icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
1. sep 2017

@katusikkk dala som to specifikacii nedostatok spanku, preto to tak dalo.. dokonca mi ju veceru samo odstranilo teplotu.... dala som ju tam zasa...

zlatovlaska79
1. sep 2017

@ikonica ahoj mozem sa ta nieco spytat? Ty mas zaplatene ff ked ti to vsetko tak krasne vyznacuje a este aj v grafe zaznacuje kolky den si dpo

katusikkk
1. sep 2017

@ikonica
Tak to bude preto,ale tulenie bolo,tak uz len cakat🙏
Nase spermosky su lenive a skoro ziadne,tak ja nemam co cakat.😒

katusikkk
1. sep 2017

@zlatovlaska79
Ahoj zlatovlaska.Ako sa mas,dlho som o tebe nepocula.😀

ikonica
1. sep 2017

@katusikkk no my ties nemame vitazne hodnoty spg... ale raz uz sa podarilo tak snad...

ikonica
1. sep 2017

@zlatovlaska79 nie... mam len zakladnu verziu ale dost tam vyznacujem priznaky tak mozno preto... tabulka pokracuke este nizsie a tam mam vselijake priznaky... znacis aj hlien a ovutesty???

ikonica
1. sep 2017

@zlatovlaska79 ale kolko som po dpo mi vysnacil az dnes kedy vyznacilo aj ovulu... asi o stranku skor mas moj vcerajsi graf... vyzeral inac ;)

zlatovlaska79
1. sep 2017

@ikonica tak to je asi tym ze ja to flakam moc neznacim a ani ovu testy nerobim pravidelne...dakujem za odpoved musela som sa opytat 😉

zlatovlaska79
1. sep 2017

@katusikkk teraz mam taky oddychovy nemeraci a nesledovaci mesiac tak uvidim co z toho bude 😉

ikonica
1. sep 2017

@zlatovlaska79 v pohode... toto je moj druhy graf, este sa len zaucam ;)

sonulienka13
1. sep 2017

@katusikkk zlatinko zvacsa 10 dňovú LF.podbrusko boli sem tam uz tak uvidim ci sa milostivá spustí.

lucinocka
1. sep 2017

dobre ranko, ja 10 DPO, dnes maly pokles :-/

myjusiatko
1. sep 2017

Pre zaujimavost moj graf z prveho otehotnenia. 🙂

ikonica
1. sep 2017

@myjusiatko no vidim ze cim menej tutu mutu tym lepsie :D my sme v cykle ked som otehu mali tutu mutu 3x aj to tusim 2dni pred ovu a asi v den pozitivneho ovulaku :D a treti den pred tym ako som si nasla ducha na tehuteste :D

myjusiatko
1. sep 2017

@ikonica och. Ja som si vtedy znacila prvy krat v zivote a nezapisovala som vsetko. Sex sme mali kazdy den az do toho 18dc. 😂

ikonica
1. sep 2017

@myjusiatko aha :D

lucinocka
1. sep 2017

@ikonica my ked sme prvykrat, tak sme mali 2x za mesiac, bo dajak nebola chut :D a vtedy vyslo 🙂 vsetko je to len o stasti🙂

tonjadabik2
1. sep 2017

co vravite baby?

myjusiatko
1. sep 2017

@tonjadabik2 to je maly vzostup. Co hlien?

tonjadabik2
1. sep 2017

@myjusiatko Priesvitny na krcku natahovaci a biely uz mam dnes ale natahovaci stale

myjusiatko
1. sep 2017

@tonjadabik2 tak asi zajtra stupne viac. 🙂

selinaliana
1. sep 2017

@tonjadabik2 drzim palce nech stupne;)

sonulienka13
1. sep 2017

Babulky,tak mi sme pred chvilkou prišli.Boli sme s partiou na rybkach a s detičkami.A mrcha nikde.Tak uvidim ze co rano teplotka.

bona69
1. sep 2017

@sonulienka13 len nech nechodí,nikto na ňu nie je zvedavý 😁😁😁ja som práve dokončila stierky vo wc-ku, všetko umyla a osprchovala sa a som k.o.,az mi nohy horia🐙🐙🐙

sonulienka13
1. sep 2017

@bona69 viem si to predstaviť zlatik.poznam to.mna tak zmorduje suchana fasáda🙂 a podobne.my dnes partia šiestich dospelých na rybách a tri deticky -16mesiacov,2,5 rocka a 4rocky a tri krát taka búrka a lejak ze sme stale lietali do auta a dnu.to bolo 🙂
Zlatko,neviem co mam čakať lebo neviem kedy bola presne ta ovu tak sa na nic nespolieham.aby som nebola sklamaná.

bona69
1. sep 2017

@sonulienka13 veď ja viem, dúfam za teba💕💕💕

sonulienka13
1. sep 2017

@bona69 Dakujeem zlatenko.utekam hajat nech mozem rano merať 😍😍😍🙏🙏😘😘🙏😍

selinaliana
1. sep 2017

@sonulienka13 moja drzim palce na rannu teplotu nech stupa;)

tonjadabik2
1. sep 2017

@myjusiatko
@selinaliana dakujem baby budem sa modlit aby stupla uvidime rano dam vedied. Dakujem 🙏