icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonulienka13
3. sep 2017

@myjusiatko Povedz mi ze to som ja len takto blbá 😂😂😂dakujeeem moooc 🙏🙏🙏

sonulienka13
4. sep 2017

Dobre ranko ☹ tak mali ste pravdu zlaticka☹ som rada ze vas tu mam.tak teraz uz absolutne nic necakam.pockam si na mrchu a na dalsi cyklus si dame maratón celomesacny.

katusikkk
4. sep 2017

@sonulienka13 Dobre ranko.
Medzi 4:00 a 10:00 hod. zhruba platí, čo hodina navyše, to o 0.1°C vyššia teplota.Takze ty odratas.
No moja osobna skusenost je taka : meram o 6 rano,ale ked idem na wc o 5,alebo o 5:30,tak stale mam rovnaku teplotu ako o tej 6.
Ty musim mat sexik fakt cely mesiac ,ale daj kazdy druhy den aby z toho tebe a muzickovi nepreplo.
Ja mam uz 3 dni taky psycho stav.Nejak v sobotu to na mna cele dolahlo.Tie vysledky spermiogramu a to vsetko,ze neviem teraz ako sexik bude.Samozrejme ,ze bol a bude z lasky,ale proste neviem.....asi len bezvahovy stav mam 😢

myjusiatko
4. sep 2017

@katusikkk ja myslim, ze ak vstane skor o hodku, tak prave pripocita k tej nameranej 0,1. Pretoze ta o piatej bude cca o 0,1 nizsia nez ta co by namerala o siestej.

katusikkk
4. sep 2017

@myjusiatko
Tak som to aj myslelala haha Jedno myslim a druhe pisem.
Hlavne,ze v jednej vete napisem,ze teplota kazdu hodinu stupa a v druhej ,ze odrata.
Takze ano pripocita 😀
Uz pijem kavu,tak uz mi to pali 😝

ikonica
4. sep 2017

Tak ja som dnes poskocila 🙂

tuqanqa
4. sep 2017

Ahojte snazilky, zajtra čakám že bt stupne. Každý mesiac mám perfektné pozitívne ovu testy a stále nič, už takmer 2,5 roka 😕😢
Teraz som pár dní nemerala a oddychovala na dovolenke a dobre som urobila, až teraz je ten správny čas.

tonjadabik2
4. sep 2017

Enes som stupla na 37 horim graf o chvilu

goldmolly
4. sep 2017

Ahojte, myslite, ze mi to vyznacilo dobre? Stale si myslim, ze som mala ovu 15 DC, nie 13....

myjusiatko
4. sep 2017

@goldmolly aj ja si myslim 15dc. Ale aby ti potvrdilo 15dc, tak treba este jednu-dve vyssie teploty. Vydrz este. Ciara je prerusovana, takze si ani ff neni isty.

myjusiatko
4. sep 2017

@goldmolly hlavne teda kvoli tej teplote 16dc, ze je kruzok.

katusikkk
4. sep 2017

Baby ktore mate odsledovanu ovulku.Dnes,alebo zajtra mam mat ovulku a zacalo ma tak pobolievat v podbrusku.Otazka je.Bolesti pri ovu su pred ovulkou,cez ovulku,alebo po nej?😲

goldmolly
4. sep 2017

@myjusiatko a co znamena ten prazdny kruzok? To som tam nikde nenasla.. Ten 15 dc si myslim kvoli ostatnym priznakom, ako je mnozstvo hlienu a bolesti v podbrusi... Ked som si este nemerala bt tak som mala ovulku odsledovanu len vdaka tym dvom indikatorom a tiez som ju zhodou okolnosti mala raz potvrdenu aj u lekara na prehliadke. Inak mam cyklus pravidelny, 27 dnovy

tonjadabik2
4. sep 2017

Baby ja dnes takto.. zeby bola vcera ovulka? no schvalne aka bude rano teplotka.. cely graf je divny.. Pomoooc!!!
https://mkskimgmodrykonik.vshcdn.net/JItIDKZZzP...

tuqanqa
4. sep 2017

@katusikkk ja mam počas ovu, keď folikul praskne, cítim tlak..

myjusiatko
4. sep 2017

@goldmolly prazdny kruzok moze byt, ze si merala teplotu v iny cas, nez bezne. Alebo ak si zadavala, ze si napr malo spala.

tuqanqa
4. sep 2017

@katusikkk a ešte doplním že v deň čo mám ovulku začnem mať citlivé prsia, niekedy na druhý deň po ovu..

katusikkk
4. sep 2017

@tuqanqa
Ja som praveze cely zivot necitila najmensiu bolest ani pri ms ani pri ovulke a to mam pomaly pred 40.Az ked som pred 3 -4 mesiacmi zacala pit Inofolic.To som uz citila aj ovu aj ms.Ale len podrbusko a niekedy vajecnik.Vzdy lavy.
Takze dnes sa teda posnazime.Sice spermoiogram na figu,ale momentalne pre to nemozem urobit nic viac 😕
Snad sa nejaka spermija zlutuje 🙂

tuqanqa
4. sep 2017

@katusikkk tiež cítim iba ľavý a tiež mám kúsok do 40😒
Ja som bola v 2013 na laparke a tiež spermiogram robený ale všetko ok

alison11
4. sep 2017

@sonulienka13 Koľko máš ešte dní do mrchy?

tonjadabik2
4. sep 2017

chcela by som si baby spravit niekde graf ale nic som nenasla aj na fertility sa neda zaregistrovat.. nieco jednoduchsie?

tryromy
4. sep 2017

zdravym Vas zienky kto otehotnel za posledne dva tyzdne ja hlasim novy cyklus a konecne predosli do 35dni 🙂

tonjadabik2
4. sep 2017

@myjusiatko cista stranka

tonjadabik2
4. sep 2017

ked zadam heslo tak je tam cista stranka

bona69
4. sep 2017

@sonulienka13 ahoj mojko ta to čistý chaos😀😀a ja že si už v suchu😞

ikonica
4. sep 2017

@tonjadabik2 asi som sa uz pytala ale ty asi nemerias bazalnym teplomerom vsak?

tonjadabik2
4. sep 2017

@ikonica nie. Vela z meria obycajnym

ikonica
4. sep 2017

@tonjadabik2 hej vidim ze stale mas take cele hodnoty ze napr. 36,8; 37,1 atd.. a nie take ze 36,54 a pod 🙂