icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

yuppy97
2. sep 2017

@angelika1992 to moze byt aj uhniezdovanie😉na pokles pred ms je skoro ak ju cakaz z o 5dni😉

yuppy97
2. sep 2017

@myjusiatko mrzi ma ze ms prisla😢to moze byt z kojenia ako vravis a tiez by s om to nijak nesilila😉inak mas naaadhernu dcerku, rozkosna je😍

ikonica
2. sep 2017

@yuppy97 ech neviem co z toho bude ale diky... 🙂

yuppy97
2. sep 2017

Mna dnes prekvapil plodny natahovaci hlien je ho cim dalej viac a viac a bolest vajecnika ako mavampred ovulkou som 8dc tak sa mi to zda skoro bo mavam az okolo 14-15dc zeby prisla skor? nooo uvidime co teplota😝lebo aj krcok je otvoreny a taky polomakky len je nizko zvykne byt uplne hore pri ovulke tak ze ho ledva dociahnem

ikonica
2. sep 2017

@yuppy97 nerobila si tento cyklus nieco inac? nebrala nieco? caje?

yuppy97
2. sep 2017

@ikonica nie akurat ze minuly cyklus som k alchemilke pridala kotvicnik, to do ovulky a po ovulke vitex jahnaci to som tiez brala prvy cyklus zeby to malo vplyv?

nunufatko
2. sep 2017

@alison11 už slabne tak neviem, jasné budeme, bodaj by to už konečne vyšlo a ďakujem 🙂

ikonica
2. sep 2017

@yuppy97 mozno ano

sonulienka13
2. sep 2017

@alison11 Dakujeem moje.bodaj by 🙂

sonulienka13
2. sep 2017

@yuppy97 zlatenko dakujeeem úprimne!!! Bodaj by.ale nedúfam.ja ti to tiez úprimne zelam s celého srdiečka.kazdej jednej snazilienke.

tonjadabik2
2. sep 2017

@yuppy97 https://mkskimgmodrykonik.vshcdn.net/LLWjlivNBm... dnes takto.. asi ovu prichadza len tie teploty ma metu..zeby dobre? ci?

myjusiatko
2. sep 2017

@yuppy97 dakujem. 🙂

sonulienka13
3. sep 2017

Dobre ranecko slniečka moje 🙂 ja len tak 🙂

bona69
3. sep 2017

@sonulienka13 🙏🙏🙏 myslím na teba💕💕💕
Nakoniec sme si ráno užili,čítala som kadečo na nete a názory na snaženie sa počas brania antibiotík su rozdielne,veď ak je ich tam menej alebo žiadne tak snáď to nebráni milovaniu,akurát je šanca otehotnieť ešte menšia.snad bude všetko ok.keby mi vedel niekto lepšie poradiť tak šup s radami😀 ďakujem
Manžel berie antibiotiká 7dnove augumentin (amoxicilin) lebo celý opuchol od zuba a Ibalgin od bolesti 3tbl denne ešte 2dni,ja ovulku mala by som mat ut,st,št.dakujem

myjusiatko
3. sep 2017

@bona69 neriesila by som ani atb ani ibalginy. 🙂

bona69
3. sep 2017

@myjusiatko ďakujem 💕

sonulienka13
3. sep 2017

@bona69 dakujem zlatenko.ale ani sama neviem na čom som 😂😂😂tak dufam,ze muzik bude čím skor fit!!nech sa do toho pustite naplno tak ako trebaaa 😍😍😍😘😘😜🙏

selinaliana
3. sep 2017

@bona69 tiez by som neriesila. Drzim palce

selinaliana
3. sep 2017

@sonulienka13 myslim na teba

sonulienka13
3. sep 2017

@selinaliana zlatinko,dakujem.len sama som taka nijaká ☹

alison11
3. sep 2017

@sonulienka13 Ahoj ,nuž kým je 36,7 tak ešte stále môže stúpnuť len nak neklesne na 36,5-36,4 tak je tam ešte nádej.

sonulienka13
3. sep 2017

@alison11 bodaj by moje 🙏🙏🙏🙏🙏💕ja uz nechceeeem mrchuuuuuu 😭😭😭😭cela som precitlivelá dnes.aj film karate kid -ako sa po tom súboji uz na konci filmu lúčili,tak aj to ma rozplače.ale dnes uplne za blbosti revem ☹

ikonica
3. sep 2017

@sonulienka13 nie si sama... ja to pripisujem pocasiu...

sonulienka13
3. sep 2017

@ikonica aspon ze som v tom neni sama ☹ ja milujem taketo počasie.burky,jeseň,dážď.aj ked ma boli hlava ale milujem ho.ked su veľké tepla,umieram a som detto.nic nespravím,cele dni som pri horúčavách skoro len v posteli.

ikonica
3. sep 2017

@sonulienka13 ja som dnes nejaka placliva.... ci pozeram vesele videa ci smutne, furt tie slzy idu... no a nejaka beznadej sa ma snazi opantat... ale nedam jej sancu.... zajtra idem do prace chvala bohu, tak nebudem nad kravinami rozmyslat ;)

sonulienka13
3. sep 2017

@ikonica mna to uz drzi par dni 😂😂to iste.aj na šťastí,radosti a blbostiach plačem.aj na tv znak jojky ma dojíma.ved sme predsa ženy 😘😘a patrí to k tomu.nedaj sa!!! Bude dobre 🤗🤗🤗sme silne.

ikonica
3. sep 2017

@sonulienka13 nedame sa, nevzdame sa ;)

sonulienka13
3. sep 2017

@ikonica tak to si píš ze nie!!! NIKDY!!! Aj cez mŕtvoly. Aj keby hory padali.Sme ženy.A tie sa nevzdávajú!!!!

sonulienka13
3. sep 2017

Babulky,prosim vas mam jednu otázočku 🙂 uz to tu bolo ale som zabudla ☹ prepacte☹ ked si BT meriam napr kazde rano o šiestej ale v jeden den sa zobudim napr o piatej ale nevstanem s postele,len som hore,tak odmeriam o piatej,tak sa odratava alebo prirátava teplotka??dakujeem.

myjusiatko
3. sep 2017

@sonulienka13 co hodina skor to k teplote pripocitas 0,1.