Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 mojko,graf mi piše ze 4 dni 😂😂😂
@bona69 zlatko ja?? Pche 😂😂😂ja tu budem strašiť este veeeeeeeeeelmi dlho 😂😂😂
@sonulienka13 neskusis test? kasli na kriziky na grafe ;)
@sonulienka13 aj ja si myslím že by si mohla skúsiť testik 😀💕💕💕,lebo sa mi nezdá žeby si bola len tak krátko po ovulke 💕💕💕
@sonulienka13 som samozrejme za a budem tu cumiet uz o 5:30... vtedy testujem bazalku :D
@ikonica musim si kupit..
@sonulienka13 Tak skús testnúť ráno a budeme múdrejšie všetky 🙂
@tonjadabik2 ja mam z dm za nejakych tusim 7 eur
@tonjadabik2 womenzone.cz. Je to prehladne a jednoduche
@sonulienka13 zelam ti, aby si bola milo prekvapena 🙂
@sonulienka13 drzim alce pri testovani
@selinaliana dakujem zlatko 🙂 Ked boh da.....🙂
@ikonica dakujem mojko 😘😘😍 som rada,ze vas tu mam!!!!
@sonulienka13 tak aj ja budem cumiet,ja meram už o 4:30😁držia ti palce aj moje moje nohy💕💕💕😘😘😘
@bona69 milacku dakujem.som stastna,ze vas tu mam vsetky.az mam slzy na krajicku🤗😢som dojatá.ze mam vo vas oporu,podporu a ze ste ma este nezahlusili za moje časté otázky.DAKUJEM VÁM VŠETKÝM ÚPRIMNE ZO SRDCA!!!
@sonulienka13 🙂👍😘
Babulky,meriam rano o šiestej a hned aj ciknem 🙂 ale strasne sa snazim verit.az do prvej kvapky,ale mam pocit,ze to zase dopadne ako vzdy.ja tu mrchu mam obmotanu okolo krku.az prikovanu.bohuzial.na 8.9.mi ukazuje mrchu tak uvidime 🙏🙏🙏🙏🙏🤗😍😘😘
@sonulienka13
Takze o 6:03 mam budik.🙏🙏🙏 Prve co chcem vidiet su tvoje // 👶
@katusikkk zlaticko bodaaaj by.bodaj by veru.😘😘😘😘😘💕❤️😍🙏🤰🏼🤰🏼👼nic viac sebe a Vám tu neprajem,aby si kazda jedna nasla svoje najkrajsie dve kolajnicky🙏🙏🙏🙏
👧
@sonulienka13
Normalne som kvoli tebe vstala skor.Pijem kavu a cakam.😝
A ja už nestíham lebo utekám na bus,tak budem nedockava kým neprídem z roboty 😞💕💕💕
@sonulienka13 ah nieee... ale este nedosla

@ikonica Krásne len nak sa drží pekne hore 🙂.
@katusikkk Bolesti sú na začiatku ovu a aj počas.a potom ak sa spojila spermoška z vajkom tak o pár dní zas z uhnieďovania a z rastu maternice,prípadne ms.