma chyta deprese.revem a revem.doobeda super nálada a teraz takto.ale som zmierena s mrchou a sup do ďalšieho kola.
Si ma predbehla 😍😍😘😘😘dufam,ze tento cyklus bude tvoj výherný!!!!!🙏🙏🙏🤗🤗❤️❤️❤️😍😍
@yuppy97 moje pozri.az takto ked som dala pozitívni ovu na 17dc tak az teraz vyznacilo plnu čiaru.
Ale teraz neviem ako to mam nechat.ci takto s tou plnou čiarou ale tak ako mi to vyznacilo same s tou prerusovanou a vyznačenou ovu na 12 dc ☹
@sonulienka13 no uz je to aj tak jedno. Cakaj na pripadny menzes a potom poriadne vsetko zapisovat a sledovat. 🙂
@myjusiatko samozrejme.budem vsetko riadne sledovať a zapisovať.Len som s toho troska zmätená.
@alison11 nie dlhe 33 dnove.. Snad hej
Dievcata, existuje tu aj skupina o symptotermalnej teplote? Priznam sa, ze by mi vyhovovala viac, ako toto forum.
*metode
@sonulienka13 zlatko ale ja som stále vtom že bola na 23 dc a hlien si mala dať vtedy alebo predtým ukáž ešte raz ovu od toho 19 dc pls
@kudusko zlatik tu su 🙂
@sonulienka13 a 21 a 22? HM ? A sme doma myslela si že už bola kaslala si nato však?
@sonulienka13 podľa grafu a testov si myslím že toho 17dc tak ako ti to aj graf vyznačil, uvidíme😘😘😘

@sonulienka13 Silno držím palce ako vidím máš výkyvy nálad do plaču čo môže byť aj z tehu ale aj z ovulácie,tak už len vydržať či príde ms ak nie tak testuj z 3-j dňovými prestávkami.