Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 dúfam, verím za teba 💕🙏 ja asi v najbližšom čase nič,už nemeriam,mm nechce nič riešiť keď berie antibiotiká, čítala som že najbližšie 3 mesiace by sme mali počkať 😢😢😢už som nešťastná z toho všetkého 😢😢😢
Myslim na teba 💕💕💕
@sonulienka13 yak toto vyzera uplne nadejne
@bona69 zlatinko viem si to predstaviť.veru radsej počkať nech je muzik Oki.a potom nenapadne sup dotohooo 🙏🙏🤗nebuď mi smutná zlatko.
@selinaliana zlaticko dakujem.ale samozrejme ze naivne verim ale s druhej strany necakam nic.Lebo viem ze pád je bolestivý.o to viac ked vsetko je rozhádzané.
@sonulienka13 kraaasa drzim palce velmiiii

@tonjadabik2 ako dnes? 🙂
@yuppy97 milacik dakujem ale stojím pevne nohami na zemi 🙂
@sonulienka13 a test si tetax nerobila ??
@selinaliana nie.ak nepríde do 10.9 tak spravim 😍😍
@ikonica no super. 🙂
Ja dievcata nic. Tak zase o dva tyzdne uvidime. Mam tu LF strasne kratku. Skusim sa obratit na mojho endokrinologa, ci mam dobru davku euthyroxu. Ci to moze mat na LF vplyv. A mozno skusim kontryhel(alchemylku) alebo gynex.
@sonulienka13 joj ty mas nervy ja by som uz testovala ;)
@selinaliana moje,nechcem byt sklamaná.ak bola ovu neskor tak aj tak neukáže.a bola by som zbytocne smutná ☹
Nestupla..klesla na 36,7
@myjusiatko a nepomohloby tie nieco ako inofolic? ja ked som ho brala, tak mk raz pri sla ovu skor a raz neskor... len si nepamatam ako to presne bolo.. raz som brala po dvesaciky denne a druhy len po jednom... ty potrebujes skorsiu ovu... a ties predlzit lutealku asi niecim ako progesteron...
@sonulienka13
@ikonica Tak baby nech vám bt drží pekne hore 😇
@yuppy97 dnes 36,7
@ikonica moze byt uhniezdenie.
@ikonica u mna je ta kratka LF najpravdepodobnejsie kvoli kojeniu. Ze mam nizku hladinu hormonov. A kojenie nebudem obmedzovat. To radsej pockame s druhatkom. Ved ono si nas najde. 🙂 len si overim, ci je ta stitna ok. Nechcem to silit. Telo vie podla mna, co robi. A pred prvym otehotnenim bolo vsetko v poriadku.
@myjusiatko mas pravdu... nechaj tomu volny priebeh.. drzim palce, nech sa ti cyklus casom upravi ;)
@sonulienka13 velmi by som ti to dopriala, po tom vsetkom cim si si presla si to uz konecne zasluzis🙏

Dobre ranecko 🙂 ja takto dievčatá. A vy ako??? Ja skacem ako paragraf.